Hamileyken kpssye calisan var mi su an veya geçmis zmanda calimiş olan.

Navle rayab

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
201
133
23
Hamileyken kpssye calisan var mi su an veya geçmis zamanda calismiş olan. Şu siralar bende cok halsizlik var ve sanki zihnimi toparlayamiyor gibiyim hep boyle olmaz umarim. Birbirimize tavsiyelerde bulunalim buradan destek olalim insalalh bi kac kisi cikar benim durumumda :anneadayı:

Ben cnm 4 gun oldu baslayali zorlaniyorum ama motive ediyorum hersey bebegim icin onun gelecegi rahat yasamasi icin diyorum.

Ben cnm 4 gun oldu baslayali zorlaniyorum ama motive ediyorum hersey bebegim icin onun gelecegi rahat yasamasi icin diyorum.
Valla cok guzel motivasyin cümleleri insan zihin kargaşasinin icinde bazen nasil motive edecegini bilemiyor kendisini. Kendim yalniz ben bu duurmdaymisim gibi hissediyordum. En azinda bu durumda ve calisabilen birilrini gormek bile iyi hissettirdi

Valla cok guzel motivasyin cümleleri insan zihin kargaşasinin icinde bazen nasil motive edecegini bilemiyor kendisini. Kendim yalniz ben bu duurmdaymisim gibi hissediyordum. En azinda bu durumda ve calisabilen birilrini gormek bile iyi hissettirdi
Emin ol kolay degil ama biz anneyiz kendimiz icin degil evladimiz icin yasamayi severiz :anne:

Back
X