Hamileyken uzun yolculuk!!! :(

Nasıl değiştirmez?
Riskli dese bile gider yani..
Bebeğinizi kaybedersiniz gitme dese,anamı bırakacam der gider yani!
Bravo alkışlıyorum...
Sen gitmezsin o zaman gideceğin yere uçakla git
İlk hamileliğimde yolculuk etmedim fethiye ye hic. Sorunsuzdu ilk hamileligim. Eşime hicbir külfet vermedim. Bunda da sorunsuz gidiyor ufak tefek sorunları saymazsam. Esim hiçbirşey olmaz diyor. Kv bile tehlikeli dedi. Hatta ben oğluma tehlikeli dein mesuliyeti attım üstümden diyor. Bunu esim bir aydır annesi için planlıyor caymaz... :KK43:

Netten okudum hareket kısırlığı nedeniyle bacakta oluşan bir pıhtı akciğer embolisi yaşayabilirmiş falan... korkuyorum.

Sık sık mola verip molada inip biraz gezinirseniz o risk oldukça azalır. Küçük çocuğunuz da var zaten, illa ki 2-3 saatte bir mola verirsiniz. Hayırlı yolculuklar, sağ salim gidin gelin inşallah:)

Sık sık mola verip molada inip biraz gezinirseniz o risk oldukça azalır. Küçük çocuğunuz da var zaten, illa ki 2-3 saatte bir mola verirsiniz. Hayırlı yolculuklar, sağ salim gidin gelin inşallah:)
Çok teşekkür ederim. Amin. Allah im tüm anne adaylarına ve düşüncesiz eş sahibi kadınlara yardımcı olsun. Dualarınıza da talibim.

Bu benim 3. Gebeligim. Üçünde de yolculuğa çıktım arabamizla. Otobüs vs zor olur ama kendi aracinla kolay bence. Sık Sık mola şart tabi. Yoksa ağrı oluyor.hayırlı yolculuklar şimdiden. Tadını çıkarın olumsuz düşünmeyin. İyi düşünün iyi olsun.

16 hafta lik hamileyim. Yarından sonra istanbul- muğlaFethiye ye kendi arabamızla gideceğiz.
Eşimin halti. Kv 1 ayı aşkın bizdeydi onu evine bırakıp döneceğiz. Dönüşte de beni ve 4 yaşındaki oğlumu benim annemle babama bırakıp eşim eve donecek.
Hamileyken uzun yolculuk yapan var mi? Bilgisi olan yorum yazar mi ?? :KK17::KK17:

kaç saat sürüyor yolculuk ?

Üc aylik hamileyken ve 3 yaşındaki kızımla almanyadan türkiyeye ülke ülke geze geze geldik ve dört aylıkken döndük.
Bol bol mola ve yürüyüş yaptım ayaklarda şişlik dışında hiç bişi olmadı. Bide doktorum özel bir çorap yazmıştı şişlik ve kan dolaşımı için onu giymiştim dönüşte.
korkmayın bişi olmaz allahın izniyle ama mutlaka yola çıkmadan doktorunuzla görüşün. Bide ayaklarınızı uzatın mümkünse.

Bu benim 3. Gebeligim. Üçünde de yolculuğa çıktım arabamizla. Otobüs vs zor olur ama kendi aracinla kolay bence. Sık Sık mola şart tabi. Yoksa ağrı oluyor.hayırlı yolculuklar şimdiden. Tadını çıkarın olumsuz düşünmeyin. İyi düşünün iyi olsun.
Teşekkürler çok...

ben 5 aylıkken dolaşmıştım öyle..
ama benim canım tatlı değildir.. yok belim yok ayağım deyip kendinize zehir edecekseniz gitmeyin..

10 saati geçiyor...

içini ferahh tut canım :) bende 14 haftalık hamıleyken otobusle 15 saat yolculuk yaptım doktorum onayladı sadece bu donemlerde pıhtılasma olabılecegı için her molada mutlaka yürümemive wc ye gitmemi istemişti. ve yine dönüşü de kendı arabamzla 15 saat yol cektım hiç bisey olmadı cok sükür canım :)

Gitmek zorunda mısın? Madem eşin annesini bırakmakta ısrar ediyor sen de ailenin yanına uçakla git.
Ayağını uzatıp yatman lazım yoksa çok şişlik olur.

Hazır konusu açılmışken benim de düşündüğüm bir soru işareti vardı aynı konuyla alakalı konu sahibesi izninle ben de sprmak istiyorum. Tüp bebek yaptıracağız biz de transferden yaklaşık bir ay sonra yani kısmet olursa 1 aylık hamileyken istanbul izmir arası yolculuk yapacağım bu yolculuğu uçakla mı yoksa otobüsle mi yapmak daha mantıklı kızlar? Özel arabamız yok kara yolunu yolcu otobüsüyle yapacağım olursa

Hazır konusu açılmışken benim de düşündüğüm bir soru işareti vardı aynı konuyla alakalı konu sahibesi izninle ben de sprmak istiyorum. Tüp bebek yaptıracağız biz de transferden yaklaşık bir ay sonra yani kısmet olursa 1 aylık hamileyken istanbul izmir arası yolculuk yapacağım bu yolculuğu uçakla mı yoksa otobüsle mi yapmak daha mantıklı kızlar? Özel arabamız yok kara yolunu yolcu otobüsüyle yapacağım olursa

senın kaç saat sürüyor canım? yanı bı aylık gebelıkte düşük riski yüksek otobuste zorlanabılırsın uçak seyahatini tercih et :)

Gitmek zorunda mısın? Madem eşin annesini bırakmakta ısrar ediyor sen de ailenin yanına uçakla git.
Ayağını uzatıp yatman lazım yoksa çok şişlik olur.

katılıyorum el ayak şişiyor insanın.. bıde surekli tuvalet ihtiyacı zorlanabilirsin... gerci nasıl bır hamılelık gecırıyosun oda onemlı ... ;)

senın kaç saat sürüyor canım? yanı bı aylık gebelıkte düşük riski yüksek otobuste zorlanabılırsın uçak seyahatini tercih et :)
Otobüsle 10 saat sürüyor canım uçaktan çekincem iniş esnasında zemine sert iniş yapılıyor ya ondan korkuyorum

Öncelikle drunuza danışmanızda fayda var. Ben 6 aylık hamileyken istanbul-bodrum kendi arabamızla gitmiştik. Dr arka koltukda kendime yatak yaparak uzanarak yolculuk yapmamı ve 2 saatte bir mola vererek yürüyüş yapmamı söyleemişti. ön koltukda ve uzun saaatler mola yapmadan gittim:) ama sonuçta risk risktir. dikkatli olun umarım sıkıntı çıkmaz.

Otobüsle 10 saat sürüyor canım uçaktan çekincem iniş esnasında zemine sert iniş yapılıyor ya ondan korkuyorum

vala canım benım uçk fobim var hiç binmedim nasıl bır duygu bılmıyorum... ama sana hangisi mantıklı ve guvenılır gelıyorsa onu tercıh et :) hersey rabbımın elınde unutma içini ferah tutarsan hiç birsey olmaz... sureklı wc ye çık arada gezın dolaş :)

vala canım benım uçk fobim var hiç binmedim nasıl bır duygu bılmıyorum... ama sana hangisi mantıklı ve guvenılır gelıyorsa onu tercıh et :) hersey rabbımın elınde unutma içini ferah tutarsan hiç birsey olmaz... sureklı wc ye çık arada gezın dolaş :)
Yok aslında ben uçak yolculuğunu tercih ederim her zaman çok daha rahat ediyorum her zaman ama bu sefer durum farklı o inişten korkuyorum olmadı artık başka çaresini arayacağız

Yok aslında ben uçak yolculuğunu tercih ederim her zaman çok daha rahat ediyorum her zaman ama bu sefer durum farklı o inişten korkuyorum olmadı artık başka çaresini arayacağız

yanı tercıh senın canım doktoruna danış sen yıne de :) tedbir senden tevekkül allahtan :)

Back
X