Hamileyken kasiklarda kasik bölgelerinde agri olur mu ???

serpil1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
474
487
33
31
Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim kasiklarda kasık bölgelerinde agri olur mu hani bebek geliştikçe rahim büyür oda agri yapar derler arada oluyor her zaman olmuyor bazen ağrıyor sonra geçiyor bilginiz varsa benle paylasirsaniz sevinirim arkadaşlar

Bıcak saplanması veya kramp gibi mi? Eğer uzun sürüyorsa muhakkak doktorunuzla görüşün veya kontrole gidin lütfen.

Evet oluyor bazilari gectigini soyluyor belli bir haftadan sonra ama bazilari da doguma kadar ara ara yasiyormus bu agrilari adet sancisi gibi bazen oluyor bazen 2-3 gun olmuyor sonra gene bir oluyor...

Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim kasiklarda kasık bölgelerinde agri olur mu hani bebek geliştikçe rahim büyür oda agri yapar derler arada oluyor her zaman olmuyor bazen ağrıyor sonra geçiyor bilginiz varsa benle paylasirsaniz sevinirim arkadaşlar
Olur Canim çok normal ALLAH bagislsin❤

Şükür ler olsun kötü birsey yok sadece kasiklarda bazen ağrılar oluyor benim gibi olanlar var mi hamilelerde bilgi si olan varsa yazarsa sevinirim
Benim 9. Haftanın sonunda birgün aniden kasıklarım ağrıdı uzun sürmedi ama 3 gün sonra lekelenmem oldu meğer bebeğimin kalbi durmuş 2 hafta önce. O yüzden söyledim doktorunuzla görüşmenizi tedirgin etmemek için söylemedim yasadığım olayı. Bilgim var ama bu yönde. Umarım sizde öyle olmaz.

Benimde oldu canım hemde o kadar çok ağrıyorduki çıkacak gibi 10 haftalık gebeyim bu hafta geçti çok şükür

Benim 9. Haftanın sonunda birgün aniden kasıklarım ağrıdı uzun sürmedi ama 3 gün sonra lekelenmem oldu meğer bebeğimin kalbi durmuş 2 hafta önce. O yüzden söyledim doktorunuzla görüşmenizi tedirgin etmemek için söylemedim yasadığım olayı. Bilgim var ama bu yönde. Umarım sizde öyle olmaz.
Çok üzüldüm senin için kaybettin mi bebeğini şimdi canım allahım korusun rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin cumlemizin

Genelde kalp durmasi belirti vermez ilgincmis sizinkisi... gecmis olsun cok.ilk gebeliginiz miydi?

Bende bazen oluyor devamli olursa sikinti ilk baslarda daha coktu azalmaya basladi

Back
X