Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde kalp atisini duymadik ama verdi. Bisey olmadigina cok sevindimBende 6 haftalikken kahve olmusti ama kalp atisini daha duymadigimz icin ilac.vermedidoktor
Sorun olmadi cok sukr kanama alani gorunmedi ultrasonda. Kardesimdede olmistu
Bu jaftalarda bebek yerestigi icin olur derler ama insallaj sorun olmaz.
Bendede 8 haftalıkken olmustu progestan kullandım ve geçti.İnş en kısa zamanda sizinde kanamanız geçer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
3 aya kadar progestan kullandım ilaç kullandığımda olmuyordu fakat bırakınca tekrar ediyordu bebeğim iyiydi ama hep korku oluyordu tabi düşük tehlikesi oluyor kanama ile birlikte çok ayakta kalmayin ağır iş yapmayın
Çok sevindim Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin.Dr a gittim ve cok sukur bi sorun yokmuusama dikkat etmeliymisim tabi. Akinti bitene kadar bu ilaci kullanicam. Bebisimizi ve kalbini de gorduk cok heyecan verici biseydi :) Rabbim isteyen herkese bu duygulari yasamayi, dogumu bekleyen herkese de cocuklarini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin insallah :)
Canim akintin kan gibimiydi birde dr nedenini soyledimiDr a gittim ve cok sukur bi sorun yokmuusama dikkat etmeliymisim tabi. Akinti bitene kadar bu ilaci kullanicam. Bebisimizi ve kalbini de gorduk cok heyecan verici biseydi :) Rabbim isteyen herkese bu duygulari yasamayi, dogumu bekleyen herkese de cocuklarini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin insallah :)
Ben is yerinde yogun ve ayaktayim genelde birazda stresli olunca tetikledi sanirim. Ama asil nedeni bu haftalarda hormonlar arasinda devir teslim gibi seyler oluyormus plasenta olusumunu tamamliyormus canim bu durumun yasanmasi normalmis bazi kadinlarda. Bide 8 haftalik olmusum :)Canim akintin kan gibimiydi birde dr nedenini soyledimi
Kanama rengi neydi canimBen is yerinde yogun ve ayaktayim genelde birazda stresli olunca tetikledi sanirim. Ama asil nedeni bu haftalarda hormonlar arasinda devir teslim gibi seyler oluyormus plasenta olusumunu tamamliyormus canim bu durumun yasanmasi normalmis bazi kadinlarda. Bide 8 haftalik olmusum :)
Ilk once idrardan sonra peceteye pembe akinti gelmisti sonra kahverengiyle karisik geldi simdide kahverengi rengi geliyo canim.Kanama rengi neydi canim
Anladim canim gecnis olsunIlk once idrardan sonra peceteye pembe akinti gelmisti sonra kahverengiyle karisik geldi simdide kahverengi rengi geliyo canim.