- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
AraAraOTE="Kedicikk061, post: 45615204, member: 710422"]Bebeği neden istemiyodu eşin
Bi de kahvaltı olayına gelince bazen benimde yataktan çıkasım gelmediğinde geri dalarım kalkamam eşimde sana kıyamam ben diye seslenmez sonra mesaj atar içinden gelmiyo kalkmıyosun beni yolcu etmiyosun diye bazende kendisi yat kalkma der
Senin eşini kahvaltıyla ilgili durumunu normal
karşıladım ama bebekle ilgili kontrole sen git
sınavım var demesi bebeği istemediğini bariz
belli etmesi hoş değil ikinizin bebeği aynı
özveriyi göstermesi lazım ki sen bir de
karnında taşıyacaksın ikinizin bebeği
olduğunu hatırlat ona o farkına varamamış henüz[/QUOTE]
Asalet tasdik sınavı var mülakatı var o yüzden Mayıs sonrası düşünüyorduk erken gelince pek mutlu olmadı ya da sevgisini belli edemiyor. Değişik biriyle evliyim kisacasi mutlu değilim ruh e

Bi de kahvaltı olayına gelince bazen benimde yataktan çıkasım gelmediğinde geri dalarım kalkamam eşimde sana kıyamam ben diye seslenmez sonra mesaj atar içinden gelmiyo kalkmıyosun beni yolcu etmiyosun diye bazende kendisi yat kalkma der
Senin eşini kahvaltıyla ilgili durumunu normal
karşıladım ama bebekle ilgili kontrole sen git
sınavım var demesi bebeği istemediğini bariz
belli etmesi hoş değil ikinizin bebeği aynı
özveriyi göstermesi lazım ki sen bir de
karnında taşıyacaksın ikinizin bebeği
olduğunu hatırlat ona o farkına varamamış henüz[/QUOTE]
Asalet tasdik sınavı var mülakatı var o yüzden Mayıs sonrası düşünüyorduk erken gelince pek mutlu olmadı ya da sevgisini belli edemiyor. Değişik biriyle evliyim kisacasi mutlu değilim ruh e
Kpss ye hazırlanıyorum Mayıs ayında sınava gireceğim. Keşke kpss ye çalışmayp ise girseydim pişman oldum bende. Eşim buraya atandı ve bilmediğim bi şehre gelin olup geldim. Bu yıl kpss var ders çalışayım hem evliliğe alışaym hem bu şehri tanıyaym ona göre sınavdan sonra çalışırm diye düşündüm şimdi bi de hamileyımvalla senınkı laftan degıl kötekten anlar gıbıme geldı...
tamamen bencıllık yapıyor, belkıde sen calısmıyorsun evın ıslerını yapmalısın bu senın gorevın derdıne dusmus olabılır keske çalışsaydınız, hep derım kadının elı para gorurse gucude soz hakkıda artar...
valla bız ıkımızde dık kafalıyız bır sekılde herkes bırbırını ıdare edıyor ama son söz hep benımdır...
ve bana yok kahvaltı hazırlamadın, yok onu toplamadın vs dıcek anında alır agzının payını susar![]()