Bi çok hamilelerin oruç tutmak istemelerini anlamıyorum içindeki canada acımıyorlarTabiki tutmayin. O kadar saat bebeği aç susuz bırakmanın hicbir mantıklı açıklaması olamaz.
bende gebelik şekeri var tutamicam aç kaldığım zaman elim ayağım titriyor. İlk gebeliğimde ramazana gelmişti yine tutamamıştımMerhaba arkadaşlar 36 haftalık hamileyim malum ramazan ayına kalmamıza az bi zman kaldı son ayında olanlar oruç tutacakmisiniz? Bende insülin direnci ve düşük tansiyon var kandil gecelerinde tutmaya çalıştım biraz zorlandım. Sizce tutmali miyim son ayda olanlar siz ne yapacaksınız?
Siz tutuyomusunuzTabiki tutulur fakat endiseniz var ise kendiniz ve bebeginiz icin tutma canimm
Kendimi iyi hissedince evet kotu hissedersem tutmuyorumSiz tutuyomusunuz
İlk 3 ay organ gelişimi için çok çok önemli. Oruç tut veya tutma diyemem tabi. Ben 35.haftadayim şuan tutamıyorum ciddi anlamda acikiyorum çünkü. Gebeligimin ilk aylarına denk gelseydi ramazan sanirim ben yine tutmazdim. Tup bebekle güç bela hamile kaldığım için açlık susuzluk cekmek istemezdim. Bu kişisel bir karar galiba. Eğer zorlaniyosan bir gün tut bir gün tutma. Bebis şuan senin depolarından besleniyor yediğin içtiğin direkt ona gitmiyor belki ama bunyen zatif düşmesin halsiz ve susuz kalma.Bende daha yeni gebe kaldığımı öğrendim hala oruç tutuyorum ama gecen oruç aylarında çok az zorlanırken bu oruç çok susuyorum ve enerjim çok azalıyor sizce bebeğe zararı varmıdır çok kararsızım 11 gün kaldı oruçta tutmakta istiyorum ama zararda vermek istemiyorum
Hmm anladım teşekkür ederim bende dün öğrendim bakalım ozaman çok kötü olursam tutmamİlk 3 ay organ gelişimi için çok çok önemli. Oruç tut veya tutma diyemem tabi. Ben 35.haftadayim şuan tutamıyorum ciddi anlamda acikiyorum çünkü. Gebeligimin ilk aylarına denk gelseydi ramazan sanirim ben yine tutmazdim. Tup bebekle güç bela hamile kaldığım için açlık susuzluk cekmek istemezdim. Bu kişisel bir karar galiba. Eğer zorlaniyosan bir gün tut bir gün tutma. Bebis şuan senin depolarından besleniyor yediğin içtiğin direkt ona gitmiyor belki ama bunyen zatif düşmesin halsiz ve susuz kalma.
Tanıdığım 6 aylıkken oruç tuttuğu için bebeğin suyu bitti. Ne yazık ki bebeğini kaybetti doktor bebeğin susuz ve aç kaldığını söylemişti. Bu riske girmeyin.Merhaba arkadaşlar 36 haftalık hamileyim malum ramazan ayına kalmamıza az bi zman kaldı son ayında olanlar oruç tutacakmisiniz? Bende insülin direnci ve düşük tansiyon var kandil gecelerinde tutmaya çalıştım biraz zorlandım. Sizce tutmali miyim son ayda olanlar siz ne yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?