Hamileyken haftada kaç kez..

hamilelikten hormonlar çıldırmış

hamilelikte hele de ortalarına veya sonlarına doğru haftada bir ilişki gayet normal acaba sizin libido biraz coşkulu mu bana mı öyle geliyor

bir de ağlamak hircinlasmak stres hep bebeğe zarar veren şeyler durduk yere gereksiz bir tepki bence

altı üstü 9 ay dahası yok geçici ve çok özel bir süreç sanki Allah korusun da ölümcül bir hastalığınız varmış gibi abartmissiniz

Ay hamilesiniz siz ya. Kocanızın nasıl gördüğü bu kadar önemli olmamalı. Dış görünüşünüz için mi beraberdi şimdiye kadar sizinle? Siz kendinizi şu anda çok güzel görmelisiniz asıl. Çok mu önemli istediğiniz kıyafeti giyememek? Doldurmayın kendinizi. Geçici bir süre sonuçta bu.

Sizi bilmem de ben kendimi çok beğeniyordum hamileyken. Hele karnım daha yeni çıkmaya başladığında durup durup aynaya bakıyordum. Aynı kıyafetleri giyememek hemen gidip bol şeyler almak, gece sıkıyor ay of diye altımdaki pijamayı çıkarıp donla yatmak falan ilginç bir deneyimdi.
Eşim ilk haftalar kanamam oldu diye hiç yaklaşmadı bana. Ben de mi kavga etseydim acaba?

Üstelik daha 5 buçuk aylık bebek. Karnınız burnunuza geldiğinde ayakkabılarınızı bile eşiniz giydirdiğinde ne olacak sanıyorsunuz? Evlilikte her gün mıç mıç seni seviyorum bitanemler yok zaten. Geçin bunları.. Bebeğinize odaklanın..

6 ay birlikte olmadın mı?özel bir sebebi mi vardı peki?sen mi istemedin eşin mi?kız bebek bekliyoruz biz.cinsiyetini öğrenmeden önce arkadaş ortamında kız olursa anneyi çirkinleştiriyor gibi bir konu konuşuldu eşimde o doğru olabilir benim kız kardeşimde yeğenime hamileyken çok çirkinleşmişti dedi.yeğeni kız.şimdi ben kendimi çirkinleşiyor gibi hissediyorum.geçenlerde bana yüzün şiş gibi nasıl olmuş senin kızz dedi.şaka ile karışık söylüyor ama ben o an gülsem bile içten içe takıyorum galiba bunları

Ne olmasi gerekiyordu sizce,her gun cinsel iliski olsa fenalik gelmeyecek mi hamile halinizle? Ustune bir de gereksiz yere esinizle kavga ediyorsunuz. Yapmayin boyle seyler bebeginize zarar

Bazen kadinlari anlayamiyorum
sadece çirkinleştiğimi beni beğenmediğini arzulamadığını düşünüyorum ve buna üzülüyorum.cinsellik bağımlısı falan değilim sadece eşimin beni istemesini sevmesini özlediğini beğendiğini görmek hissetmek istiyorum.göremeyince hırçınlaşıyorum

hamilesin hormanların değişiyor normal
bence en güzel zamanlarınız
bunları düşünüp kendinizi de bebeğinizi de gereksiz strese sokmayın derim
2,5 yaşına geldi oğlum hala doğum kilolarım var
ama çok şükür ki sağlıklı ve anneyim ben
keyfini çıkartın kuruntu yapmayın kendinize.

Bu evlilik degil ki? Kim esiyle her an ask yasiyor?kim surekli mic mic ozledin mi askim ,seviyor musun askim,oyle mi askim,boyle mi askim diye konusuyor ki yapmayin lutfen. Yasiniz cok kucuk sanirim. Zamanla gorecek ve ogreneceksiniz evliligin boyle bir sey olmadigini

Agır bir genelik dönemi geçirdim doktor yasaklamıştı.
Dedigim gibi kendini çok fazla şartlandırmışsın, gereksiz yere.
Ben de bir kız evladı sahibiyim önce kendime değer verdim.
Asla eksik hissetmedim, aksine olması gerektiği gibi davrandım.

Konu Sahibi acaba sende hamile kadınların eşleri aldatır gibi bir ön yargı mı var

bütün yazdıklarınin toplamı buna çıkıyor sevişmeye güzelliğe ilgiye bu yüzden mi taktın bu kadar

6,5 kg aldım.haftada 2-3 e indirdik diyorsun biz haftada 1 deyiz o da sanki ben istemesem olmıcak gibi geliyor artık bana...kırılganız hassasız da karşımdakinin anlayabildiğini sanmıyorum....

Biraz abartıyorsunuz .. hamilelikten dolayı aşırı hassaslaşmışsınız. Biraz kontrol altına alın yoksa eşiniz siz öyle davrandıkça daha da uzaklaşır Allah korusun
Allah korusunama şu an çok kırgının hiç bir şey yapmak istemiyorum açıkcası...o istemiyrsa tamam ben de istemicem o söylemiyrsa birşey ben de söylemicem modundayım

hamilelikte hiç birlikte olmadık

eşim yanaşmadı bile

zira bebeğe bir şey olur diye ödü kopuyordu

bu beni çirkin bulduğu anlamına vs gelmiyor ki

adama benimle aynı yatakta dahi yatmadı

iterim kakarım elim kolum çarpar diye

bu süreçte hiççç beni istemiyor diye düşünmedim zira onu düşünecek enerjim de yoktu odağımız bebekti

aradan yıllar geçti hala da sevgimiz de başka etkinliklerimiz de aktif

ayrıca da çirkin olunca evlilik yürümüyor mu

ben güzel bir kadın değilim eşim de yakışıklı değil

sahte olduğumu düşünüyorsun galiba..vallahi ne deyim şu an uğraşacağım en son şey bu olurdu...
hamile kalmadan önce bilmiyrdum yani düşünmedim hiç bu kısmını evet...

Hamile olan arkadaslar oncelikle kendilerinden bahsederken “biz” demeyi birakirlarsa belki karsidakinin psikolojisini etkilemezler.. konu sahibi ilk bebegin, heyecanlisin anliyorum ama once sen varsin.. surekli biz deyip bebegi ortaya koyman bir yerden sonra esinin de sadece bebege konsantre olmasina yol aciyor..

Haftada 3 hamileyken mi,ya ben ne yaşadım!
benim de karnımda bebe vardı....
ufff kafam karıştı bir konu da ben açaçağım şimdi...
gerçi çocuk 2 yaşında geç kaldım ama:))))
Hem haftada bir kereyi tartışıyorduk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…