Aynen öyle kesinlikle katılıyorum yoksa Allah korusun bende söktürücü alıp zarar verebilirdim ve iyiki taze transfer olmadı diyorumAmin inşallah teşekkür ederimkesinlikle öyle 3 düşük yapmıştım bi ara daha tüp bebek tedavisi denedik ama yarım bıraktık doktordan dolayı o zaman da hamile kalmışım ama doktorum adet söktürücü verince karnımda ölmüş bebeğim nasip bu güneymiş 3 tane gitti ama iki tane birden nasip etti Rabbim hamd olsun belki bu süreçte olanlar vardır adet söktürücü kullanmadan önce mutlaka test için beklemek lazım
Evet 4.aya kadar zaman geçmiyor sürekli görmek istiyorsun uyku hali de cabası ama güzel bekleyişlerAmin inşallah. Cok zor bir süreç gerçekten Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sadece 2 yumurtam var diye o kadar üzülüyordum ki gerçekten Rabbimin hazinesi bolmus . Henüz kalp atışını duymadım geçen hafta keseyi gördük çok şükür haftaya randevum var inşallah herşey yolundadır. Bu surec sürekli birşeyleri beklemekle geçiyor
Kesinlikle öyle Rabbimin mucizesiAynen öyle kesinlikle katılıyorum yoksa Allah korusun bende söktürücü alıp zarar verebilirdim ve iyiki taze transfer olmadı diyorum
Amiin inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz. Bu arada sormak istiyorum sizede benim öyle cok fazla belirtim olmuyor çok nadir karnımın altına kramp giriyo adet olacam gibi oda geçiyor hemen bide hafif baş ağrısı var normal mi sizce böyle rahat geçince de sıkıntı ağrılı geçince de sıkıntıEvet 4.aya kadar zaman geçmiyor sürekli görmek istiyorsun uyku hali de cabası ama güzel bekleyişler4.aydan sonra Hareketlerini yavaş yavaş hissedince ultrason zararlı ne kadar az girsek o kadar iyi diye düşünmeye başladım emin ol herşey yolundadır stres yapmamaya çalış çok zor beklemek ama hayırlısıyla duyarsınız inşallah
En hayırlı şekilde ilerlesin süreciniz inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alın inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin böyle güzel mucizeler duymak umut oluyor gerçekten benimde hep hayal ettiğim dua ettiğim şey olmuştur bu durum bende yeni başladım sürece inşallah benimde başıma aynısı gelir
Evet böyle mucizeler olabileceği için hep dikkatli olmak lazım Rabbim çektiğiniz acıların karşılığını çok güzel vermiş boşuna demiyorlar bir yerden alıp bir yerden verir diye fazlasıyla da verebiliyor çok iç açıcı bir şey bu nasibinizde hep varmışta zamanını bekliyormuş demekAmin inşallah teşekkür ederimkesinlikle öyle 3 düşük yapmıştım bi ara daha tüp bebek tedavisi denedik ama yarım bıraktık doktordan dolayı o zaman da hamile kalmışım ama doktorum adet söktürücü verince karnımda ölmüş bebeğim nasip bu güneymiş 3 tane gitti ama iki tane birden nasip etti Rabbim hamd olsun belki bu süreçte olanlar vardır adet söktürücü kullanmadan önce mutlaka test için beklemek lazım
Benim baş ağrım da olmadı sadece adet günüm yaklaşınca sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrılarım oluyor o da hala devam ediyor zamanım geldikçe yavaş yavaş azalıyor normalmişAmiin inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz. Bu arada sormak istiyorum sizede benim öyle cok fazla belirtim olmuyor çok nadir karnımın altına kramp giriyo adet olacam gibi oda geçiyor hemen bide hafif baş ağrısı var normal mi sizce böyle rahat geçince de sıkıntı ağrılı geçince de sıkıntı
Kesinlikle katılıyorum umut vardır hep yeterki sabrederek beklensin insan bi an önce kavuşmak için sabırsızlanıyor ama sabredince en güzelini veriyor sizlerlerin durumuda buna en güzel örnekİnşallah yaa bide kendiliğinden olması umudun hala var olduğunu gösteriyor. Gerçekten her şer de bir hayır varmış ben taze transfer olacaktım progesteron yüksek diye sadece 1 ay ara verelim dedik üzülmüştum ama Allah erteliyorsa guzellestiriyor dedikleri bu olsa gerek
Aynen öyle çok üzüldüm çok ağladım çok zor bir süreçtir çok şükür geride kaldı darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahEvet böyle mucizeler olabileceği için hep dikkatli olmak lazım Rabbim çektiğiniz acıların karşılığını çok güzel vermiş boşuna demiyorlar bir yerden alıp bir yerden verir diye fazlasıyla da verebiliyor çok iç açıcı bir şey bu nasibinizde hep varmışta zamanını bekliyormuş demek
Amin inşallah Allah razı olsunMaşallah.
Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı doğum yapmayı,büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.
Amin inşallah. Benimde sürekli uykum var Siz böyle deyince rahatladım şimdi . kontrole gidince sadece kalp atışi varmı yokmu onu ogrensem yeter duyulması zarar verebiliyormus iyi olduğunu bilmek bana yeter .Benim baş ağrım da olmadı sadece adet günüm yaklaşınca sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrılarım oluyor o da hala devam ediyor zamanım geldikçe yavaş yavaş azalıyor normalmiş
Tek belirtim uyku haliydi inanılmaz uykum geliyordu gün 24 saat ben 25 saat yatıyordum resmenama o da yavaş yavaş geçiyor inşallah sorunsuz geçer hamileliğinz
Allah hiç Bir emeği boşa çıkarmaz Rabbim tez zamanda size ve bekleyen herkese nasip etsin inşallahKesinlikle katılıyorum umut vardır hep yeterki sabrederek beklensin insan bi an önce kavuşmak için sabırsızlanıyor ama sabredince en güzelini veriyor sizlerlerin durumuda buna en güzel örnek
Aynen öyle içiniz rahat olsunAmin inşallah. Benimde sürekli uykum var Siz böyle deyince rahatladım şimdi . kontrole gidince sadece kalp atışi varmı yokmu onu ogrensem yeter duyulması zarar verebiliyormus iyi olduğunu bilmek bana yeter .
Ay canım benim inanmıyorum yaaa şok oldum çok sevindim maşallahBende transfer beklerken hamiş olanlardanım mucize gibi birşey oldu
Bana bugün yumurta toplama yapıldı 14 yumurta toplandı bakalım progesteron 1.3 geldiği için taze transfer yapılmayacak 1 adet bekleyeceğiz ondan sonra inşaallah transfer olacakSizin süreçleriniz nasıl gidiyor zaman geçmiyor bari burda sohbet edersek biraz saman geçer diye düşünüyorum
Yaa ne güzel bir bekleyiş masallah. Rabbim sizi ne cok sinadi ama çok şükür 2 güzel mucize ile sereflendirdi gönlünüzden ne geçiyor bilmiyorum ama bir kız bı de oğlan olsa çok güzel olurduAynen öyle içiniz rahat olsunkalp atışı sonrası ayda bir çağırmıştı doktorum ilk başlarda bebeğin kemik gelişimi için zararlıdır doktor görmek istemediği sürece kimisi farklı doktorlara gidip baktırıyormuş insan sabırsızlanıyor ama bebeklerin sağlığı için yaptırmamak lazım biz şimdi 3 haftada bire düşürdük kontrolleri bu hara gidicez bakalım cinsiyetini göstercek mi
Benim de dondurulmuş 5.gün transferi yapıldı 1 tane pcos olduğum için taze transfer yapmadı doktorumBana bugün yumurta toplama yapıldı 14 yumurta toplandı bakalım progesteron 1.3 geldiği için taze transfer yapılmayacak 1 adet bekleyeceğiz ondan sonra inşaallah transfer olacak️ ️
Amiiin Allah razı olsun canım benim bende çok olmadı ogreneli .sana hep soruyordum adetim gecikirse normal mi diye sen benimki gecikmedi demiştin ben bayağı bekledim en son Allah öyle bir mucize verdiki ilk kez mutluluktan agladim. Tabiki sana da umut olsun Allah in var bir bildiği ki geciktiriyor sende umudunu asla kaybetme bu yumurta büyütme iğneleri fazlasıyla uyarıyor zaten normal dene birkaç ay hatta sende rahim kalinlasmasi ile ilgili problem varmış o duzeldimi imkansız diye birşey yok kuzumBen sana hep dua ediyorumAy canım benim inanmıyorum yaaa şok oldum çok sevindim maşallahSeninle hep konuşuyorduk. Nasıl oldu ekstra bişey yaptın mı? Ay nasıl mutlu oldum rabbim darısı başıma inşallah bu kistler yüzünden olmaz diye düşünüyordum bana umut oldun
İnşallah hemen tutunur sağlıkla kolaylıkla gelsin ☺Benim de dondurulmuş 5.gün transferi yapıldı 1 tane pcos olduğum için taze transfer yapmadı doktorum
Kolaylıkla geçsin hemen tutunsun bebişiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?