- Konu Sahibi ceycey4444
kızlar gün içerisinde neler yemeye dikkat ediyosunuz neler yaparsanız çocuğun gelişiminde olumlu etkiler olur. ek olarak vitamin kullanıyomusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen hemen aynıyız canım :) öğrenebildinmi cinsiyetini bebeişinin sağ salim doğsun inşallah :)Selam
Ben açıkçası çok çok fazla dikkat edemiyorum, normalde kırmızı et yemem oradan zaten bir vitamin kaybı var (balık,tavuk ve bakliyatla dengelemeye çalışıyorum)
Elimden geldiğince her gün ceviz yiyorum, beyin gelişimi için özellikle bu aylarda çok önemliymiş
Haftada bir mutlaka balık tüketmeye çalışıyorum, her gün de mevsim meyvelerinden bir kaç adet yiyorum.
Su tüketimim çok az belki 1 litre ancak içiyorumdur, fazlası midemi bulandırıyor onu nasıl düzeltirim bilemedim.
Allah yardımcın olsun kuzum cevabın için teşekkür ederim :)Meyve sebze salata agirlikli beslenmeye calisiyorum zaten pismis yemek olayi bi oğurtu getiriyo su anda agzimda dis macunuyla yasayacagm galiba . Kuru makarna da yiyorum yani pismis ama sossuz yagsizsabah sdc peynir domates yiyebiliyorum
ekmek ici bir de . Su anda yemek dusunurken bie bayilacagim
![]()
yaaYemek yiyemiyorum su içemiyorum herşeyden tiksinmiyorum..ne ala rejimler yaptım kilo veremedim şimdi 8 kilo vermişim..bende çok endişeliyim vicdan azabı çekiyorum bu konuda bebeğimi iyi besleyemiyorum..![]()
İştahsizlıktan ziyade tiksinme ve kusma mevcutyaaama üzülme sen yemesen bile bebeğin vicudundan alır diyolar inşallah geçer bu ara iştahsızlığın
Bebek senin vucudndaki depoları somuruyor şuan hiç üzülmeYemek yiyemiyorum su içemiyorum herşeyden tiksinmiyorum..ne ala rejimler yaptım kilo veremedim şimdi 8 kilo vermişim..bende çok endişeliyim vicdan azabı çekiyorum bu konuda bebeğimi iyi besleyemiyorum..![]()
aynı haftadayız kuzum cinsiyeti öğrendinmi :)Bebek senin vucudndaki depoları somuruyor şuan hiç üzülme
Ben daha yeni ueni biseyler yemeye basladm meyve ve sebze tarzı şeyleri çok tüketiyorum su çok içemiyorum hala kokuyor onun yerine bol bol salatalık yiyirm salatalık yetistiremiuorz eve![]()
geçicek inşallah kuzum haftan ileride bu haftalarda geçtiğini yazıyolar hepİştahsizlıktan ziyade tiksinme ve kusma mevcut![]()
Büyük ihtimalle kız dedi, ama bu ay sonu randevum herhalde orada kesinleşecektir. Senin ki belli mi :)hemen hemen aynıyız canım :) öğrenebildinmi cinsiyetini bebeişinin sağ salim doğsun inşallah :)
İnşallhhhgeçicek inşallah kuzum haftan ileride bu haftalarda geçtiğini yazıyolar hep
Kacinci hafta tahmin ettiBüyük ihtimalle kız dedi, ama bu ay sonu randevum herhalde orada kesinleşecektir. Senin ki belli mi :)
12. haftada tahmin etti, hem kendi doktorum hem de Perinatolog ikisi de büyük olasılıkla kız dedi.Kacinci hafta tahmin etti![]()
Yok canim hani dr bise demedi bende sormadım erken diye suan 14 haftanın içindeyiz. 2li testij sonucunu bekliyorum ki öyle gidecem kontrole12. haftada tahmin etti, hem kendi doktorum hem de Perinatolog ikisi de büyük olasılıkla kız dedi.
Senin belli değil mi ?