• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken eşimi kaybettim

Bu konuya 3 4 kere geldim.
Her seferinde bisy yazmaya curret edemedim.
Ne yazmam gerektigini bilmiyorumki?
Bide bu yonu var dimi hayatin? Sen ne umarsin hayat sana ne verir.

Bekledim bekledim tum mesajlari gozden gecirdim her baktigimda.
Bu konu fake diyenleri aradi gozum.
Bazi tecrubeli uyelerimiz belki bilir anlar fake oldugunu dedim. Cok ama cok istedim fake olmasini.

Maalesef..gercek.
Allahim sana binlerce yuzbinlerce sabir versin abla. Kocan seni diger tarafta bekliyor. Emanetine gozun gibi bak olurmu?

ben şuan çok kötü oldum, çok ama çooook üzüldüm canım yüce Rabbim güç kuvvet versin, tekrar başın sağolsun. Bebeğinizde hayırlı uğurlu olsun

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Ondan bir parçan var... Ona tutunmalısın çünkü sana ihtiyacı var.

Allah rahmet eylesin eşinize sizede sabırlar versin amin Bebeğini ve sana Allah yardimciniz olsun

Eşinden sana bir emanet kaldı hmd onun canından kanından, o bu yuzden ölümsüzdür bence ..

mekanı cennet olsun ,başın saolsun,rabbim bebeğine uzun ömür nasip etsin hayırlı evlat solsun vatana millete sana,takdiri ilahi elden bir şey gelmez ,sen elinden geleni kuzun için güçlü ol hayat devam ediyor canım

Ağlayarak okudum,kelimeler boğazımda düğüm düğüm...Ne söylenebilir ki...Dünyanın bütün cümleleri kifayetsiz kalıyor...Acıyı yudum yudum içmek bu olsa gerek...Rabbim sabır versin ,eşinize de gani gani rahmet eylesin....BDV da herkes derdini paylaşıyor,fikir istiyor,yol istiyor ; kimsenin derdini küçümsemek değil amacım ama o kadar basit ''dert'' diye nitelendirilebilecek konunun yanında çok ağır geldi bu dert...Çok zor bir sabır imtihanı ama adı üzerinde imtihan...Dünyanın en zor sabır imtihanlarından biri ama Rabbim size bir can alıp bir can verme lütfunda bulunmuş,eşinizin acısını evladınızda hafifletmeniz,teselli bulabilmeniz ümidiyle...Buraya ''ailesi şort giydirmediği için '' yazan arkadaşım veya ona benzer çokkk sudan dertlerle yazan arkadaşlarım ZANNETMEYİN Kİ TEK DERT SİZDE VAR,SİZDEKİ DERDİ NİMET SZAYANLAR VAR...

Son düzenleme:
Başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin..
Ondan kalan çok güzel bir hediye var sana, sımsıkı sarıl ona.

Daha 4.5 yıllık evliyiz herşeyimiz yolunda gidiyordu uzun zamandır bebek istiyorduk hamile kaldım eşimle perşembe günü keseyi gördük çok heyecanlıydı " yüreğim göçecek gibi oluyor " dedi doktora sonra cuma günü okul açılışına gitti akşam herzamanki gibİ sohbet tv sonra ben yattım o çalışma odasına çıktı. Gece 3 te yukardan gelen inleme sesiyle kalktım koştum eşim yere düşmüş nefes almaya çalışıyor şuuru gitmiş ne kadar öyle kaldı aklıma geldikçe deliriyorum 38 gün yoğun bakımda kaldı orada tekrar beyin kanaması geçirdi doktorlar hergün iyiye gidiyor dedi ama enfeksiyon ve ilaçlardan organlar iflas etmiş. Bebeğim için tutundum hastanede olmasam beni yalnız bıraksalarda intihar etsem diye çok düşündüm şimdi ne yaparım bilmiyorum Beraber evladimizı büyüyecektir.
Allah yardımcnz olsun bebeğimiz ve size güç versin..

Allah razı olsun bu acının tarifi yok tek teselli bebeğim sağlıklı olsun
Takdiri ilahi inanın teselli edemiyorum bile, ama anladığım anneliğede babalığada gücünüz yetecekki mevlam bebeğinizi vermiş, İnşaallah acılarınız onunla hafifler , inşallah evladınızdan güleriniz, kelimeler yetersiz kalıyor emir büyük yerden olunca, zor imtihan, Allah sabırlık versin, bebeğinizide eli ayağı düzgün aklı bütün kucağınıza almayı nasip etsin.
belki bebeğiniz babayı tanıdıktan sonra böyle bişey olsaydı daha büyük bi yıkım olabilirdi , ne biliyim tesellide edemiyorum ne diyeceğimi bilemiyorum :KK61::KK61::KK61:

Allahim mekanini CENNET etsin cok cok uzuldum. Acinizi anlamak mumkun dgl. Bebeğin icin ayakta kalmalisin. O sana esinin emaneti. Allah sabirlar versin. Ölum zor ama genc ölumler daha zor oluyor. Dualarim seninle bu mübarek ayda.

Kim bilir ne hayaller kurdunuz bebeğinize dair ama takdir ilahi. Allahım bu mübarek günlerde sabrınıza sabır katsın. Sağsalim doğum yapar en büyük huzuru desteği inşallah evladınızda bulursunuz.

Ben okurken cok kotu oldum bogazima bir sey düğümlendi bir anda :KK61::KK61: ALLAH yardimcin olsun başın sağ olsun, eşinin o minicik ama dünyalara bedel hediyesi sana teselli olur insallah RABBİM saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin...

Back
X