hamileyken eşimi kaybettim

webercan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
147
67
103
Daha 4.5 yıllık evliyiz herşeyimiz yolunda gidiyordu uzun zamandır bebek istiyorduk hamile kaldım eşimle perşembe günü keseyi gördük çok heyecanlıydı " yüreğim göçecek gibi oluyor " dedi doktora sonra cuma günü okul açılışına gitti akşam herzamanki gibİ sohbet tv sonra ben yattım o çalışma odasına çıktı. Gece 3 te yukardan gelen inleme sesiyle kalktım koştum eşim yere düşmüş nefes almaya çalışıyor şuuru gitmiş ne kadar öyle kaldı aklıma geldikçe deliriyorum 38 gün yoğun bakımda kaldı orada tekrar beyin kanaması geçirdi doktorlar hergün iyiye gidiyor dedi ama enfeksiyon ve ilaçlardan organlar iflas etmiş. Bebeğim için tutundum hastanede olmasam beni yalnız bıraksalarda intihar etsem diye çok düşündüm şimdi ne yaparım bilmiyorum Beraber evladimizı büyüyecektir.

Ne kadar zor günler yaşıyorsun gebesin de... Allah mekanını cennet etsin... Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin... Allah'ın takdiri... Artık anne adayısın annesin sen... Güçlü bir anne olarak evladını inşallah büyüteceksin... Rabbim sizleri esirgesin... Metanetli olun... Tesellisi olmayan bir durum ama Rabbim e sığının... Dualarım sizinle olacak...

Allah razı olsun bu acının tarifi yok tek teselli bebeğim sağlıklı olsun

Amin canım çok sağol.

Allah sabır versin öncelikle... Allah sevdiği kuluna dert verirmiş. İmtihan dünyasındayız. Sabır gösterip , Allah'a sığınmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok. Şükredin ki arkasında size emanet bir evlat bırakabilmiş. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Evladınız olacak , şükredin. İnşallah doğduğunda acınızı bir nebze olsun hafifletebilir.

okurken gözlerim doldu, bi umut insallah kurtulmustur dedim

bu mübarek günde Allah günahlarini affetsin, mekani cennet olsun

sanada sabir diliyorum, insallah evladina tutunup bu acinin üstesinden gelebilirsin

Nasıl içim yandı ... Size bıraktığı hediyeye iyi bakın. Rabbim mekanını cennet eylesin. Başınız sağolsun canım

Allahım yardımcınız olsun, evladınıza size uzun güzel ömürler versin
eşinizin mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin..

ne diyeceğimi bilemiyorum allah sana ve bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin... kimseye kaldıramayacağı yük vermez rabbim derler, bunun da üstesinden geleceksin eminim unutma hepimiz faniyiz hepimiz aynı yere gideceğiz... bebeğine tutun onun varlığı sana güç versin.

Ah ya ne aci. Ne desek boş. Rabbim sana sabir versin. Rabbim acini hafifletsin insallah. Esine de gani gani rahmet etsin. Evladinla mutlu bir hayatin olur bundan sonra insallah.

ne desem ne söylesem bilemedim tek dileğim Rabbim sana bol bol sabır versin gerçekten içim yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…