Hamileyken grip olanlar

Burun duslar/yikama aletleri (Türkçesi böyle mi bilmiyorum da kullanin. Hani tuz suyu ile burun ve crevresi. Hamile olduğunuz için birşey yazmıyor doktorlar. Bolca istirat edin. Cok gecmis olsun

Boğazımı sarınca iyi geliyor fakat cikart8nca yine başlıyor .sadece ballı süt mü içtin ?

Boğazımı sarınca iyi geliyor fakat cikart8nca yine başlıyor .sadece ballı süt mü içtin ?
Ay tam hatırlamıyorum ki. İnsan hamile olunca her şeye tereddütle yaklaşıyor. Çok bir şey tuketememistim yalan olmasın. Balin içine zencefil de rendelemistim ama çok tüketilmemesi gerektiğini öğrenince yemedim bir daha. Acı oluyor zaten öyle kendiliğinden geçmesini beklemiştim.

Zencefil, bal, tarçın karışımı iyidir..
Bu sekilde de yiyebilirsin. Karışımı Ilık suya katıp icine bir kac karanfil katıp da içebilirsin.

Ben grip olacağımı anladığım ilk sabah uyanır uyanmaz bir bardak ılık suya bi yemek kaşığı elma sirkesi bi tatlı kaşığı bal katıp içtim sabahları açken. Üçüncü sabahtan sonra grip tamamen geçti. Orjinal doğal elma sirkesi ama aktardan aldım. Tavsiye ederim geçmiş olsun

Hıc korkma bana cok ıyı geldı ustelık doktorum onermıstı dua edersin ılacsız gecıyor

Aman saçma bir hurafe inandığımdan değil ama insan etkileniyor işte .Hamileyken saçın kesildiğinde bebegin ömrü kısalırmış
Bunu ben de duydum cevremde ki yaşlı kadinlar diyor hep akila mantiga bilime aykiri ama iste söyleniyor :))) anneannem duysa aa kizim eskilerin bir bildigi vardir öyle deme derdi:)

Konu sahibi ben nane limon kaynatip icmistim 2 gün ise yaramisti bir de bol bol mandalina yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…