Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5+3 gunluk hamileyim gecen cuma doktora gittigimde iliskiye girmeyin bi sure dedi ama düsük riski yok neden girilmiyo merak ettigimden soruyorum dusuk riski olmadan baska ne zarari olaabilir
bana sorun yok demisti o donemde her doktor ayri bide jinekolog bolumu genelde 3 ay girmeyin diyor ama gebe poliklinigindeki doktorlar sorun yoksa girebilirsiniz diyor
İlk hamileliğimde, şuanki doktorumu bulana kadar 4-5 ayrı doktorla görüştüm.
Kimisi 3 ay bitimine kadar yasakladı, diğerleri bir olumsuzluk görmediği için sıkıntı yok dedi.
Ama benim psikolojimden kaynaklı 9 ayı arkadaş gibi geçirdik, orası ayrı.
İlk hamileliğimde, şuanki doktorumu bulana kadar 4-5 ayrı doktorla görüştüm.
Kimisi 3 ay bitimine kadar yasakladı, diğerleri bir olumsuzluk görmediği için sıkıntı yok dedi.
Ama benim psikolojimden kaynaklı 9 ayı arkadaş gibi geçirdik, orası ayrı.
Ya eşimin benden sogumasinida istemiyorum cunku o istekli biraz doktorda yasak diyince arada kaldim bana kalsa bende 9 ay hicbisi yapmadan yatarim bende isteksizlik war zaten bu gebelikten midir nedir :)
Ya eşimin benden sogumasinida istemiyorum cunku o istekli biraz doktorda yasak diyince arada kaldim bana kalsa bende 9 ay hicbisi yapmadan yatarim bende isteksizlik war zaten bu gebelikten midir nedir :)
İşte aynı sorun bende vardı.
Bazı kadınlarda tam ters de tepebiliyor ama aşırı isteksizliğim mevcuttu, bu hamileliğimde de böyle.
Ama hiç eşim soğuyacak mı diye endişem olmadı, ikimizin yavrusunu taşıyorum.
Bu sebeple soğuyacaksa basıp gitsin zaten.
Eşim bir kaç defa ısrar etti ama ben durumumu anlatınca saygı duydu.
Siz de ya açık açık dile getişrin ya da bir süre bekleyin, belki normalde dönersiniz.