Hamileyken haftada kaç kez..

Heidi murkof.bebeginizi beklerken sizi neler bekler.alin okusun esiniz.
Biraz ogrensin hamillelik nedir nasil bir surectir diye.
Hatta devaminda size faydali olacak ayni yazarin bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler kitabinida alim birlikte okuyun.

seni seven bir eşin var hala sana sabah gunaydın canım yazıyor ki aynı yatakta uyanıyorsunuz, hamilesin cok sukur saglıklısın ama karnın cıkıyor diye mutsuz oluyorsun kendinin cirkinlestigini dusunup uzuluyorsun.
hamilelik hormonlarından dolayı boyle oldugunu dusunuyorum yani insallah oyledir yoksa gercekten böyle şımarıklık görmedim.

Normal yahu :) takilmayin erkeklerin GDO su bozuldu artik onlar kadin,kadinlr erkek gb dawranmaya basladi.

Off off off resmen hormon patlaması yaşamışsın :)

Belki seni düşündüğü için, bebeğini düşündüğü için yanaşamıyordur... Bazı erkekler hamile kadını seksi bulsada bir çok erkek hamile kadına bebeğine bir şey olabilir korkusu ile yanaşamıyor...

Tabi biz kadınlar her zaman trip atmaya müsait olduğumuz için herşeyde bir sebep arıyoruz...

Doğum yaptıktan sonra ilk özlediğim şey içimde hissettiğim kıpırtılar ve mutfak tezgahına değen göbeğim oldu.
Kendinizi beğenmemek için hiç bir neden yok, anın tadını çıkarın.
İnanın insan bu günleri özlüyor.

hamilelik deneyimim olmadı ama çevremden edindiğim izlenmlere göre hamilelik psikolojisi tamamen bu hissettikleriniz.
büyük gün yaklaştıkça naz niyaz gerginlik bu tür hissiyatlar tavan yapabilir. bence ne mutlu ki size çok ilgili bir eşiniz var.
bence canınızı böyle şeylere sıkmayın :)

Canımmm haklısın normal bizde haftada bir yapıyoruz bende senin düşündüklerini düşünüyorum ki eşim beni sürekli kıstırırdı . Olsun geçecek bunlar .

Evet abartiyorsun çünkü hamilesin ah o hormonlar yok mu hormonlar :) ayrica 8. aydan sonra karnin dahada irilesecek ve cilt yapina bagli çatlakları olusacak. Kendini daha hantal hissedeceksi.Simdiden boyleysen ohhho :) ama bunlarin gecici oldugunu yolu yariladigini doğumdan sonra eskisi gibi olacagini kendine bol bol telkin et.

Biz hiç yapmadık.. Valla inanması zor belki ama doğru :) eşim korkardı bişey olur diye.. Sarılır uyurduk ilk aylarda.. Karnım büyümeye başlayınca elini karnıma koyar öyle uyurdu.. Ben karnım büyüdükçe kendimi aynanın karşısından alamıyordum, mutlu oluyordum:) ya ne güzel hamileliğin tadını çıkarın.. Her hamişş çok güzeldir :) olsun çatlak, kilo.. Takılacak şeyler değil bunlar..

Allah baska dert vermesin ne diyeyim .Bizim çocuğumuz yok diye hemen hemen her gece sarılıp ağlıyoruz ...Keske bunlara takılmak yerine tadını çıkarıp şükretseniz
insallah Rabbim sana saglikli bir evlat versin en tez zamanda insallah cok dua edicem sana icimden geldi.anne olmak icin 6 yil bekledim bizde boyle cok agladik esimle fakat umutsuz olmadik aslaa.sende umudunu yitirme ve sonuna kadar mucadele et anne olmak icin.sakin vazgecme veren Allah unutma ol der ve olur!
simdi biri 32 aylik digri 5 aylik olacak iki kizimiz var cok sukur ama o gunleri asla unutmadim unutmam.bence sizde cocuklarinizla cok tatli bir aile olacaksiniz.Allah sana anneligi tattirsin amin

Bacım sen ne yaptın ya :d Hamilelikten önce her gündü herhalde..

Valla hamilelik cinsel hayatımızı pek etkilemedi açıkçası. 2 günde 1 di şimdi 3 günde 1. Ve gayet normal bence. 8 9 aylık olunca böyle olmaz zaten. Ama biz halimizden memnunuz :)
Başta öyle deseydiniz yanlış anlamazdım. Ama yine de “gayet normal bence”, “böylesi doğru”, “böyle olmalı” gibi cümleler kurmayın. Herkesin her şeyi farklı. Başlık sahibi gibi birçok “saf” kadın var maalesef. Her şey şöyle böyle olmalı diye inanıyorlar. Hele ki cinsel ilişkileri saymak nedir ya :d

Son düzenleme:
Binli rakamlarla uğraşmıyoruz 3 ü 5 i saymaya gerek yok. Haftada kaç kez.. Konu başlığı dikkatinizi çekerim. Sordu söyledik bukadar :)

Valla seni anliyorum. Ben de hamileyken ne kadar aglak birseymisim,smdi bakiyorum da. Esim saclarin cok dokuluyo heryerde senin saclarinla karsilasyorum demisti bi ara. Oturup aglamistim falan. Smdi umrumda olmuyo. Bebekten sonra insan pek biseye alinmamaya basliyo inan. Esin su an.hayatinin merkezinde olabilir,ama bebek.dogunca bebegin olcak.merkezde. Esin kiskanicak. Bebeginle.ilgileniceksn belki de onu ihmal ediceksin,yada etmiyceksin ama o sana catacak.. haksiz da olsa umrunda olmycak.
Ben artik esime küsmyorum bile... hamileyken en.ufak lafina alinirdim. O halimi su an degisik buluyorum ama,icinde bulunurken de o hal cok korkunctu ..anliyorum yani..
Bebek.sonrasi bende isteksizlik olustu. Haftada 1 demissinz ya,o cok mesela su an bana :) ayda 1 -2 yeterli ..hatta olmasa da aramam..
Ha bi de sunu anlatayim. Hamile pantolonu almak icin magazaya girmistim. Modelleri deniycektim..Aynada kendimi.gordum.. döndum popoma baktim,belime baktim,gobegime ,bacaklarimin sarkikligina baktim. Suratimin sisligine.. agladim kabinde.. kendimi cok asiri cirkin.hissediyordum.. Pantolonlari nerdeyse firlattim geri aldigim reyona oylece attim ciktim. Esim arkamdan geldi askim olmadi mi,begenmedinmi rahat mi etmedin ... sanane ,almycam hepsi cok kotu,ben de cok.kotuyum,hic bisey istemyorum almycam ciplak.gezcem dedim.. tersledim..
Smdi fotolara bakiyorum. Valla da guzelmisim aslinda :)
Aah ah hormonlar iste...
Dogum sonrasi daha kotu olmustu vucudum. Karnim birden.bire sönunce.. catlaklarim hatta yariklarim vardi. Ama 4.ayda duzelmeye basladim. Toparlanmaya basladim.. :) Moralini bozma. 4ay smdi sana cok gibi gelse de valla kisa bi sure..gorceksin.. :)

arkadaşlar 2 gün konuşmadık eşimle dün bir şekilde barıştık.bugün internetten hamilelik süreci ile ilgili 3 adet kitap siparişi verdim.fırsat olursa öğle arası gidip bebek kıyafeti bakmaya başlayacağım belki alırım birşeyler.bundan sonraki süreci bu şekilde geçirmeye çalışacağım.ben sardım demek ki eşime bir şekilde ama haklı ama haksızım bilmiyorum...söyleme yöntemim yanlıstı...daha sakin olmalıyım artık...
ister istemez beklentilerim arttı ama karşımdaki adam aynı adam...ve değişmeyecek..beni anladığını veya anlayabileceğini sanmıyorum...

beni anladığına sevindim:) bu süreci kazasız belasız huzurla atlatabilirim umarım:)doğumdan sonra kısmet olursa hemen spora başlamayı düşünüyorum...bilemiyorum tabi ne zaman başlayabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…