- 3 Nisan 2014
- 36.390
- 148.738
- 798
- Konu Sahibi kucukelma30
-
6 ay birlikte olmadın mı?özel bir sebebi mi vardı peki?sen mi istemedin eşin mi?kız bebek bekliyoruz biz.cinsiyetini öğrenmeden önce arkadaş ortamında kız olursa anneyi çirkinleştiriyor gibi bir konu konuşuldu eşimde o doğru olabilir benim kız kardeşimde yeğenime hamileyken çok çirkinleşmişti dedi.yeğeni kız.şimdi ben kendimi çirkinleşiyor gibi hissediyorum.geçenlerde bana yüzün şiş gibi nasıl olmuş senin kızz dedi.şaka ile karışık söylüyor ama ben o an gülsem bile içten içe takıyorum galiba bunlarıAbartıyorsun.
Hamilelikten dolayı değişen vucut yapın sana sevimli gelsin, itici degil.
Gebelik bir kadını güzelleştirir, çirkinleştirmez önce buna kendini inandırmalısın.
Bir can taşıyorsun ve dünyanın en güzel mucizesinin dogması için öncüsün.
Her şeyden önce karnında ikinizin ortak evladını taşıyan mükemmel bir anne adayısın.
Toparlan hadi.
Cinsellik dediğiniz durum hamilelikte haftada 1 olsa da olur.
Gebelik dönemimde 6 ay birlikte olamadım ama hiç eşime de beni artık çekici bulmuyorsun diye sarmadım çünkü ben dünyanın en güzel kadını idim o an.
Sen kendini değerli görürsen, etrafındakiler de görür.
sadece çirkinleştiğimi beni beğenmediğini arzulamadığını düşünüyorum ve buna üzülüyorum.cinsellik bağımlısı falan değilim sadece eşimin beni istemesini sevmesini özlediğini beğendiğini görmek hissetmek istiyorum.göremeyince hırçınlaşıyorumNe olmasi gerekiyordu sizce,her gun cinsel iliski olsa fenalik gelmeyecek mi hamile halinizle? Ustune bir de gereksiz yere esinizle kavga ediyorsunuz. Yapmayin boyle seyler bebeginize zarar
Bazen kadinlari anlayamiyorum
Bu evlilik degil ki? Kim esiyle her an ask yasiyor?kim surekli mic mic ozledin mi askim ,seviyor musun askim,oyle mi askim,boyle mi askim diye konusuyor ki yapmayin lutfen. Yasiniz cok kucuk sanirim. Zamanla gorecek ve ogreneceksiniz evliligin boyle bir sey olmadiginisadece çirkinleştiğimi beni beğenmediğini arzulamadığını düşünüyorum ve buna üzülüyorum.cinsellik bağımlısı falan değilim sadece eşimin beni istemesini sevmesini özlediğini beğendiğini görmek hissetmek istiyorum.göremeyince hırçınlaşıyorum
Agır bir genelik dönemi geçirdim doktor yasaklamıştı.6 ay birlikte olmadın mı?özel bir sebebi mi vardı peki?sen mi istemedin eşin mi?kız bebek bekliyoruz biz.cinsiyetini öğrenmeden önce arkadaş ortamında kız olursa anneyi çirkinleştiriyor gibi bir konu konuşuldu eşimde o doğru olabilir benim kız kardeşimde yeğenime hamileyken çok çirkinleşmişti dedi.yeğeni kız.şimdi ben kendimi çirkinleşiyor gibi hissediyorum.geçenlerde bana yüzün şiş gibi nasıl olmuş senin kızz dedi.şaka ile karışık söylüyor ama ben o an gülsem bile içten içe takıyorum galiba bunları
6,5 kg aldım.haftada 2-3 e indirdik diyorsun biz haftada 1 deyiz o da sanki ben istemesem olmıcak gibi geliyor artık bana...kırılganız hassasız da karşımdakinin anlayabildiğini sanmıyorum....Canım eşlerimizde bebeğimize zarar veririm korkusu oluyor. Biz de haftada 2 3 e indirdik. Benim halim olmuyor eşim de üstelemiyor sağolsun. Hatta zararlı ise yapmayalım bile dedi. Bugüne kadar koca göbek dışında bir yakıştırması olmadı bana çünkü kırılganız hassas oluyoruz bu dönemlerde.
Kaç kilo aldın bu zamana kadar?
Belki sen kendini beğenmediğin için eşinin de beğenmediğini düşünüyor olabilirsin psikolojik olarak.
Allah korusunBiraz abartıyorsunuz.. hamilelikten dolayı aşırı hassaslaşmışsınız. Biraz kontrol altına alın yoksa eşiniz siz öyle davrandıkça daha da uzaklaşır Allah korusun
6 ay birlikte olmadın mı?özel bir sebebi mi vardı peki?sen mi istemedin eşin mi?kız bebek bekliyoruz biz.cinsiyetini öğrenmeden önce arkadaş ortamında kız olursa anneyi çirkinleştiriyor gibi bir konu konuşuldu eşimde o doğru olabilir benim kız kardeşimde yeğenime hamileyken çok çirkinleşmişti dedi.yeğeni kız.şimdi ben kendimi çirkinleşiyor gibi hissediyorum.geçenlerde bana yüzün şiş gibi nasıl olmuş senin kızz dedi.şaka ile karışık söylüyor ama ben o an gülsem bile içten içe takıyorum galiba bunları
sahte olduğumu düşünüyorsun galiba..vallahi ne deyim şu an uğraşacağım en son şey bu olurdu...E hamile kalmadan önce böyle olacağını bilmiyor muydunuz?
Her güzel şeyin bi bedeli var ne yazıkki.
Hormonlar devrede sanırım.
Ayrıca bugün üye olmuşsunuz ve çok dikkat çekici bi başlık atmışsınız, gözümden kaçmadı değil.
Düşünseymişsiniz iyiymiş.sahte olduğumu düşünüyorsun galiba..vallahi ne deyim şu an uğraşacağım en son şey bu olurdu...
hamile kalmadan önce bilmiyrdum yani düşünmedim hiç bu kısmını evet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?