- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Bak sen de demissin,karsindaki kisi degismiycek. Sen de uzulceksin agliycaksin beni sevmiyo mu ki diye dusunceksin baskalarini kiskanicaksin ama.. bunlari tepkiye donusturme,birak dusunce olarak kalsin.. bunu bil yani,su an cidden.hassassin. Bak.ben de yasadim bunlari 1yil olmadi daha yasayali. Ama su an guluyorum o halime. Bebek.dogsun,asil zorluk o zaman belli olucak. Oyle filmlerdeki gibi sevgi pitircigi aha 2ydik 3olduk yasasinnn bi hayat olmuyor.. Direncli ol,bebegine ver kendini. Ve kulagini tika o zamanlarda da esine.. tanidigim sevdigim adam bu mu dyorum ben de bazen. Cocuktan beter oluyor,bebek dogmadan cok sakin olan adam,bebek dogduktan sonraki bi kavgamizda elindeki tepsiyi yere firlatti tabak kirildi vs dusun.. birinde gitti duvara kapiya yumruk salladi.. delirmeye baslamisti.. Guvendigim adama,guvenemez oldum. Bebegimi korumak ic gudusu ile cok basmadim damarina,bi nevi umursamaz davrandim. Sonra kendi duzeldi zaten. Lohusayken kocam da lohusayfi benim yani...beni anladığına sevindim:) bu süreci kazasız belasız huzurla atlatabilirim umarım:)doğumdan sonra kısmet olursa hemen spora başlamayı düşünüyorum...bilemiyorum tabi ne zaman başlayabilirim...
ben onu kastetmedim ama. doğumdan sonra baskıcı rejimin ıstırabından eşi kurtulacaksanki 4 ay sonra da düzelmicek.olursa haftada 1...15 yıllık evliler gibi...
Tobe tobe Bırakta bi hamileligin tadını çıkar be kardesım cinsellikle kafayı bozan bi kesim var sende öyle olmussun. Biz 2 buçuk yıllık evlıyız bebegım var 18 aylık biz nerdeyse çocuğun bizi bitap düsürmesinden Esimın ıslerınden 2-3 aydır yapamıyoruz. Kendini koru bebegın rahat etsin Esın de anlayışlı ama istek arzu falan bırak böyle şeyleriMerhaba arkadaşlar morelim çok bozuk ve bu yüzden buraya yazmak içimi dökmek istedim. 1,5 senelik evliyim 5,5 aylık hamileyim.Dün eşimle çok şiddetli bir kavgamız oldu.Öncelikle şunu söyleyeyim eşimi çok seviyorum.
Çok şükür evine bağlı beni sevdiğini düşündüğüm birisidir kendisi.Hamileliğimin de etkisi olabilir dünkü tartışmamızda ama elimde değildi hırçınlaştım,patladım...
bir süredir sadece haftada 1 kez birlikte oluyoruz.Karnım çıktıkça eşim bana şaka ile karışık takılıyor bazı benzetmelerde bulunuyor şaka olsun diye yapıyor bunu takılmak için sevmek için o anda karnımı seviyor filan ben de gülüyorum filan.ama zaman geçtikçe artık beni beğenmediğini çekici bulmadığını düşünmeye başladım.bu yüzden cinselliğimizin haftada 1'e düştüğünü düşünmeye beni arzulamadığını düşünmeye başladım.zaten ben de artık istediğim kıyafetler giyemediğim karnım çıktığı için artık kendimi çok beğenmemeye başladım.örneğin eşim geçende yüzümün şiş gibi olduğunu söyledi.beni seviyor öpüyor sarılıyor ama bilmiyorum sanki hiç bir şey eskisi gibi değil gibi geliyor bana.kendi kendimi iyice doldurdum sanırım bu sürede ve dün patladım.işteyken msjlaştık.günaydın canlarım tarzı bir msj göndermişti bana ben de biz seninle konuşmuyoruz sen dün bize iyi eceler deyip öpmedin bile dedim.bir gece önce yataktayken iyi geceler deyip öpmeni bekliyorum dedim.o da dön hadi sarılayım arkandan dedi hayır istemiyorum o zaman dedim.trip attım öyle uyuduk.neyse o da bu msjıma gelirsem ısırırım sizi gibi birşey yazmış bende hayır yapamazsın sadece laftasın dedim.sen en son ne zaman beni özlediğini sevdiğini söyledin ben sırnaşmadan bana sırnaştın sanki dedim.60 yaş modundasın eve gelince tv izleyip uyumak yaptığın ama ben de bundan sonra birşey yapmıyorum canın nasıl isterse yazdım.bunun gibi konuşmalar oldu.akşamda işte eve gelince konuyu konuşmak istedim o abarttığımı uzattığı sıkıldığını ve konuşmak istemediğini konuşmaya gerek olmadığını söyledi ve sonrasında büyük br tartışma oldu işte.ben ağlamaya başladım beni artık sevmiyorsun,istemiyorsun,özlemiyorsun diye suçlamaya başladım.2 saat filan ağladım sonra uyuyakalmışım.
artık eşimin beni arzulamadığını istemediğini ona çekici gelmediğimi düşünüyorum ve kendimi berbat hissediyorum...
birşeyler yazın ne olur ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım
Aynen haa.. ben bebekten yemeye icmeye wcye gitmeye vakit bulamyorum . Uykusuzluktan geberiyorum. Ne sevismesi.Tobe tobe Bırakta bi hamileligin tadını çıkar be kardesım cinsellikle kafayı bozan bi kesim var sende öyle olmussun. Biz 2 buçuk yıllık evlıyız bebegım var 18 aylık biz nerdeyse çocuğun bizi bitap düsürmesinden Esimın ıslerınden 2-3 aydır yapamıyoruz. Kendini koru bebegın rahat etsin Esın de anlayışlı ama istek arzu falan bırak böyle şeyleri
Spor sütünüzü azaltır. Hafif yürüyüşler yaparsınız. Diyet ve spor bebeğin süte ihtiyacının nispeten azaldığı dönemde tavsiye ediliyor, 9-10 aylık olduğunda mesela.beni anladığına sevindim:) bu süreci kazasız belasız huzurla atlatabilirim umarım:)doğumdan sonra kısmet olursa hemen spora başlamayı düşünüyorum...bilemiyorum tabi ne zaman başlayabilirim...
arkadaşlar kusura bakmaında anne olunca kadınlık yapmamanız gerektiği anlamına gelmiyor.beni eleştiriyorsunuz ama ben sorunlu hamileleiklerden vs bahsetmedim tabi ki yasaksa riskli durum varsa o ayrı bişey.cinselliğe de düşmedim.ama eşimi de ihmal etmek benden soğumasını uzaklaşmamasını istemek çok mantıksız değil bence.tamam hamile kaldık bebek oldu artık bitti mi yani cinsellik?azalabilir sekteyebilir ama aaa sen bunu nasıl düşünüyosun tepkileriniz yanlış bana göre.sonra da adamlar niye başka kadınlara bakıyor niye beni aldattı diyorlar....Aynen haa.. ben bebekten yemeye icmeye wcye gitmeye vakit bulamyorum . Uykusuzluktan geberiyorum. Ne sevismesi.
Herseyin tam olur da,istegin gelir bence.. elzem ihtiyaclarimi zor karsilyorum,cinsellik cook luks duruyo.. bebek zaten 12 1gibi uykuya daliyo. Ve bazen 15dk.da bir bile agladigi oluyo. Saat basi uyandirir. Nerdeyse 1yasina giricek hala boyle. Besigi bizim yatagin yaninda ama cogu zaman ortamizda yatiyo . Koyunca uyaniyo falan. Valla sadece gece azicik bi uyku uyuyorm ,onu da yok cocugun ozguveni gelismez yok tek basina yatmaya alissin vs vs gibi seyler yuzunden pas gecemem. O yuzden uyuyabileym diye ,nerde uyursa orda uyutuyorum..
Bana da sorsaniz 1ayda 1kere yeterli. Ama esim sinir oluyo bu hallerime. :/ oof of istek mistek yok bende de. Keske olsaydi.. insan bi firsat yaratir belki oyle olunca da. Uyumak istyorum tum bos vakitlerimde..cok yorgun oluyorum pilim bitiyo.
aa bilmiyordum...tabi araştırır ona göre yaparım zaten...teşekkürler...Spor sütünüzü azaltır. Hafif yürüyüşler yaparsınız. Diyet ve spor bebeğin süte ihtiyacının nispeten azaldığı dönemde tavsiye ediliyor, 9-10 aylık olduğunda mesela.
arkadaşlar kusura bakmayında anne olunca kadınlık yapmamanız gerektiği anlamına gelmiyor.beni eleştiriyorsunuz ama ben sorunlu hamileliklerden vs bahsetmedim tabi ki yasaksa riskli durum varsa o ayrı bişey.cinselliğe de düşmedim.ama eşimi de ihmal etmek benden soğumasını uzaklaşmamasını istemek çok mantıksız değil bence.tamam hamile kaldık bebek oldu artık bitti mi yani cinsellik?azalabilir sekteyebilir ama aaa sen bunu nasıl düşünüyosun tepkileriniz yanlış bana göre.sonra da adamlar niye başka kadınlara bakıyor niye beni aldattı diyorlar....Bide şöyle bişey var doğumdan sonra böyle dertlerin olmayacak J hamileyken bende biraz takıyordum eskisi gibi olacak mıyız fln diye. Sağolsun bebişim o kadar hareketli ki bütün gün peşinde koşmaktan pert im çıkıyor o uyusa da 2 dk gözümü kapatsam diye saniyeleri sayıyorum eşim aklıma gelse bile bedenime gelemiyor :)) ben mi çok enerjisizim ya
evet belki abartmış olabilrim anlık olarak ama aaa nasıl böyle düşünüyorsun halaa tepkileri de çok abartılı.hamile kaldın hala mı düşünüyorsun bebek oldu yok artık tepkileri...bu nedir yani anlamadım gitti...Valla çok abartmışsın zamanla alışırsın mutlu mesut yaşarsın .Özellikle çocuk olunca mecburen halin kalmayacak
ama haftada 1 normal bence. sizin hiç olmasa haklısın da. sen çirkinleştiğini düşündüğün için moralin bozuluyor. ama çirknleşmedin o hamilelik ve göbek çok güzel onu takma bence. yani gerçekten eşin sana bakmasa beğenmese hiç iletişiminiz olmasa tamam da, öyle bir hamile değilsin.arkadaşlar kusura bakmayında anne olunca kadınlık yapmamanız gerektiği anlamına gelmiyor.beni eleştiriyorsunuz ama ben sorunlu hamileliklerden vs bahsetmedim tabi ki yasaksa riskli durum varsa o ayrı bişey.cinselliğe de düşmedim.ama eşimi de ihmal etmek benden soğumasını uzaklaşmamasını istemek çok mantıksız değil bence.tamam hamile kaldık bebek oldu artık bitti mi yani cinsellik?azalabilir sekteyebilir ama aaa sen bunu nasıl düşünüyosun tepkileriniz yanlış bana göre.sonra da adamlar niye başka kadınlara bakıyor niye beni aldattı diyorlar....
enerjin düşük olabilir yoruluyorsundur sorumluluğun arttı vs... ama geçici bir durum olduğunu kendine empoze et bence...normal hayatıma dönücem de kendi kendini motive etmeye çalış bence...
“Kadınlık yapmak” ne ya? Önce şu düşünce tarzını değiştir derim ben.arkadaşlar kusura bakmaında anne olunca kadınlık yapmamanız gerektiği anlamına gelmiyor.beni eleştiriyorsunuz ama ben sorunlu hamileleiklerden vs bahsetmedim tabi ki yasaksa riskli durum varsa o ayrı bişey.cinselliğe de düşmedim.ama eşimi de ihmal etmek benden soğumasını uzaklaşmamasını istemek çok mantıksız değil bence.tamam hamile kaldık bebek oldu artık bitti mi yani cinsellik?azalabilir sekteyebilir ama aaa sen bunu nasıl düşünüyosun tepkileriniz yanlış bana göre.sonra da adamlar niye başka kadınlara bakıyor niye beni aldattı diyorlar....
Benim ikizlerden yemek yemeğe zor vakit buluyordum tüm gün tek başıma ilgileniyordum ve 6 aylıktan 2 yıla kadar ayrı yatmak zorunda kaldık ikimiz de sabırlı ve anlayışlıydık tek düşüncemiz çocuklarımız birbirinin ağlamasından etkilenmesin rahat uyusun diye fedakarlık yaptık 3 yaşında odalarına geçince sarılıp uyuyabildik.Demem o ki insan iki çift laf edicek hali bile kalmıyor çoğu zaman,bir de ben çalışan bir anneyim şuanevet belki abartmış olabilrim anlık olarak ama aaa nasıl böyle düşünüyorsun halaa tepkileri de çok abartılı.hamile kaldın hala mı düşünüyorsun bebek oldu yok artık tepkileri...bu nedir yani anlamadım gitti...
evet normal belki de diyorum ya ben abartmış olabilirim bazen insan abartıyor alınıyor işte birşeylere he de hamileyken..bazı arkadaşlar şımarıklık yaptığımı söyledi ama beni anlayabildiklerini sanmıyorum gerçekten saçma sapan yere şımarıp sorun çıkartacak birisi değilim.neyse geçecek bu ruh hali de..şimdi çok şükür daha iyiyiz eşimle zaten...ama haftada 1 normal bence. sizin hiç olmasa haklısın da. sen çirkinleştiğini düşündüğün için moralin bozuluyor. ama çirknleşmedin o hamilelik ve göbek çok güzel onu takma bence. yani gerçekten eşin sana bakmasa beğenmese hiç iletişiminiz olmasa tamam da, öyle bir hamile değilsin.
bu hamilelik dönemleri geçip gidecek sonradan özleyeceksin tadını çıkar derim ben..
evet kendimi motive etmeye çalışmalıyım o kdr yoruluyorum ki evde çok iş yaptığım fln da yok yemeği bile bakıcımız yapıyor. bebek peşinde koşuyorum sadece. rahata da alıştım heralde..
sizin durumunuz çok özel...Allah kolaylık versin..Benim ikizlerden yemek yemeğe zor vakit buluyordum tüm gün tek başıma ilgileniyordum ve 6 aylıktan 2 yıla kadar ayrı yatmak zorunda kaldık ikimiz de sabırlı ve anlayışlıydık tek düşüncemiz çocuklarımız birbirinin ağlamasından etkilenmesin rahat uyusun diye fedakarlık yaptık 3 yaşında odalarına geçince sarılıp uyuyabildik.Demem o ki insan iki çift laf edicek hali bile kalmıyor çoğu zaman,bir de ben çalışan bir anneyim şuan
düşünce tarzımda bir problem yok.sen aynı şeyi düşünmüyorsan söylersin.karı-kocanın birbirine karşı sormlulukları var tabi kii.e erkek ve kadının ihtiyaçları var.doğanın kanunu bu,dünyanın düzeni bu.bundan bahsettim.lafı cımbızla yakalayıp başka yerlere çekmeyin bir zahmet.“Kadınlık yapmak” ne ya? Önce şu düşünce tarzını değiştir derim ben.
İyi o zaman. Anlaşılan senin kocanın o ihtiyacı yok. Hem soru soruyorsun hem burada çok bilmişlik yapıyorsun. Herkesin cinselliği farklı. Herkesin özeli kendine. Ayrıca insanın konuştuğu şekil, düşünce tarzını da gösterir. Cinsellik bir görev değil veya senin dediğin gibi bir kadınlık görevi değil. Rahat yaşayın biraz, bu kadar takıntı yaparsanız hiç mutlu olamazsınız.düşünce tarzımda bir problem yok.sen aynı şeyi düşünmüyorsan söylersin.karı-kocanın birbirine karşı sormlulukları var tabi kii.e erkek ve kadının ihtiyaçları var.doğanın kanunu bu,dünyanın düzeni bu.bundan bahsettim.lafı cımbızla yakalayıp başka yerlere çekmeyin bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?