- 7 Ekim 2018
- 62
- 52
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen şimdi bırakın çünkü düşüğe neden oluyor. Sigara bırakmaya yardımcı ürünler var, internetten sipariş edip bırakma sürecini kolaylaştirabilirsiniz.Kızlar merhaba3. haftada hamile olduğumu öğrendim. bugün 4+4. gün hamileliğimde. planlı gebelik olmasına rağmen sigarayı bırakamıyorum. günde 2-3 tane de olsa içiyorum. aynısını yaşayan var mı veya bu durumu çözmek için ne yaptınız kızlar çok acil yardım
![]()
Size o kadar çok şey söylerdim ki... Böyle bir konu açıldı yakınlarda orada konuşuldu ordan okuyun.Kızlar merhaba3. haftada hamile olduğumu öğrendim. bugün 4+4. gün hamileliğimde. planlı gebelik olmasına rağmen sigarayı bırakamıyorum. günde 2-3 tane de olsa içiyorum. aynısını yaşayan var mı veya bu durumu çözmek için ne yaptınız kızlar çok acil yardım
![]()
Burada çok acımasız kadınlar var. Yine hamile bir kadını üzmekten çekinmezler linç ederler sizi. Ben de günde bir paket kadar içiyordum. Testimde pozitif gördüğüm anda bıraktım. Hala canım çok istiyor ama asla içmiyorum. Dilerim siz de en kısa sürede bırakırsınızKızlar merhaba3. haftada hamile olduğumu öğrendim. bugün 4+4. gün hamileliğimde. planlı gebelik olmasına rağmen sigarayı bırakamıyorum. günde 2-3 tane de olsa içiyorum. aynısını yaşayan var mı veya bu durumu çözmek için ne yaptınız kızlar çok acil yardım
![]()
Bir yolu,kolaylaştırıcı bir şeyi yok. Karnında bir can taşıdığının ve senin keyfi olarak kendini zehirlemenin onun doğsa bile ömür boyu hayat kalitesini düşüreceğini düşün. Aşağı yukarı 13 yıldır günde minimum 1 paket sigara içiyordum. Öğrendiğimi bırak hamilelikten şüphelendiğim an bıraktım. Eğer kendine destek arıyorsan arama. Yakın arkadaşım hamileyken günde iki üç sigaraya azalttı nikotin oranı düşük bir markaya geçti kızı doğuştan astım hastası.Kızlar merhaba3. haftada hamile olduğumu öğrendim. bugün 4+4. gün hamileliğimde. planlı gebelik olmasına rağmen sigarayı bırakamıyorum. günde 2-3 tane de olsa içiyorum. aynısını yaşayan var mı veya bu durumu çözmek için ne yaptınız kızlar çok acil yardım
![]()
Kızlar merhaba3. haftada hamile olduğumu öğrendim. bugün 4+4. gün hamileliğimde. planlı gebelik olmasına rağmen sigarayı bırakamıyorum. günde 2-3 tane de olsa içiyorum. aynısını yaşayan var mı veya bu durumu çözmek için ne yaptınız kızlar çok acil yardım
![]()
Hiç bir şey bebeğinin sağlığından daha değerli olamaz zekvler, alışkanlıklar vs.ben gebeligimi öğrendiğim an bıraktım ve sigarayı inanılmaz seviyorum 9 ay oldu ağzıma sürmedim,ve vicdanim rahat en azindan bi aksilik olsa o vicdan yukuyle basedemezdim,36 haftayım 2 haftaya dogurcam inşallah,Kızlar merhaba3. haftada hamile olduğumu öğrendim. bugün 4+4. gün hamileliğimde. planlı gebelik olmasına rağmen sigarayı bırakamıyorum. günde 2-3 tane de olsa içiyorum. aynısını yaşayan var mı veya bu durumu çözmek için ne yaptınız kızlar çok acil yardım
![]()