Hamileyken hamile kalanlar var mı kızlar (tüp bebek)

Aynen öyle umut olur belki birilerine

Canım adetle beraber ilaç kullanacaksın hemen transfer olmayacak. Sen yine denersin transfere kadar
Tamamdır öyle yaparım. Birde bir şey sormak istiyorum hastaneden bize yumurta toplanacağı gün spermde alınacak demedi ben de bilmiyordum eşim de dün afedersiniz kendi kendine boşaldı bugün hastaneye gittigigimizde örnek verilecek dendi bende sinirlendim nasıl böyle bir konuda bizi uyarmazsınız ilk defa tüp bebek yaptırıyorum haliyle detayına vakıf değilim bugün tekrardan örnek verdi biraz tereddüt ediyorum üst üste boşalması acaba kaliteyi düşürür mü diye

Hastanenin ihmali olmuş ama söyleyin sizi ona göre yönlendirsinler belki bi kaç gün geçtikten sonra çağırırlar nolur nolmaz bilgileri olsun

Canım 3 gün perhiz demişti doktor. Bilemiyorum ama tabi ki bişey olmaz derler onların hatası çünkü. İnşallah iyi olur sonuçlar içini ferah tut

Mucize gibi bir şey sağlıcakla kucağınıza alın inşallah transfer yapılırken ultrasonda bir ekranı açık oluyor. Rahim içi görülmedi mi acaba ?

Mucize gibi bir şey sağlıcakla kucağınıza alın inşallah transfer yapılırken ultrasonda bir ekranı açık oluyor. Rahim içi görülmedi mi acaba ?
Yok görünmedi o sıra döllenme zamanlarında falanmış sanırım henüz bebek olmamış olma yolundaymış Amin inşallah darısı tüm bekleyenlere olsun

Gerçekten tam bir mucize inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi böyle güzel mucizeler okumak umut veriyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…