- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi sonsuzluk123
Canım bunlar bsanılacak kadar buyuk srun degıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde favori sözümdür bu.ama şükür kocam hamileyim diye öküzlüğü bırakanlardan:) ama normalde oda bildiğin öküz.konu sahibesi : hormonlar duygularınızı daha yoğun hissettiriyor.sabredin lütfen.erkek değişmez.değişse bile özüne kısa sürede döner.denildiği gibi az beklenti işi çözeraz beklenti çok mutlulukk bu söz güzelmiş![]()
3 hafta boyunca da bir grip sürmez ama değil mi? Ya da işine gelinen yerlere gidip işine gelmeyen yerlere gitmemek gibi bir durum oluşturamaz grip.Sizin için bilemem ama eşimin bahanesi gibi bu durum.Bogaz agrisi.. Muhtemelen grip baslangici. Grip oldugum icin vucudum kiriliyor konu sahibi ve uc gundur ise gidemiyorum. Ama sorsaniz grip iste... Bogaz agrisi, hapsuruk, burun tikanikligi filan.
Yani kanser olmasini mi bekliyorsunuz anlamiyorum. Bende inanin o kadar miyminti biri degilim ama kucugu buyugu farketmez hastalik denince "az oteeee" diyorum.
Boğazı ağrırken arkadaşlarıyla kağıt oynamaya sigara içilen bir ortama gidip 6 saat boyunca gelmiyorsa o boğaz ağrısı benim için basitleşmiştir.Ama ben yürüyüşe çıkalım dediğimde boğazım diyorsa buna bozulurum.Geçen hafta bebeğe oda bakmaya çıkaramadım bu hafta sonu da yürüyüşe.
Bogaz agrisi.. Muhtemelen grip baslangici. Grip oldugum icin vucudum kiriliyor konu sahibi ve uc gundur ise gidemiyorum. Ama sorsaniz grip iste... Bogaz agrisi, hapsuruk, burun tikanikligi filan.
Yani kanser olmasini mi bekliyorsunuz anlamiyorum. Bende inanin o kadar miyminti biri degilim ama kucugu buyugu farketmez hastalik denince "az oteeee" diyorum.
Ben de eşimin en azından hamileyken öküzlüğünü bırakacağını sanardım. Ama öküzlüğü bakiymiş :) siz şanslıymışsınız maaşallah en azından bu dönemde bırakmışBenimde favori sözümdür bu.ama şükür kocam hamileyim diye öküzlüğü bırakanlardan:) ama normalde oda bildiğin öküz.konu sahibesi : hormonlar duygularınızı daha yoğun hissettiriyor.sabredin lütfen.erkek değişmez.değişse bile özüne kısa sürede döner.denildiği gibi az beklenti işi çözer
:)))Hamileyken bırakılan öküzlükten ne fayda gelir ki? Sonuçta 9 aylık sultanlık sultanlık değildir .
Bence sorunlarınıza odaklanın. Uyum, sevgi, anlayış yoksa boşanmak bir Altarnatif kesinlikle
Mesela o bana göre çok daha dingin bir insan.En ufak bir hastalıkta bile günlerce evden çıkmayıp yatabilir.Bizim için çoğu zaman dışarıya çıkmak problem oluyor.Basit bir yürüyüşe çıkma isteğim sonucunda bile kavga edebiliyoruz.Çünkü kendisi evde yatmayı tercih ediyor.Hastalığına saygım var hastalık dediğimde öyle yataklara düşecek bir durum değil çok şükür boğaz ağrısı sadece.Ama o bunda bile nazlanıp evde kalmayı tercih ediyor.Bunun gibi ufak meseleler ama tartışmamız ciddi oluyor.
Sadece bu mesele için demedim boşanmayı düşünüyorum diye.Ben sinirlenince onun benden daha çok sinirlenmesine bozuluyorum.Tabiki her daim beni poh pohlayacak değil bunu da beklemiyorum sadece biraz anlayış biraz alttan alması gerektiğini düşünüyorum.Bu onunla paylaştığımda yine kendini haklı çıkarmak için bir şey bulup çözüm için oturduğumuz masadan tartışarak kalkıyoruz.Birbirimize tahammül konusunda sıkıntılarımız var.
Boğazı ağrırken arkadaşlarıyla kağıt oynamaya sigara içilen bir ortama gidip 6 saat boyunca gelmiyorsa o boğaz ağrısı benim için basitleşmiştir.Ama ben yürüyüşe çıkalım dediğimde boğazım diyorsa buna bozulurum.Geçen hafta bebeğe oda bakmaya çıkaramadım bu hafta sonu da yürüyüşe.
3 hafta boyunca da bir grip sürmez ama değil mi? Ya da işine gelinen yerlere gidip işine gelmeyen yerlere gitmemek gibi bir durum oluşturamaz grip.Sizin için bilemem ama eşimin bahanesi gibi bu durum.
Hayır yanlış bir haraketi olmadı ben sinirlenince bebek de etkilenir diye dedimbebegim cok sinirlenirse zarar gorur diyorsunuz bu ne demek siirlenibce ne yapiyor size yanlis bir hareketi oldumu
Hayır hiç bir zaman çok ilgili olmadı.Evlenmeden önce ilgiliydi denebilir.Benim hamilelikteki ilgiden kastım sürekli beni şımartsın değil.En azından daha anlayışlı olabilir.Daha alttan alan ve susan bir tavır sergileyebilir.Bunları konuşuyorum tamam bir daha olmayacak diyor en ufak bir şeyde yine çenesini tutamıyor.Hamilelikten önce çok mu ilgiliydi ?
Kontrollerime eşim de geliyor zaten ama doktoru bu duruma dahil etmek ne kadar olur bilemedim.Tamam der yine aynı şekilde devam eder.Bir gün kontrolünüze eşinizi de götürün ve gitmeden önce doktorunuzla konuşun
Rica da bulunun, hamilelik nasıl geçiyor diye sizi konuştursun, eşinizle nasılsınız diye sorsun yani onlar ayarlar bu işi
Bunu çok sevdim deneyeceğim ama eşimi tanıyorsam ondan şöyle bir cevap gelebilir bak oğlum annen de neler diyor :)Boğazı ağrıyosa uzak dur adamdan aman ben grip oldum ilaç da kullanamıyorm bi gündür ayaklı cenazeyim. Bende hamilelik nazı yapıyorum hem de ne naz. adam sinirlenince hemen başlıyorm ay hamile hamile bunları da mı duyacaktım bak evladım baban neler diyor bizegibi. Tavsiye ederim
![]()