- Konu Sahibi kucukelma30
-
Merhaba arkadaşlar morelim çok bozuk ve bu yüzden buraya yazmak içimi dökmek istedim. 1,5 senelik evliyim 5,5 aylık hamileyim.Dün eşimle çok şiddetli bir kavgamız oldu.Öncelikle şunu söyleyeyim eşimi çok seviyorum.
Çok şükür evine bağlı beni sevdiğini düşündüğüm birisidir kendisi.Hamileliğimin de etkisi olabilir dünkü tartışmamızda ama elimde değildi hırçınlaştım,patladım...
bir süredir sadece haftada 1 kez birlikte oluyoruz.Karnım çıktıkça eşim bana şaka ile karışık takılıyor bazı benzetmelerde bulunuyor şaka olsun diye yapıyor bunu takılmak için sevmek için o anda karnımı seviyor filan ben de gülüyorum filan.ama zaman geçtikçe artık beni beğenmediğini çekici bulmadığını düşünmeye başladım.bu yüzden cinselliğimizin haftada 1'e düştüğünü düşünmeye beni arzulamadığını düşünmeye başladım.zaten ben de artık istediğim kıyafetler giyemediğim karnım çıktığı için artık kendimi çok beğenmemeye başladım.örneğin eşim geçende yüzümün şiş gibi olduğunu söyledi.beni seviyor öpüyor sarılıyor ama bilmiyorum sanki hiç bir şey eskisi gibi değil gibi geliyor bana.kendi kendimi iyice doldurdum sanırım bu sürede ve dün patladım.işteyken msjlaştık.günaydın canlarım tarzı bir msj göndermişti bana ben de biz seninle konuşmuyoruz sen dün bize iyi eceler deyip öpmedin bile dedim.bir gece önce yataktayken iyi geceler deyip öpmeni bekliyorum dedim.o da dön hadi sarılayım arkandan dedi hayır istemiyorum o zaman dedim.trip attım öyle uyuduk.neyse o da bu msjıma gelirsem ısırırım sizi gibi birşey yazmış bende hayır yapamazsın sadece laftasın dedim.sen en son ne zaman beni özlediğini sevdiğini söyledin ben sırnaşmadan bana sırnaştın sanki dedim.60 yaş modundasın eve gelince tv izleyip uyumak yaptığın ama ben de bundan sonra birşey yapmıyorum canın nasıl isterse yazdım.bunun gibi konuşmalar oldu.akşamda işte eve gelince konuyu konuşmak istedim o abarttığımı uzattığı sıkıldığını ve konuşmak istemediğini konuşmaya gerek olmadığını söyledi ve sonrasında büyük br tartışma oldu işte.ben ağlamaya başladım beni artık sevmiyorsun,istemiyorsun,özlemiyorsun diye suçlamaya başladım.2 saat filan ağladım sonra uyuyakalmışım.
artık eşimin beni arzulamadığını istemediğini ona çekici gelmediğimi düşünüyorum ve kendimi berbat hissediyorum...
birşeyler yazın ne olur ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım
insallah Rabbim sana saglikli bir evlat versin en tez zamanda insallah cok dua edicem sana icimden geldi.anne olmak icin 6 yil bekledim bizde boyle cok agladik esimle fakat umutsuz olmadik aslaa.sende umudunu yitirme ve sonuna kadar mucadele et anne olmak icin.sakin vazgecme veren Allah unutma ol der ve olur!Allah baska dert vermesin ne diyeyim .Bizim çocuğumuz yok diye hemen hemen her gece sarılıp ağlıyoruz ...Keske bunlara takılmak yerine tadını çıkarıp şükretseniz
Bacım sen ne yaptın ya :d Hamilelikten önce her gündü herhalde..Canım eşlerimizde bebeğimize zarar veririm korkusu oluyor. Biz de haftada 2 3 e indirdik. Benim halim olmuyor eşim de üstelemiyor sağolsun. Hatta zararlı ise yapmayalım bile dedi. Bugüne kadar koca göbek dışında bir yakıştırması olmadı bana çünkü kırılganız hassas oluyoruz bu dönemlerde.
Kaç kilo aldın bu zamana kadar?
Belki sen kendini beğenmediğin için eşinin de beğenmediğini düşünüyor olabilirsin psikolojik olarak.
Sadece bir cinsel ilişkiden de böyle sonuçlanabilir."İzmirli anne hamileyken hamile kaldı" Sabah böyle bir haber gördüm. O yüzden hamileyken fazla şey yapmayın. Süperfetasyon diye bir durum varmış.
Valla hamilelik cinsel hayatımızı pek etkilemedi açıkçası. 2 günde 1 di şimdi 3 günde 1. Ve gayet normal bence. 8 9 aylık olunca böyle olmaz zaten. Ama biz halimizden memnunuz :)Bacım sen ne yaptın ya :d Hamilelikten önce her gündü herhalde..
Başta öyle deseydiniz yanlış anlamazdım. Ama yine de “gayet normal bence”, “böylesi doğru”, “böyle olmalı” gibi cümleler kurmayın. Herkesin her şeyi farklı. Başlık sahibi gibi birçok “saf” kadın var maalesef. Her şey şöyle böyle olmalı diye inanıyorlar. Hele ki cinsel ilişkileri saymak nedir ya :dValla hamilelik cinsel hayatımızı pek etkilemedi açıkçası. 2 günde 1 di şimdi 3 günde 1. Ve gayet normal bence. 8 9 aylık olunca böyle olmaz zaten. Ama biz halimizden memnunuz :)
Binli rakamlarla uğraşmıyoruz 3 ü 5 i saymaya gerek yok. Haftada kaç kez.. Konu başlığı dikkatinizi çekerim. Sordu söyledik bukadar :)Başta öyle deseydiniz yanlış anlamazdım. Ama yine de “gayet normal bence”, “böylesi doğru”, “böyle olmalı” gibi cümleler kurmayın. Herkesin her şeyi farklı. Başlık sahibi gibi birçok “saf” kadın var maalesef. Her şey şöyle böyle olmalı diye inanıyorlar. Hele ki cinsel ilişkileri saymak nedir ya :d
beni anladığına sevindim:) bu süreci kazasız belasız huzurla atlatabilirim umarım:)doğumdan sonra kısmet olursa hemen spora başlamayı düşünüyorum...bilemiyorum tabi ne zaman başlayabilirim...Valla seni anliyorum. Ben de hamileyken ne kadar aglak birseymisim,smdi bakiyorum da. Esim saclarin cok dokuluyo heryerde senin saclarinla karsilasyorum demisti bi ara. Oturup aglamistim falan. Smdi umrumda olmuyo. Bebekten sonra insan pek biseye alinmamaya basliyo inan. Esin su an.hayatinin merkezinde olabilir,ama bebek.dogunca bebegin olcak.merkezde. Esin kiskanicak. Bebeginle.ilgileniceksn belki de onu ihmal ediceksin,yada etmiyceksin ama o sana catacak.. haksiz da olsa umrunda olmycak.
Ben artik esime küsmyorum bile... hamileyken en.ufak lafina alinirdim. O halimi su an degisik buluyorum ama,icinde bulunurken de o hal cok korkunctu ..anliyorum yani..
Bebek.sonrasi bende isteksizlik olustu. Haftada 1 demissinz ya,o cok mesela su an bana :) ayda 1 -2 yeterli ..hatta olmasa da aramam..
Ha bi de sunu anlatayim. Hamile pantolonu almak icin magazaya girmistim. Modelleri deniycektim..Aynada kendimi.gordum.. döndum popoma baktim,belime baktim,gobegime ,bacaklarimin sarkikligina baktim. Suratimin sisligine.. agladim kabinde.. kendimi cok asiri cirkin.hissediyordum.. Pantolonlari nerdeyse firlattim geri aldigim reyona oylece attim ciktim. Esim arkamdan geldi askim olmadi mi,begenmedinmi rahat mi etmedin ... sanane ,almycam hepsi cok kotu,ben de cok.kotuyum,hic bisey istemyorum almycam ciplak.gezcem dedim.. tersledim..
Smdi fotolara bakiyorum. Valla da guzelmisim aslinda :)
Aah ah hormonlar iste...
Dogum sonrasi daha kotu olmustu vucudum. Karnim birden.bire sönunce.. catlaklarim hatta yariklarim vardi. Ama 4.ayda duzelmeye basladim. Toparlanmaya basladim.. :) Moralini bozma. 4ay smdi sana cok gibi gelse de valla kisa bi sure..gorceksin.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?