Hamileyken sac boyatmak

kızlar bu hafta sonu iki gün üst üste uğraşarak saçıma kına yaptım.Sabrına güvendiğim tek kişi olan annem sayesinde tabiki...oldukça zahmetli bir iş şimdiden söyleyeyim.çünkü boya gibi kısa bir süre bekletmekle olmuyor.ben yaklaşık 5-6 saat beklettim başımda.özellikle ilk yıkama,yani kınayı kafadan çıkarma aşaması oldukça sıkıntılı ve yorucu.ama sonuç paha biçilmez oldu.benim saçlarım koyu kestaneye yakın bir renkti.aralarda beyazlarımda vardı.iki günün sonunda çok tatlı bir koyu kızıllık ve aralara da ışıltıl atılmış gibi oldu.ben sonuçtan çok memnunum.bundan sonra da boya yapmam heralde uzun süre.

Kızlar az önce doktor kontrolünden geldim. 8 haftalık hamileyim.. Doktorum daha ben sormadan oriyal kullanmadığın sürece doğal boyalarla saçını boyatabilirsin bir sakıncası yok dedi.

Gerçi ben hamile kalmadan önce saçımı kendi rengine boyatmıştım şu anda ihtiyacım yok ama merak edenler için doktordan almış olduğum güvenilir bilgi bu şekildedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…