Arkadaslar 6 haftalik hamileyim hafif hafif pembe akintim basladi. Dr progesteron verdi 3 gun kullan gel dedi burda degilmis o da. Varmi boyle bisey yasayan
Bende 6 haftalikken kahve olmusti ama kalp atisini daha duymadigimz icin ilac.vermedidoktor
Sorun olmadi cok sukr kanama alani gorunmedi ultrasonda. Kardesimdede olmistu
Bu jaftalarda bebek yerestigi icin olur derler ama insallaj sorun olmaz.
Bende 6 haftalikken kahve olmusti ama kalp atisini daha duymadigimz icin ilac.vermedidoktor
Sorun olmadi cok sukr kanama alani gorunmedi ultrasonda. Kardesimdede olmistu
Bu jaftalarda bebek yerestigi icin olur derler ama insallaj sorun olmaz.
3 aya kadar progestan kullandım ilaç kullandığımda olmuyordu fakat bırakınca tekrar ediyordu bebeğim iyiydi ama hep korku oluyordu tabi düşük tehlikesi oluyor kanama ile birlikte çok ayakta kalmayin ağır iş yapmayın
3 aya kadar progestan kullandım ilaç kullandığımda olmuyordu fakat bırakınca tekrar ediyordu bebeğim iyiydi ama hep korku oluyordu tabi düşük tehlikesi oluyor kanama ile birlikte çok ayakta kalmayin ağır iş yapmayın
Dr a gittim ve cok sukur bi sorun yokmuus ama dikkat etmeliymisim tabi. Akinti bitene kadar bu ilaci kullanicam. Bebisimizi ve kalbini de gorduk cok heyecan verici biseydi :) Rabbim isteyen herkese bu duygulari yasamayi, dogumu bekleyen herkese de cocuklarini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin insallah :)
Dr a gittim ve cok sukur bi sorun yokmuus ama dikkat etmeliymisim tabi. Akinti bitene kadar bu ilaci kullanicam. Bebisimizi ve kalbini de gorduk cok heyecan verici biseydi :) Rabbim isteyen herkese bu duygulari yasamayi, dogumu bekleyen herkese de cocuklarini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin insallah :)
Bende kullandim 3 aya kadar ondan sonra gecti ama ben düşmüştüm o yuzden kanamam olmustu kese etrafinda da kanama alani vardi igne kullanip sonra progestani fitil olarak kullanmistim. Simdi cok şükür hersey yolunda 8.aya basladik son 2 ay heyecanla bekliyorum
Arkadaslar benimde dun kansulandirici ignemin dozu 2 katina cikartildi+,ecoprin aliyorum gece wc kalktim peceteye 3 4 damla kan geldi oakadar korktunki ama vajinamdada yanma vardi
Mantarim var ve dr 4,aydan once ilac onermedi kasimaktan tahris etmisim sanirim kansulandiricida vucuda fazla geldi sanirim o minik tahrisin kanadigini dusundum ama emin degilim
Soylemesi ayip parmagimla vajinami kontrol ettim 2 kez parmagim temiz cikti allah korusin icten gelse azda olsa leke bulasirdi degilmi parmagima cok korkuyorum sabahtan beri wc ye elim yuregimde gidiyorum insallah bidaha gelmez
Ben is yerinde yogun ve ayaktayim genelde birazda stresli olunca tetikledi sanirim. Ama asil nedeni bu haftalarda hormonlar arasinda devir teslim gibi seyler oluyormus plasenta olusumunu tamamliyormus canim bu durumun yasanmasi normalmis bazi kadinlarda. Bide 8 haftalik olmusum :)
Ben is yerinde yogun ve ayaktayim genelde birazda stresli olunca tetikledi sanirim. Ama asil nedeni bu haftalarda hormonlar arasinda devir teslim gibi seyler oluyormus plasenta olusumunu tamamliyormus canim bu durumun yasanmasi normalmis bazi kadinlarda. Bide 8 haftalik olmusum :)