- 3 Şubat 2018
- 25.903
- 111.482
- 598
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Hanımlar hamileyken gribi nasıl aştınız neler içtiniz .meyve çayı yaptım içiyorum biraz da nane koydum faydası olur mu bilmiyorum .Doktora gitsem dinlen diyecek çünkü daha önceki hamileliğimde de öyle demişti.Ter atsam rahatlatacam fakat atamadim bi türlü
Aman saçma bir hurafe inandığımdan değil ama insan etkileniyor işte .Hamileyken saçın kesildiğinde bebegin ömrü kısalırmışNeden?
Çok teşekkür ederimBurun duslar/yikama aletleri (Türkçesi böyle mi bilmiyorum da kullanin. Hani tuz suyu ile burun ve crevresi. Hamile olduğunuz için birşey yazmıyor doktorlar. Bolca istirat edin. Cok gecmis olsun
Boğazımı sarınca iyi geliyor fakat cikart8nca yine başlıyor .sadece ballı süt mü içtin ?Ilık içecekler tüketin bol bol. Gerçi bu grip illeti öyle böyle bir hafta çektirir. Ben hamileyken bir de öksürükle uğraşmıştım. Allah'ım ne zordukarnim da büyüktü öksürdükçe idrar da kaçıyordu of korkunçtu. Doktora gittim ağrı kesici yazıp göndermişti boğazım ağrıyor diye. Boynumu büküp gittim. Ballı süt falan içtim neticede gecip gitmişti.
Birazdan salep ıcicem zaten teşekkür ederim .Dr bana bol bol salep ic demisti.tarcinli
Bol sivi tuket ve dinlen. Gecmis olsun
Ay tam hatırlamıyorum ki. İnsan hamile olunca her şeye tereddütle yaklaşıyor. Çok bir şey tuketememistim yalan olmasın. Balin içine zencefil de rendelemistim ama çok tüketilmemesi gerektiğini öğrenince yemedim bir daha. Acı oluyor zatenBoğazımı sarınca iyi geliyor fakat cikart8nca yine başlıyor .sadece ballı süt mü içtin ?
Hanımlar hamileyken gribi nasıl aştınız neler içtiniz .meyve çayı yaptım içiyorum biraz da nane koydum faydası olur mu bilmiyorum .Doktora gitsem dinlen diyecek çünkü daha önceki hamileliğimde de öyle demişti.Ter atsam rahatlatacam fakat atamadim bi türlü
Bunu ben de duydum cevremde ki yaşlı kadinlar diyor hep akila mantiga bilime aykiri ama iste söyleniyor :))) anneannem duysa aa kizim eskilerin bir bildigi vardir öyle deme derdi:)Aman saçma bir hurafe inandığımdan değil ama insan etkileniyor işte .Hamileyken saçın kesildiğinde bebegin ömrü kısalırmış
O da zarar li mı diye düşündüm ama içtim çok şükür daha iyiyim şimdi .Nane limon ve meyve çayı çok ise yaradı gerçektenKonu sahibi ben nane limon kaynatip icmistim 2 gün ise yaramisti bir de bol bol mandalina yedim
Vallahi o yüzden ben de kaldım böyle :) Sen kestiriyor musun ?Bunu ben de duydum cevremde ki yaşlı kadinlar diyor hep akila mantiga bilime aykiri ama iste söyleniyor :))) anneannem duysa aa kizim eskilerin bir bildigi vardir öyle deme derdi:)
boyundan hic kestirmedim ama kahkül kestirecegim :) eltim 2 cocugunda da kestirdiVallahi o yüzden ben de kaldım böyle :) Sen kestiriyor musun ?
Eltin kestirdigine birşey olmadığına göre hurafe :)boyundan hic kestirmedim ama kahkül kestirecegim :) eltim 2 cocugunda da kestirdi
aynen öyle :)Eltin kestirdigine birşey olmadığına göre hurafe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?