Hamileyken haftada kaç kez..

kucukelma30

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
695
287
18
38
Merhaba arkadaşlar morelim çok bozuk ve bu yüzden buraya yazmak içimi dökmek istedim. 1,5 senelik evliyim 5,5 aylık hamileyim.Dün eşimle çok şiddetli bir kavgamız oldu.Öncelikle şunu söyleyeyim eşimi çok seviyorum.
Çok şükür evine bağlı beni sevdiğini düşündüğüm birisidir kendisi.Hamileliğimin de etkisi olabilir dünkü tartışmamızda ama elimde değildi hırçınlaştım,patladım...
bir süredir sadece haftada 1 kez birlikte oluyoruz.Karnım çıktıkça eşim bana şaka ile karışık takılıyor bazı benzetmelerde bulunuyor şaka olsun diye yapıyor bunu takılmak için sevmek için o anda karnımı seviyor filan ben de gülüyorum filan.ama zaman geçtikçe artık beni beğenmediğini çekici bulmadığını düşünmeye başladım.bu yüzden cinselliğimizin haftada 1'e düştüğünü düşünmeye beni arzulamadığını düşünmeye başladım.zaten ben de artık istediğim kıyafetler giyemediğim karnım çıktığı için artık kendimi çok beğenmemeye başladım.örneğin eşim geçende yüzümün şiş gibi olduğunu söyledi.beni seviyor öpüyor sarılıyor ama bilmiyorum sanki hiç bir şey eskisi gibi değil gibi geliyor bana.kendi kendimi iyice doldurdum sanırım bu sürede ve dün patladım.işteyken msjlaştık.günaydın canlarım tarzı bir msj göndermişti bana ben de biz seninle konuşmuyoruz sen dün bize iyi eceler deyip öpmedin bile dedim.bir gece önce yataktayken iyi geceler deyip öpmeni bekliyorum dedim.o da dön hadi sarılayım arkandan dedi hayır istemiyorum o zaman dedim.trip attım öyle uyuduk.neyse o da bu msjıma gelirsem ısırırım sizi gibi birşey yazmış bende hayır yapamazsın sadece laftasın dedim.sen en son ne zaman beni özlediğini sevdiğini söyledin ben sırnaşmadan bana sırnaştın sanki dedim.60 yaş modundasın eve gelince tv izleyip uyumak yaptığın ama ben de bundan sonra birşey yapmıyorum canın nasıl isterse yazdım.bunun gibi konuşmalar oldu.akşamda işte eve gelince konuyu konuşmak istedim o abarttığımı uzattığı sıkıldığını ve konuşmak istemediğini konuşmaya gerek olmadığını söyledi ve sonrasında büyük br tartışma oldu işte.ben ağlamaya başladım beni artık sevmiyorsun,istemiyorsun,özlemiyorsun diye suçlamaya başladım.2 saat filan ağladım sonra uyuyakalmışım.
artık eşimin beni arzulamadığını istemediğini ona çekici gelmediğimi düşünüyorum ve kendimi berbat hissediyorum...
birşeyler yazın ne olur ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım

Abartıyorsun.
Hamilelikten dolayı değişen vucut yapın sana sevimli gelsin, itici degil.
Gebelik bir kadını güzelleştirir, çirkinleştirmez önce buna kendini inandırmalısın.
Bir can taşıyorsun ve dünyanın en güzel mucizesinin dogması için öncüsün.
Her şeyden önce karnında ikinizin ortak evladını taşıyan mükemmel bir anne adayısın.
Toparlan hadi.
Cinsellik dediğiniz durum hamilelikte haftada 1 olsa da olur.
Gebelik dönemimde 6 ay birlikte olamadım ama hiç eşime de beni artık çekici bulmuyorsun diye sarmadım çünkü ben dünyanın en güzel kadını idim o an.
Sen kendini değerli görürsen, etrafındakiler de görür.

Yaşadığınız duygu yoğunluğunu hamileliğe bağlıyorum çünkü ortada abarttığınız kadar büyük bir olay yok.
Rahat olun bence hamileliğiniz ne kadar güzel geçerse bebeğiniz de o kadar mutlu olur bence.

Bende hamileyim,karnım çıkmaya başladı ama ben karnkm çıktıkça mutlu oluyorum :) yani bunu kompleks yapmaya gerek yok. Siz ne kadar mutlu olursanız karşı taraf da size o kadar güzrl yaklaşır. Sen sanırım kendi kendine birşeylere takılmış ve ona patlamışsın.
Bence gerek yok şuan ki halinle mutlu olmaya çalış çünkü bu karın çıkması,yüz şişkinliği geçici birşey :) şaka yaptığında da alınmamaya çalış sadece şaka yapıyor..
üzme kendini mutlu ol

Hamile olduğunuz için hormonlarınız değişiyo bu yüzden bu şekilde davranıyorsunuz ben eşinizde bir gariplik görmedim
gerçekten mi ama beni daha çok arzulamasını istiyorum.en son ne zmn sevdiğini söyledi hatırlamıyorum bilmiyorum ya haftada 1 kez normal mi yani?henüz 1.5 yıllık evliyiz ama...

O aylarda ben adama neler neler derdim üzülme sen kesinlikle hormonal yoksa eşin ikinizide cok seviyordur..

Cinsellik konusuna gelince erkekler bu konuda bizden daha duygusal bence.. beyinlerinde hep ya bişey olursa bebeğime korkusu...
Ben çok dile getirdim hatta beni aldatiyosun galiba diye bağırdığım bile oldu ama sadece korkuyorum bişey olucak diye diyordu..
Tam korkusunu yendi bu defa da benim göbek çıktı ben yaklastirmiyorum

karnım çıktığı için yani bebeğim büyüdüğü için tabi mutlu oluyorum ama artık kendimi hiç beğenmemeye başlıyorum ve bence eşimde aynı şekilde düşünüyor evet üzülmek istemiyorum ama artık hiç çekici güzel değilmişim gibi hissediyorum.beğenildiğimi sevildiğimi duymaya eşim tarafından özlendiğimi görmek istiyorum sadece

Allah baska dert vermesin ne diyeyim .Bizim çocuğumuz yok diye hemen hemen her gece sarılıp ağlıyoruz ...Keske bunlara takılmak yerine tadını çıkarıp şükretseniz
binlerce kere şükrediyorum Allah en kısa zamanda size ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.ama benim yaşadığım duygu değişimi biraz daha farklı.bebeğimiz olmasına çok seviniyoruz ama tam anlatamadım sanırım kendimi...

Canım eşlerimizde bebeğimize zarar veririm korkusu oluyor. Biz de haftada 2 3 e indirdik. Benim halim olmuyor eşim de üstelemiyor sağolsun. Hatta zararlı ise yapmayalım bile dedi. Bugüne kadar koca göbek dışında bir yakıştırması olmadı bana çünkü kırılganız hassas oluyoruz bu dönemlerde.
Kaç kilo aldın bu zamana kadar?
Belki sen kendini beğenmediğin için eşinin de beğenmediğini düşünüyor olabilirsin psikolojik olarak.

Abartiyorsunuz hormonlardan olmali aglayarak bebege zarar vermeyn

Hayir anladim surekli vücudunuzdaki degisimleri izleyip eskisi kadar fit olmadığınızı bile düşünüyor olabilirsiniz. Ama boyle hem kendinize hem esinize zehir etmeyin o guzel aylari .Haftada 1 2 ne fark eder adam yanınızda olsun varlığını sevgisini hissedin birlikte doğumdan sonrasi icin hayaller kurun takilmayin yani

E hamile kalmadan önce böyle olacağını bilmiyor muydunuz?
Her güzel şeyin bi bedeli var ne yazıkki.
Hormonlar devrede sanırım.

Ayrıca bugün üye olmuşsunuz ve çok dikkat çekici bi başlık atmışsınız, gözümden kaçmadı değil.

Bu tamamen senden kaynaklanıyor işte. Vücüdun değişiyor tabi ki beğenmeyebilirsin ama bunu karşı taraf fark ettiğinde sana karşı (kendine güvenin olmadığından) o da değişiyor. Beşki de nasıl davranacağını şaşırıyor. Ben ne yapıyorum biliyor musun,kendime daha çok bakmaya başladım. Saçıma,makyajıma,giydiğime dikkat ediyorum. Karnın çıkmışsa ne olmuş ki :) kaç haftalıksın,kaç kilo aldın? Normal öğünler yersen emin ol çok kilo almazsın. Ben yememde çok fazla değişiklik yapmadım aynı şekilde en fazla 1 öğün fazla yiyorum ama yediklerimi de abartmıyorum. Bebeğin kilo alsın diye zorlama kendini sakın.

niye kendini çirkin buluyorsun?meğer hamile olunca çirkin oluyor kadın o zaman bir çocuktan sonra erkekler bi daha çocuk yapmak neden istesin?hiç böyle şeylere takılma son aylarda belki yapamazsınız çünkü fiziksel olarak zorlamamak lazım artık eziyete dönüşebilir.

Biraz abartıyorsunuz .. hamilelikten dolayı aşırı hassaslaşmışsınız. Biraz kontrol altına alın yoksa eşiniz siz öyle davrandıkça daha da uzaklaşır Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…