hamileyken eşimi kaybettim

Allah sabır versin size.Kelimeler yetersiz acınız büyük Rabbim bebeğinize ve size güzel günler yaşamayı nasip etsin.

Allah rahmet eylesin size sabır versin sağlıkla doğsun emanetiniz selam ve dua ile

ne kadar zor bi acı ama siz güçlü birisniz bence bunu yazınızdan anladım bebeginle saglıklı yıllar canımm

çok zor çok.Allah rahmet eylesin.okurken içim acıdı.ve farkettim senin imtihanın bu sanırım.yaşadığın acı çok büyük hayal dahi edemiyorum.sakın yalnız kalma yanında hep seni seven ailen arkadaşların olsun

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir konu. Hiçbir söz acınızı hafifletmeyecektir. Başınız soğulsun eşinizin mekanı cennet olsun. Rabbim size de sabır versin. Yavrunuzu sağlıcakla alın kucağınıza inşallah.

Başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet eylesin. Emaneti ile birlikte dilerim çok mutlu bir hayatınız olur... Ne diyeceğimi bilemiyorum...

Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun.
Çok üzüldüm Allah sabır versin bebeğinizi size bağışlasın.

O kadar üzüldüm ki.. Allah rahmet eylesin. Size sabırlar versin inşallah..

Minik meleği de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yarabbim.

rabbim yar ve yardımcın olsun okurken çok kötü oldum canım. bebeğin için hayatta kalmalısın. allah rahmet eylesin

allah bebeğine çok sağlıklı, çok mutlu, upuzun bi hayat versin, hem anne hem baba olacaksn, inşallah bebeğini kucağına alınca eşinin yokluğunu bi neebze de olsa doldurur, birlikte mutlu olursunuz, çok üzüldüm inan

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.Allah sana ve bebeğine yardım etsin

Allah eşinizin mekanını cennet eylesin size de sabır versin.Sakın intihar etmeye kalkmayın çok hayırlı bir evlat yetiştirecek ve ahirette birlikte buluşacak sonsuzlukta mutlu olacaksınız inşallah dualarınızı eksik etmeyin.

bogazım düğümlendi..!!
ne diyeceğimi bilemiyorum...tesellisi olmayan bir durum..

allah eşinize rahmet eylesin binlerce kez..

o uyudukça yavrunuza ömür size de güç versin..

yine de eşinizin kalbi yeniden ufacık bir bedende can bulacak..
allahım sizi ve bebeğinizi korusun

Allah size sabır versin, mekanı cennet olsun eşinizin.
Yaşadığınız çok acı, çok çok üzüldüm.
Ondan geriye size bir melek kalmış, sağlıkla doğsun büyüsün inşallah, Allah ona uzun ömürler versin.

Allah rahmet eylesin. Size de sabır ve dayanma gücü versin.

Bebeğinin, güçlü annesiyle birlikte babasının yokluğunu hisetmeyeceği, musmutlu hayatınız olur inşallah bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…