Hamileyken hamile kalanlar var mı kızlar (tüp bebek)

Bana bugün yumurta toplama yapıldı 14 yumurta toplandı bakalım progesteron 1.3 geldiği için taze transfer yapılmayacak 1 adet bekleyeceğiz ondan sonra inşaallah transfer olacak
O arada bence gebe kalmayı deneyin inşallah size de nasip olur

Hamd olsun zaten en son gittiğimde bir kız kesin diğeri de erkeğe benziyor dedi ama biraz utangaç biri tam göstermiyor kendini benim de gönlümden bir kuz bir erkek geçiyor ama Rabbim ne verirse yeter ki sağlıklı olsunlar sizin ikiz miydi tek kese mi
Yerindedir tabiki çok zor o günü beklemek ama tarifsiz bir duygu her türlü beklemelere değer

Allah razı olsun kuzum ya ben transferden sonra adet oldum bitmişti. Bir hafta sonra tekrar kanamam başladı. Adet gibi değil ama yine de var. Cumartesi doktora gidicem hatta şimdi randevu alıyorum.
Transferden sonra ağrıdan geberdim resmen adetim bitince 1 hafta acillerde yattım Allahım nolur tüp bebeğe ihtiyaç kalmadan olsun artık. Ara verdim zaten kuzum valla çok yıprandım fiziken

Amin inşallah sağlıklı olmaları önceliğimiz tabi. Benim tek kese göründü

Mucize içinde mucize gibi maşallah. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

Kendini bu kadar strese sokma zaman ver biraz vücudun rahmin toparlansin ben olacağına inanıyorum inşallah sende tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın bu bizim için imkansız değil sende biliyorsun çevremizde kistle hamile kalan dolu kadın var sadece bizim kistler 2 tane ve biraz büyük olduğu için geciktiriyor bu durumu inançlı ol bir gün seninde haberini alacağız canı gönülden inanıyorum

İnşallah kuzum valla ben de hiç olmaz diye düşünmedim ama çok yıprandım açıkçası. Ekstra kullandığın vitamin falan oldu mu bu süreçte

Evet o kistlerlee hamile kalanlardan niri de benim 3 kere doğal gebelik oldu ama kullandığım ilaçlardan dolayı olmadı malesef şu anda da bi tanesi doğal oldu ben de hiç ihtimal vermiyordum çünkü pcosluyum ve hangi doktora gitsem direk tüp bebek yaptır aşılama bile tutmaz diyordu yeter ki ol desin Allah umudunuzu kaybetmeyin ben transfere giderken bile olmayacak diye gittim hiç ummadığın bi zamanda oluyor stres yapmamak en güzeli ne kadar zor olsa da

Ay rabbim bana da nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına gerçekten çok duygulandım ağlıcam nerdeyse
Yaa Teşekkür ederim sende çok destek oldun bana hakkını helal et sana da nasip edecek inşallah sevinçten ağlayacağın günleri de göreceğiz

Yaa Teşekkür ederim sende çok destek oldun bana hakkını helal et sana da nasip edecek inşallah sevinçten ağlayacağın günleri de göreceğiz
Helal olsun kuzucum ne demek kalp atışında cinsiyette bana yaz mutlaka ben de teyzesi sayılırım minnoşun

Gerçekten katılıyorum bizde de çikolata kisti var işte doktorlar aşılama çok düşük ihtimal tutar tüp bebek gerekiyor dedi birde amh düşük olunca stres yapmamak elde olmuyor işte ama ummadığın anda oluveriyor. Ben bu ay zaten tutmaz kafasıyla tatil yaptım gezdim tozdum kostum dağlara bile tırmandım asla umursamadım isyan etmek yerine ettiğim tek dua hayırlısı olsun demek oldu çünkü yeterince kendimi yiprattim olacağı varsa olacaktı zaten ve oldu çok şükür . Bu yazıyı okuyanlara tavsiyem beklenti içinde olmayın hayırlısını dileyin kafa rahat ederse olacak zaten sıkıntı stres asla çare değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…