Hamileyken kasiklarda kasik bölgelerinde agri olur mu ???

Bişey sorucam bana bi abla olarak akıl verirseniz dalga geçmeden bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu
Cnm tm olarak anlamadım demek istedini açık anlatirsan yardımcı olabilirim içine bisalmadiysa hamile kalmazsin normal olarak

Cnm tm olarak anlamadım demek istedini açık anlatirsan yardımcı olabilirim içine bisalmadiysa hamile kalmazsin normal olarak
2 kat çamaşır vardı bide arasına peçete koyuyorum ben şimdi boşalcağını anladığında çekilince az iç çamaşırına gelmiş hemennsildim o şekilde dedim

Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim kasiklarda kasık bölgelerinde agri olur mu hani bebek geliştikçe rahim büyür oda agri yapar derler arada oluyor her zaman olmuyor bazen ağrıyor sonra geçiyor bilginiz varsa benle paylasirsaniz sevinirim arkadaşlar
10. haftama kadar çok sık olmuştu şimdi yine oluyor ama eskisinden az artık alıştım ağrı gelince ilk zamanlar gibi panik olmuyorum

10. haftama kadar çok sık olmuştu şimdi yine oluyor ama eskisinden az artık alıştım ağrı gelince ilk zamanlar gibi panik olmuyorum
Canim ağrıların nasıl oluyordu genellikle hangi bölgelerde olurdu bide böyle batma şeklinde aniden giren agrilarinda oldu mu

Bazen batmali bazen aniden giriyor:) doktorum knama olmadigi surece hepsi normal dedi. Mesela su an hafif kasilma seklinde bi agri. Genelde kalca ve bacaklarima vuruyor
Aynen canım kalçaya bacaklara vuruyor agri haliyle insan korkuyor rabbim inşallah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder

Canim ağrıların nasıl oluyordu genellikle hangi bölgelerde olurdu bide böyle batma şeklinde aniden giren agrilarinda oldu mu
Evet aniden geliyordu sağ kasık bazen sol 10-15 sn fln sürüp geçiyordu bende çok panik olunca doktoruma sormuştum çok normal dedi

Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim kasiklarda kasık bölgelerinde agri olur mu hani bebek geliştikçe rahim büyür oda agri yapar derler arada oluyor her zaman olmuyor bazen ağrıyor sonra geçiyor bilginiz varsa benle paylasirsaniz sevinirim arkadaşlar
merhaba canım bende 10+3 haftalık hamileyim bahsettiğin kasık ağrısı bendede çok oluyor özellikle yürüdükten sonra sanki bebek hep aşağıda ve sol tarafımda gibi hissediyorum, doğal olarak korkuda var 8. haftada doktor normal demişti 12. haftada kontrolüm var ama ben dayanamayıp bu hafta sonu giidicem. Akıntılarımda çok fazla oluyor bazen beyaz bazen sarı sendede oluyor mu? İnşallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız.

merhaba canım bende 10+3 haftalık hamileyim bahsettiğin kasık ağrısı bendede çok oluyor özellikle yürüdükten sonra sanki bebek hep aşağıda ve sol tarafımda gibi hissediyorum, doğal olarak korkuda var 8. haftada doktor normal demişti 12. haftada kontrolüm var ama ben dayanamayıp bu hafta sonu giidicem. Akıntılarımda çok fazla oluyor bazen beyaz bazen sarı sendede oluyor mu? İnşallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız.
Inşallah hayırlısıyla kucagimiza alırız bebeklerimizi rabbim bütün herkesin bebeklerini korusun akinti bendede oluyor canım sarı renkte beyaz doktora yinede bi sorsak iyi olur

Back
X