• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken eşimi kaybettim

Oturup ağlanmayacak gibi değill acın Allah sana ne kadar sabır varsa hepsini versin . Çok üzüldüm gerçekten . Nasıl dayanılır bilmiyorum fakat ayakta durmalısın bebeğin için .. Eşinden sana koskoca bir hediye bebeğin . Ona hep sımsıkı tutunmalısınn . Allah binlerce kez sabır versin tekrar tekrar ..

Icim paramparca oldu resmn Allahm yar ve yardmcinz olsn Allah bebeğinize ve size saglikli uzun ömürler versn insallah

Basin sagolsun .rabbim mekanini cennet eylesin.evet eaiebesi hayata gitti ama sana emanetini birakmis.cok buyuk bi hediye.sana avuntu.yanliz degilsin bebegini de dusun.Allah her.guclukle bir kolaylikta.verecektir insaallah

Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebeğiniz sağlıkla doğar, ona sarılıp biraz olsun teselli bulur ve onu en iyi şekilde yetiştirirsiniz.

Konunuzu görmustum ama yorum yapmak istemedim. Çok ama çok üzgünüm. Zor tuttum aglamamak için. Hangi sozler sizi teselli edebilir bilmiyorum. Rabbim yardımcınız olsun. Ama eşinizin emanetini taşıyorsunuz. Ondan kalan güzel bir emanet. Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip eylesin İnsAllah.. Çocuğunuza sarilin. Ve onun için güçlü olun.

başınız sağolsun allahım sabırların en büyüğünü versin size

bebeğinize ve size uzun ömür versin rabbim acınızın tarifi yok

eşinizin emanetinine ve parçasına sımsıkı sarılın rabbim yar ve yardımcınız olsun çook üzüldüm

Aglamamak elde mi gozlerim doldu okurken. Başınız sagolsun. Rabbim size bebeginizle sağlıklı mutlu ömürler versin insallah

Rabbim bu mübarek günlerde mekanını cennet etsin eşinizin..Hiçbir teselliyi kuramıyorum cümlelerimde...Allah sana ve bebeğine güç kudret sağlık versin.

Allah rahmet eylesin. Sizede güç kuvvet versin..
Şunu da demeden geçemeyeceğim, esinizi kaybetme konusunda yerinizde olmak istedim... Keşke çıktı kalbimin dudaklarından..... Keşke diye başlayan cümle....

Allah sabır versin öncelikle... Allah sevdiği kuluna dert verirmiş. İmtihan dünyasındayız. Sabır gösterip , Allah'a sığınmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok. Şükredin ki arkasında size emanet bir evlat bırakabilmiş. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Evladınız olacak , şükredin. İnşallah doğduğunda acınızı bir nebze olsun hafifletebilir.
İnşallah Evladım sağlıklı doğarsa belki acımı hafifletir

Allah rahmet eylesin. Sizede güç kuvvet versin..
Şunu da demeden geçemeyeceğim, esinizi kaybetme konusunda yerinizde olmak istedim... Keşke çıktı kalbimin dudaklarından..... Keşke diye başlayan cümle....
Neden öyle düşündün Allah eksikliğini yaşatmasın.

okurken gözlerim doldu, bi umut insallah kurtulmustur dedim

bu mübarek günde Allah günahlarini affetsin, mekani cennet olsun

sanada sabir diliyorum, insallah evladina tutunup bu acinin üstesinden gelebilirsin
Amin biliyormusun hiç günahı yoktu varsa yoksa iş. Kendi ailesini ayağa kaldırdı herkese iş sağladı en küçük kardeş olmasına rağmen hepsini o toparladı. Ettiler para hırsına düştü abilerine hiçbirşey demedi. Yeni şirket kurana geri ödemeksizin mal verirdi evlenene yuva kurardı Herkesin abisiydi üniversitede hocalarına bağış yapardı. Günahı yoktu garibimin.

ahhh kardeşim yüreğim yandı eşini kaybetmiş biri olarak hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız..hepimizin bir kaderi var ne olacağını bilmiyoruz lütfen bebeğin için güçlü ol onun sana ihtiyacı var sen olmazsan çok kötü olur kimse ona annesi gibi bakamaz..yuvaya verilir hep bunları düşün..çok küçük benimde bir kızım var inan acını paylaşıyorum aynılarını bende yaşadım zamana ihtiyacın var hayata tutunmalısın eşinle karşılacaksınız cennetde
Sen nasıl dayandın. Benim çok korkularım var dul bir kadını rahatsız ederlermi diye ben kendimden eminim ama eşimin kanatları altında çok huzurluydum. Hasta ve hamile olmasam bulunduğum kasabayı terkedip büyük şehirde eğitim seviyesi yüksek bir siteye yerleşirdim. Evladım 1 yaşına geldiğinde akademik kariyerime devam etmek niyetindeyim ona iyi bir eğitim vermem lazım.

çok zor çok.Allah rahmet eylesin.okurken içim acıdı.ve farkettim senin imtihanın bu sanırım.yaşadığın acı çok büyük hayal dahi edemiyorum.sakın yalnız kalma yanında hep seni seven ailen arkadaşların olsun
Sağol canım dediğin gibi yapayım. Herkes bana onu hatırlatıyor ama yalnız kalınca daha ffena bu sefer yanımdaymış gibi konuşuyorum

bogazım düğümlendi..!!
ne diyeceğimi bilemiyorum...tesellisi olmayan bir durum..

allah eşinize rahmet eylesin binlerce kez..

o uyudukça yavrunuza ömür size de güç versin..

yine de eşinizin kalbi yeniden ufacık bir bedende can bulacak..
allahım sizi ve bebeğinizi korusun
Amin İnşallah Biliyormusun vefat ettiği gün bebeğimin embriyo dan fetuse geçtiği dönemmiş Canlandığı dönem bu kadar tesadüf olamaz

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı şeyi annem bana hamileyken yaşanmış malesef babamı hiç görmedim ama annem o kadar güçlü o kadar iyi bir anne oldu ki o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum yaşadığınız elbette zor ama çocuğunuz için güçlü olacak sini z siz bir annesiniz herşeyin üstesinden gelecek güce sahipsiniz lütfen kendinizi bırakmayın yavrunuzz icin
Sağol senin cevabın beni biraz rahatlattı inşallah bebeğimde bir 20 yıl sonra böyle düşünür

Back
X