• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken eşimi kaybettim

Daha 4.5 yıllık evliyiz herşeyimiz yolunda gidiyordu uzun zamandır bebek istiyorduk hamile kaldım eşimle perşembe günü keseyi gördük çok heyecanlıydı " yüreğim göçecek gibi oluyor " dedi doktora sonra cuma günü okul açılışına gitti akşam herzamanki gibİ sohbet tv sonra ben yattım o çalışma odasına çıktı. Gece 3 te yukardan gelen inleme sesiyle kalktım koştum eşim yere düşmüş nefes almaya çalışıyor şuuru gitmiş ne kadar öyle kaldı aklıma geldikçe deliriyorum 38 gün yoğun bakımda kaldı orada tekrar beyin kanaması geçirdi doktorlar hergün iyiye gidiyor dedi ama enfeksiyon ve ilaçlardan organlar iflas etmiş. Bebeğim için tutundum hastanede olmasam beni yalnız bıraksalarda intihar etsem diye çok düşündüm şimdi ne yaparım bilmiyorum Beraber evladimizı büyüyecektir.
ahhh kardeşim yüreğim yandı eşini kaybetmiş biri olarak hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız..hepimizin bir kaderi var ne olacağını bilmiyoruz lütfen bebeğin için güçlü ol onun sana ihtiyacı var sen olmazsan çok kötü olur kimse ona annesi gibi bakamaz..yuvaya verilir hep bunları düşün..çok küçük benimde bir kızım var inan acını paylaşıyorum aynılarını bende yaşadım zamana ihtiyacın var hayata tutunmalısın eşinle karşılacaksınız cennetde

Of çok büyük acı. Ne denir ki böyle bir durumda. Rabbim günahlarını affetsin. Size bol sabırlar versin. Yavrunuz eşinizden size yadigar. Onun için güçlü olmak zorundasınız. Çok çok üzüldüm. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı konu.

gözlerım doldu kendımı tutamadım. sıze ALLAHTAN bolbol sabır dılıyorum....emanetınıze cok ıyı bakın ....onunla hayata tutunacaksınız....
bu acnın tarıfı yoktur emınım ama bebısınız dogdugunda en azından acınız azalacak bı tarafınız hep eksık olsada yuzunuz gulecek emın ol
Rabbım yardımcınız olsun

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun...
Sizin üzüntünüzü anlaya biliyorum çünkü bende hamileyim ve hafta başında eşim kaza geçirdi ve kipirdamadan yatıyor ona baktıkça rabbim seni bize bağışladı diye düşünüyorum Allah sabır versin size bebeginiz için tutunun hayata onlarin bize ihtiyaci var..

çok üzüldüm, allah sabır versin. ne desek boş, empati yapmaya çalıştım ona bile yüreğim dayanmadı. siz ne kdar olgun, ne kadar güçlüsünüz, takdir ettim.

Allah sabır versin demekten başka hiçbir şey gelmiyor elden. Gitmeden size ne büyük bir hediye bırakmış. Gönülden inanıyorum ki yukarılardan bir yerden çocuğunu ve sizi hep koruyup kollayacak. Büyük acıların ardından hep güzellikler beklenir. Siz bir ömre yetecek kadar güzelliği hak ettiniz. Bundan sonra acılardan muaf olursunuz umarım.

Eşine Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm bu dünya böyle geçici işte.. Allah yar ve yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucagına al. çok güzel bir ömür diliyorum bebeğine ve sana.. çok üzüldüm gözlerim doldu okurken

Daha 4.5 yıllık evliyiz herşeyimiz yolunda gidiyordu uzun zamandır bebek istiyorduk hamile kaldım eşimle perşembe günü keseyi gördük çok heyecanlıydı " yüreğim göçecek gibi oluyor " dedi doktora sonra cuma günü okul açılışına gitti akşam herzamanki gibİ sohbet tv sonra ben yattım o çalışma odasına çıktı. Gece 3 te yukardan gelen inleme sesiyle kalktım koştum eşim yere düşmüş nefes almaya çalışıyor şuuru gitmiş ne kadar öyle kaldı aklıma geldikçe deliriyorum 38 gün yoğun bakımda kaldı orada tekrar beyin kanaması geçirdi doktorlar hergün iyiye gidiyor dedi ama enfeksiyon ve ilaçlardan organlar iflas etmiş. Bebeğim için tutundum hastanede olmasam beni yalnız bıraksalarda intihar etsem diye çok düşündüm şimdi ne yaparım bilmiyorum Beraber evladimizı büyüyecektir.

Allah yardımcın olsun canım rabbim sana evladına uzun ömür versin..

Rabbim yuregine ferahlik versin, esine rahmet eylesin.. ölüm son degildir, boyle dusunmeye calis canim.. cok dua et esin icin, Kur'ân-ı Kerim oku surekli.. inşaAllah cennet bahcelerinde bir arada olursunuz.. bebeginizi orda elele seversiniz..

Takdir-i ilahi desem sen de ah neden benim esim der misin???
Canım benim ne desek boş ne desek anlamsiz simdi sana. Ama neyi biliyorum biliyo musun o bebek hem seni hem obur dunyada esini cokkk mutlu edicek.
Allah bebeğini sana bagislasin inşallah

başınız sağolsun çok çok üzüldüm, Allah size sabır versin
Allahım size ve yavrunuza güzel, sağlıklı, uzun bir ömür versin

Back
X