- 25 Haziran 2020
- 218
- 375
- 18
- 32
- Konu Sahibi ...nazli...
-
Çok bilgim yok canım ben hiç yaptırmadı hep ultrasonda girdim bildiğim kadarıyla artış yoksa boş gebelik diyorlar ama artış olmuş sadece sen dikkat et çok hareket etmeInsallah canım bisey olmayacak, ben de progestan içiyorum gunde 2 kez, dün farklı bi doktora gittim o biraz canımı sıktı degerin güzel artmamis dedi düşük olabilir dedi, inanılmaz üzüldüm, farklı 6 doktora sordum :) hepsi cok iyi deger dedi.
23 haziranda
89.8
25 haziranda 160.02
Nasil artmış sence?
Çok bilgim yok canım ben hiç yaptırmadı hep ultrasonda girdim bildiğim kadarıyla artış yoksa boş gebelik diyorlar ama artış olmuş sadece sen dikkat et çok hareket etme
Elbette dua ederim inşallah kötü birşey olmaz sen içini ferah tut iyi düşünMesajın devami alt tarafta çıkmış. Evet artış var bakalim canim pazartesi tekrar kan vercem, 640 cikarsa degerim hersey yolunda demekmiş. Dua et benim icin olur muuuuu
Merhaba kzlar idrar testim pozitif cikti 2 kere anca adet olacagim gunden 1 gun evvel negatif cikti bugun regl oldum pazartesi doktora gidecegim acaba devam eden bisey varmidir artik bu umutlar yoruyor
Merhaba bugün sonucunuz nasıl cıktı?Arkadaşlar, ben de aynı durumdayım, hamile olduğumu öğrendim adet günümü 1 gun geçince, ertesi gün şakır şakır adet oldum 3 gun sürdü bu şekilde, igne yaptilat progestan hap verdiler, hala içiyorum yatıp dinleniyorum, bazen ara ara cok hafif kahve lekelenmem oluyor. Bu şekilde olan var ki acaba???
Merhaba bugün sonucunuz nasıl cıktı?
Peki kanamalarınız ne zaman başlamıştı? Herhangi bir kan sulandırıcı vs kullanıyor musunuzMerhaba, bugun değil de dün gittim, beta değerim 544 çıktı, yarın gel keseyi görebiliriz belki dedi doktor. Hala cok şaşkınım, hamileyken böylesine adet olduğum için.
Peki kanamalarınız ne zaman başlamıştı? Herhangi bir kan sulandırıcı vs kullanıyor musunuz
Anladım, aslında benimki de karışık idrarda pozitif gördüm ama kan için doktor bekle dedi şimdi kanamamda var anlayamadım adet mi olcam bi de tam adet gibi yoğun değil bi kesildi diyorum sonra bakıyorum gene gelmişSanırım aynı durum sizde de var. Canim benim adetim 1 gin gecikti 18.06'da olmam gerekiyordu, olmadım 19.06'da pembe lekem geldi, 20-21-22 haziranda da bildiğin yoğun bi adet kanamasi yaşadım, kan sulandırıcı değil de, proluton igne yapıldı bikez, gunde 2 kez progestan hap içiyorum.
Ne zaman pozitif gördün, ne zaman kanaman başladı?Anladım, aslında benimki de karışık idrarda pozitif gördüm ama kan için doktor bekle dedi şimdi kanamamda var anlayamadım adet mi olcam bi de tam adet gibi yoğun değil bi kesildi diyorum sonra bakıyorum gene gelmiş
Ben olmadım ama benim bir arkadaşım 9 ay boyu hiç durmadan her ay adet zamanı düzenli olarak kanaması olurmuş bu yüzden gebeliklerini genelde 3. Ya da 4. Ayda öğrenmiştirhamile olduğu ay regl olan var mı? regl normal mi geçiyor kısa mı sürüyor bilgisi olan var mı?
En sevdiğimmmBen olmadım ama benim bir arkadaşım 9 ay boyu hiç durmadan her ay adet zamanı düzenli olarak kanaması olurmuş bu yüzden gebeliklerini genelde 3. Ya da 4. Ayda öğrenmiştirgeçen 3. Çocuğunu doğurdu ve onda da durum aynıydı.
2 gün önceydi pozitif gördüğüm kanamamda ondan 1 gün önce başladı yani 4 gündür kanamam varNe zaman pozitif gördün, ne zaman kanaman başladı?
Belki kimyasal belki de benim gibi oldun sen de, kanaman azaldığında bi test daha yap2 gün önceydi pozitif gördüğüm kanamamda ondan 1 gün önce başladı yani 4 gündür kanamam var
Ben kan sulandırıcı kullanıyorum onun içinde kanamam plabilir belki yarın doktora gidicem bakalım artıkBelki kimyasal belki de benim gibi oldun sen de, kanaman azaldığında bi test daha yap
Git bakalım senden beta isteyecek muhtemelen, yaz sonucunu buraya, merak ettimBen kan sulandırıcı kullanıyorum onun içinde kanamam plabilir belki yarın doktora gidicem bakalım artık
İnşallah canım. En güzeli 4. Ay öğrenmek git hemen kalp atışı boyutu cinsiyeti öğren gelEn sevdiğimmmUmut dolu insallah oyleyimdir bende
Amin canım aynenİnşallah canım. En güzeli 4. Ay öğrenmek git hemen kalp atışı boyutu cinsiyeti öğren gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?