geçmiş olsun canım bende24 haftalıkken yaptırdım ama mecburdum çok ağrım vardı. sen dr a danış istersen
bende 4 aylıkken kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım..ama film falan çekilmedi..daha önceden de yaptırdığımda film çekilmemişti..öyle mi oluyormuş ki?:uhm:
slm umarım yardımcı olabılırım ben 16 haftalıkken yaptırdım dısımı cunku duramıodumhacettepeye gıtmenı onerırım cunku hamıleler ıcın bıtek unıwersıte hastanelerı onerılıo tabı yınede sen bılırsın. fılm cekılıo mecburen cekılmek zorunda kafasına gore dolgu kanal yapamaz cunku dr. ama sana kursun onluk gıydırıp oyle cekıolar fılmı bebege zarar gelmemesı ıcın. tedawı sırasındada bebege we sana zarar wermıcek bı uyusturucuyla saglıolar uyusukluuu sonrasında rahat edersın cunku doguma kadar cekebılcegını sanmıorum o agrıyı kı dahada artacak o agrı emın ol..
Herkese merhaba, hamilelikte dis ancak cok zorunluysa onuda 3 aydan sonra yapiliyor bunun esas sebebi annelerin evham ve paniginden dolayi dusuk tehlikesini olan aylarda tercih edilmiyor. 5isin anneye ve bebege cok daha zarar verebilecegi durumlar var. Yeter ki anne moralini yuksek tutsun ve bunu bebegin sagligi icin oldugunu icine sindirebilsin. Cok yakin bir arkadasim 5 aylik hamileyken, disini cektirdi masallah hic de bir sey olmadi. Bence dis tedavisinde stres yapmayacaksa anne gonul rahatligi ile tedavi olabilir. Zaten korkulan gibi bir risk faktoru olsa hangi disci bu vebali uzerine alir ki...
ewet fılm cekıldı benımde dedıgım gıbı kursun onluk gıydırıp oyle cekıolar kı sen bıle kaldırmıosun onlugu herhangı bıse olmasın dıee. aslına bakarsan hamıle oldugunu soyledıgınde resmen krallar gıbı muamele goruyosun orda ogrencıler dıs yapmıoo zaten kı sen durumunu soyleyınce asla bı ogrencının elıne bırakmazlar senı. benım 6. ayın baslangıcında yanı gelecek hafta kontrole gıtmem gerekıo cunku 6. aydan sonra uyusturucu wermeden ama senınde agrına sebep olmadan bısey warsa bakabılırım demıstı. ben cok memnunum suan ama yınede gıdıcem tabı.sonraya bırakma we bence bıras daha kalsıyum desteklı beslen hamılelıkte bu sorunların ortaaya cıkması cok normal cunku sen o yıyeceklerı yemesen bıle bebıs senın vucudundan alıoo we malum sonuc daha dogmadan annesının dıslerını dokuoo:) ınsallah bı sorun cıkmadan halledersın ıslerını...
ınsallah sorun yasamazsın ama dıs okadar onemlıkı normal hayattada aksatmamak gerek kontrollerı benımde haftaya 24. hafta olcak kısmetse.. ama bende halaa hareketlerını hıssetmemek gıbı bı durum war:)
Ben hamile olduğumu bilmiyordum 2 dolgu yaptırmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?