- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
gerçekten miHamile olduğunuz için hormonlarınız değişiyo bu yüzden bu şekilde davranıyorsunuz ben eşinizde bir gariplik görmedim
karnım çıktığı için yani bebeğim büyüdüğü için tabi mutlu oluyorum ama artık kendimi hiç beğenmemeye başlıyorum ve bence eşimde aynı şekilde düşünüyorBende hamileyim,karnım çıkmaya başladı ama ben karnkm çıktıkça mutlu oluyorum :) yani bunu kompleks yapmaya gerek yok. Siz ne kadar mutlu olursanız karşı taraf da size o kadar güzrl yaklaşır. Sen sanırım kendi kendine birşeylere takılmış ve ona patlamışsın.
Bence gerek yok şuan ki halinle mutlu olmaya çalış çünkü bu karın çıkması,yüz şişkinliği geçici birşey :) şaka yaptığında da alınmamaya çalış sadece şaka yapıyor..
üzme kendini mutlu ol
binlerce kere şükrediyorum Allah en kısa zamanda size ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.ama benim yaşadığım duygu değişimi biraz daha farklı.bebeğimiz olmasına çok seviniyoruz ama tam anlatamadım sanırım kendimi...Allah baska dert vermesin ne diyeyim .Bizim çocuğumuz yok diye hemen hemen her gece sarılıp ağlıyoruz ...Keske bunlara takılmak yerine tadını çıkarıp şükretseniz
haftada 1 kez cinsel ilişki normal mi 1.5 senede?eşimin hiç sevdiğini ve özlediğini söylememesi?erkekler hep mi böyle?Hamile olduğunuz için hormonlarınız değişiyo bu yüzden bu şekilde davranıyorsunuz ben eşinizde bir gariplik görmedim
Hayir anladim surekli vücudunuzdaki degisimleri izleyip eskisi kadar fit olmadığınızı bile düşünüyor olabilirsiniz. Ama boyle hem kendinize hem esinize zehir etmeyin o guzel aylari .Haftada 1 2 ne fark eder adam yanınızda olsun varlığını sevgisini hissedin birlikte doğumdan sonrasi icin hayaller kurun takilmayin yanibinlerce kere şükrediyorum Allah en kısa zamanda size ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.ama benim yaşadığım duygu değişimi biraz daha farklı.bebeğimiz olmasına çok seviniyoruz ama tam anlatamadım sanırım kendimi...
karnım çıktığı için yani bebeğim büyüdüğü için tabi mutlu oluyorum ama artık kendimi hiç beğenmemeye başlıyorum ve bence eşimde aynı şekilde düşünüyorevet üzülmek istemiyorum ama artık hiç çekici güzel değilmişim gibi hissediyorum.beğenildiğimi sevildiğimi duymaya eşim tarafından özlendiğimi görmek istiyorum sadece
Biraz abartıyorsunuzMerhaba arkadaşlar morelim çok bozuk ve bu yüzden buraya yazmak içimi dökmek istedim. 1,5 senelik evliyim 5,5 aylık hamileyim.Dün eşimle çok şiddetli bir kavgamız oldu.Öncelikle şunu söyleyeyim eşimi çok seviyorum.
Çok şükür evine bağlı beni sevdiğini düşündüğüm birisidir kendisi.Hamileliğimin de etkisi olabilir dünkü tartışmamızda ama elimde değildi hırçınlaştım,patladım...
bir süredir sadece haftada 1 kez birlikte oluyoruz.Karnım çıktıkça eşim bana şaka ile karışık takılıyor bazı benzetmelerde bulunuyor şaka olsun diye yapıyor bunu takılmak için sevmek için o anda karnımı seviyor filan ben de gülüyorum filan.ama zaman geçtikçe artık beni beğenmediğini çekici bulmadığını düşünmeye başladım.bu yüzden cinselliğimizin haftada 1'e düştüğünü düşünmeye beni arzulamadığını düşünmeye başladım.zaten ben de artık istediğim kıyafetler giyemediğim karnım çıktığı için artık kendimi çok beğenmemeye başladım.örneğin eşim geçende yüzümün şiş gibi olduğunu söyledi.beni seviyor öpüyor sarılıyor ama bilmiyorum sanki hiç bir şey eskisi gibi değil gibi geliyor bana.kendi kendimi iyice doldurdum sanırım bu sürede ve dün patladım.işteyken msjlaştık.günaydın canlarım tarzı bir msj göndermişti bana ben de biz seninle konuşmuyoruz sen dün bize iyi eceler deyip öpmedin bile dedim.bir gece önce yataktayken iyi geceler deyip öpmeni bekliyorum dedim.o da dön hadi sarılayım arkandan dedi hayır istemiyorum o zaman dedim.trip attım öyle uyuduk.neyse o da bu msjıma gelirsem ısırırım sizi gibi birşey yazmış bende hayır yapamazsın sadece laftasın dedim.sen en son ne zaman beni özlediğini sevdiğini söyledin ben sırnaşmadan bana sırnaştın sanki dedim.60 yaş modundasın eve gelince tv izleyip uyumak yaptığın ama ben de bundan sonra birşey yapmıyorum canın nasıl isterse yazdım.bunun gibi konuşmalar oldu.akşamda işte eve gelince konuyu konuşmak istedim o abarttığımı uzattığı sıkıldığını ve konuşmak istemediğini konuşmaya gerek olmadığını söyledi ve sonrasında büyük br tartışma oldu işte.ben ağlamaya başladım beni artık sevmiyorsun,istemiyorsun,özlemiyorsun diye suçlamaya başladım.2 saat filan ağladım sonra uyuyakalmışım.
artık eşimin beni arzulamadığını istemediğini ona çekici gelmediğimi düşünüyorum ve kendimi berbat hissediyorum...
birşeyler yazın ne olur ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?