Hamileyken haftada kaç kez..

gerçekten mi ama beni daha çok arzulamasını istiyorum.en son ne zmn sevdiğini söyledi hatırlamıyorum bilmiyorum ya haftada 1 kez normal mi yani?henüz 1.5 yıllık evliyiz ama...

Ya ben hamile kaldigimda 7 aylik evliydim . 9 ay boyunca iliski yasamadik. Yani bir kere oldu kanama oldu korktuk daha olmadi
Yani bisey olmadi iliskmize sanirim

Hamilelik hormonlarından hep bınlar bende öyleydim başlarda .kabul et adamlar da bebeğe zarar gelir diye korkup yanaşamıyorlar sende iyice abartmışsın takma kafana bu kadar

Acaba bizim gibi hamilelik boyunca cinsel iliski yasamasaniz ne yapardiniz?
Şu yazdiklariniz 14 yasinda bir ergenin elinden cikmis gibi, yok cirkinlestim yok kilo aldim... onunuzde bir ömür var farkinda misiniz?
Kilo alacaksiniz, vereceksiniz, memelerimiz sarkacak, yaslanacaksiniz, hastalıklar atlatacaksiniz, saclariniz beyazlasacak, yuzunuz burusacak, belki esiniz kel kalacak, belki bir kaza geçirip yuzunuzu kaybedeceksiniz, bunlar sevginizin bitmesine neden olacaksa o zaten sevgi degildir, tırt biseydir o, birakin bitsin.

6,5 kg aldım.haftada 2-3 e indirdik diyorsun biz haftada 1 deyiz o da sanki ben istemesem olmıcak gibi geliyor artık bana...kırılganız hassasız da karşımdakinin anlayabildiğini sanmıyorum....
Bu kadar cinsellik odaklı olmak niye ben onu anlamadım .

Haftada 1kez oldugu icnmi sevmedigini dusundun.bu durumda bn esimi hic sevmemis oluyorum ama oyle bisi yok cok seviyorum onu o istemeyene kadsr daha 1 kez olsun soylenmemisimdir :) hem hamilelikte istek kalmiyo die biliyorum sende kalmis demekki :)) sanirim hormonlarsan cok alingan olmussun bnde oyleyim herseye reklama bile agladimi bilirim

6,5 kg aldım canım.hamile kalmadan önce 56 kiloydum.ya benim zaten iri yarı bir yapım yoktu. tartılıyorum mesela ordan eşim 65 mi olmuşsun diyor örneğin.62,5 kg yum mesela.beni daha kilolu buluyor sürekli

"İzmirli anne hamileyken hamile kaldı" Sabah böyle bir haber gördüm. O yüzden hamileyken fazla şey yapmayın. Süperfetasyon diye bir durum varmış.

gerçekten mi ama beni daha çok arzulamasını istiyorum.en son ne zmn sevdiğini söyledi hatırlamıyorum bilmiyorum ya haftada 1 kez normal mi yani?henüz 1.5 yıllık evliyiz ama...
hamilelikten dolayı fazla alınganlaşmısın ..benim eşim 32 haftadır yanaşmadı bana :) :) sürekli çocuğa ayıp olur diyip kaçıyor :) aslında bişi olur korkusu var ondan .doktor yasaklamadığı halde hiç olmadı yani ..yani sizinki bence normal

Hamilelige bağlı duyguların bence..benim eşim de öyle ve bana bebeğe bir şey olacak korkusuyla yaklaş mi yor..eminim seninki de öyledir.

Hamilelikte bu duyguların hissedilmesi normal.
Başka bir probleminiz yoksa eşiniz korkuyor olabilir bebeğe birşey olacak diye..
Bir şey takıldı kafama, ilk sayfayı okudum sadece
Siz 2 saat boyunca için için ağlarken. Eşiniz ne yaptı ?

6,5 kg aldım.haftada 2-3 e indirdik diyorsun biz haftada 1 deyiz o da sanki ben istemesem olmıcak gibi geliyor artık bana...kırılganız hassasız da karşımdakinin anlayabildiğini sanmıyorum....
Vallahi ikinizi de tebrik ediyorum. 6 yıllık evliyim hamileliği bırakın normalde bile haftada 2 kez düzenli cinsel hayatım olmadı.. üşenirim yana..hele hamilelikte ben kaçarım rahat rahat takılırım. Sevginin göstergesi cinsellik sayısıyla bağlantılı değil ya..

6,5 kg aldım canım.hamile kalmadan önce 56 kiloydum.ya benim zaten iri yarı bir yapım yoktu. tartılıyorum mesela ordan eşim 65 mi olmuşsun diyor örneğin.62,5 kg yum mesela.beni daha kilolu buluyor sürekli

Şka yapıyor :) bunlara mı takılıyorsun gerçekten. Ben hiç takılmıyorum belki de yapıyla alakalı bilmiyorum. İri de değilsin oh ne güzel işte :) kendine bak özgüvenin yerine gelir :)

:))) ya bende her filme ağlıyorum ne tuhaf bişey :)
O kadar içli ağlıyorum ki anlatamam psikolojik destek almalıyız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…