Saç Rengi ve Saç Boyama Hamileyken platin sarısı saç hayal mi?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
Kızlar merhaba.
Saçımın rengini çok seviyorum. Açıcıyla tüm saçlarımı açıp açık küllü sarı ile boyuyordum. Yani röfle değil düz boya.
Kendi saçlarım bayağı siyaha yakın koyu kestane.
Şimdi hamileyim. Açıcı kullanmadan bu platini elde etme şansım yok di mi? Organik boyalar falan açmaz gibime geliyor. Turuncu olur bence.
Röfle yaptırsam dibe değdirmeden, alt tarafla uyum sağlamaz ve siyah üstüne röfle de hoş olmaz. Zaten 5 cm dibim geldi berbatım.
Hamileyken platin sarıdan vazgeçmeme yolu var mı?
Yoksa tek sefer siyaha boyayıp öyle idare edicem ama bu beni pek mutlu etmeyecek.

Kızlar merhaba.
Saçımın rengini çok seviyorum. Açıcıyla tüm saçlarımı açıp açık küllü sarı ile boyuyordum. Yani röfle değil düz boya.
Şimdi hamileyim. Açıcı kullanmadan bu platini elde etme şansım yok di mi? Organik boyalar falan açmaz gibime geliyor. Turuncu olur bence.
Röfle yaptırsam dibe değdirmeden, alt tarafla uyum sağlamaz ve siyah üstüne röfle de hoş olmaz. Zaten 5 cm dibim geldi berbatım.
Yoksa tek sefer siyaha boyayıp öyle idare edicem ama bu beni pek mutlu etmeyecek.
doktoruna sorabilirsin ama bitkisel boyalarda var diye biliyorum. çok koyu olmasa da açık renk yakalayabilirsin gibi geliyor

doktoruna sorabilirsin ama bitkisel boyalarda var diye biliyorum. çok koyu olmasa da açık renk yakalayabilirsin gibi geliyor

Kendi saçım koyu olduğundan açıcı kullanmadan zor gibi geliyor.
Doktora tabi ki sorucam ama kadına da "hangi numarayla boyayayım" demek istemediğim için fikir istedim.

siyah boyama ben ecz den bitkisel boya aldim siyaha boyamk yerine acik sari veya kullu bi renk ile dip boys yaptirirsan bi sure siritmaz sonra paketle devam edersin dip rofle ile

Kızlar merhaba.
oksijenli su ile sacinin rengini acanlar var oksijenli su bebege zarar vericegini dusunmuyorum icinde kimyasal u
yoktur gibime gelio bir arastirin isterseniz

Siyah boyama bence . Siyah boya tutmuyor biliyorsunuz. Kızıl deneyin

Siyah bütünlük sağlamasa da daha düzgün durur diye düşünüyorum.

siyah boyama ben ecz den bitkisel boya aldim siyaha boyamk yerine acik sari veya kullu bi renk ile dip boys yaptirirsan bi sure siritmaz sonra paketle devam edersin dip rofle ile

Neyle boyadığını hatırlıyor musun? Hangi marka?
oksijenli su ile sacinin rengini acanlar var oksijenli su bebege zarar vericegini dusunmuyorum icinde kimyasal u
yoktur gibime gelio bir arastirin isterseniz

Araştırayım evet belki zararsızdır.

Hiç boyatmasanız aslında...çunku ben hamileyken çok araştırıp,bitkisel dahi olsa bebeğe zarar vere ileceğinden emzirme sureci dahil hiç boyatmadım,uzasa da ombre gibi kullansanız bence çok hoş olur.

Bu arada ben de saçımı açmayı çok istiyorum sizinle aynı renk doğal rengim,doğal olan saçımı 2kez kendim açık sarı alıp boyadım ,çok yıpranmakla beraber sadece rengi çok hafif açıldı,,yardımcı olsanız ben de çık istiyorum bu aralar sarı saçı,direkt olarak açıcı mı uyguluyorsunuz ? Hangi marka,preoksit gibi mi,vs,vs...şimdiden teşekkür.

yani hamileyken saç boyamak bile riskli bildiğim kaldı ki platin hayal evet :/

Hiç boyatmasanız aslında...çunku ben hamileyken çok araştırıp,bitkisel dahi olsa bebeğe zarar vere ileceğinden emzirme sureci dahil hiç boyatmadım,uzasa da ombre gibi kullansanız bence çok hoş olur.

Ombre gibi durması için en az 6 aya ihtiyacım var. Saçım yavaş uzuyor ve aynaya bakmak istemiyorum o yüzden koyuya da olsa boyamam lazım.

ne yaptın saçlarını

Beklemedeyim canım. Perşembe doktora sorucam ama zaten 14. Ya da 16da boyamaya izin var.

phyto ile boyadim

Araştıracağım mutlaka.

yani hamileyken saç boyamak bile riskli bildiğim kaldı ki platin hayal evet :/

Bana da öyle geliyor.
Su an survivor nagihan gibiyim ve hiç hoş değil: /

Galiba koyu renk yapacağım.

Ombre gibi durması için en az 6 aya ihtiyacım var. Saçım yavaş uzuyor ve aynaya bakmak istemiyorum o yüzden koyuya da olsa boyamam lazım.

Beklemedeyim canım. Perşembe doktora sorucam ama zaten 14. Ya da 16da boyamaya izin var.

Araştıracağım mutlaka.

Bana da öyle geliyor.
Su an survivor nagihan gibiyim ve hiç hoş değil: /

Galiba koyu renk yapacağım.
Bence koyu renk yapmamalısın çünki o zaman gebeliğin bitince tekrar sarı isteyebilirsin .
Bu saçını açtırman demek açtırman demek mahvetmen demek mahvetmen kestirmen demek bu böyle domino taşı gibi gider sabret boyama .
Gebeliğinden sonra doğal rengin açılır yapılır

Bence koyu renk yapmamalısın çünki o zaman gebeliğin bitince tekrar sarı isteyebilirsin .
Bu saçını açtırman demek açtırman demek mahvetmen demek mahvetmen kestirmen demek bu böyle domino taşı gibi gider sabret boyama .
Gebeliğinden sonra doğal rengin açılır yapılır

Gerekirse tekrar açarım en fazla yıpranır ya.
Şimdi baktım resmen beyazlarırım var tepede en az 10 tane.

Gerekirse tekrar açarım en fazla yıpranır ya.
Şimdi baktım resmen beyazlarırım var tepede en az 10 tane.
normalde açmayı boyamayı nasıl yapıyodun
hangi markalarla birde şuraya saçının bi resmini atsan bal kaymak olur:p

normalde açmayı boyamayı nasıl yapıyodun
hangi markalarla birde şuraya saçının bi resmini atsan bal kaymak olur:p

After before oldu benim foto ama: /
İlk hali şimdiki dibim! İkinci foto boyadığımdaki halim.
Markanın önemi yok toz açıcı alıyordum 2 kutu. 40 volümlük oksidanla tüm kafama uyguluyordum. Turuncumsu b.k sarısı oluyordu. Üstüne de herhangi bir marka çok açık küllü sarı boyadığında ikinci renk çıkıyordu.

Eklentiler

• 16-06-21-13-50-13-775_deco.webp
    16-06-21-13-50-13-775_deco.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 385
After before oldu benim foto ama: /
İlk hali şimdiki dibim! İkinci foto boyadığımdaki halim.
Markanın önemi yok toz açıcı alıyordum 2 kutu. 40 volümlük oksidanla tüm kafama uyguluyordum. Turuncumsu b.k sarısı oluyordu. Üstüne de herhangi bir marka çok açık küllü sarı boyadığında ikinci renk çıkıyordu.
vala nazlanırsın yok yeaa ne fotosu dersin diye düşünmüştüm lak diye koydun şaşırttın beni teşekkür ederim:KK60:
vala çok güzelmiş yaa nasıl bakımlı hoş duruyo
bende palettenin acıcısını alıp acık sarı küllü boya aldım bikaç güne deniyorum sana foto atıcam
dip boya için çözüm bulamadın galiba röfle yaptırsan diplere değmediği için olmazmı

vala nazlanırsın yok yeaa ne fotosu dersin diye düşünmüştüm lak diye koydun şaşırttın beni teşekkür ederim:KK60:
vala çok güzelmiş yaa nasıl bakımlı hoş duruyo
bende palettenin acıcısını alıp acık sarı küllü boya aldım bikaç güne deniyorum sana foto atıcam
dip boya için çözüm bulamadın galiba röfle yaptırsan diplere değmediği için olmazmı

O sarının üzerine benim kara saçlarla komik durur:) siyaha boyıycam ya inşallah çok akmaz.
Palettenin içindem çıkan oksidanı kullanma platin için. 30luk çıkıyo 40lık kadar açmıyo.

Back
X