İyi geceler kizlar. Yaklaşık 13 haftalık hamileyim ama yemek yiyemiyorum hatta açım açlıktan midem bulanmasina rağmen canım hiç bişey yemek istemiyor böyle olunca da bebeğe Bişey olur diye korkuyorum zaten çok zayıfım doktor bile kilo alman gerek dedikçe ben zayıflıyorum böyle olup önerisi olan varmı ne yapabilirim yiyebilmek için bi çare bulamadım depresyonda olabilirmiyim ki..Teşekkür ederim simdiden.
seninki daha fenaymis ben 49 kiloyla hamile kalıp henüz 47 ye düştüm inşallah başka vermemhamılelıgımın bıtımıne kadar ılk gunden ıtıbaren oyle mıde bulantısı yasadım kı heryerde her konuda soyluyorum 13 kılo verdım
doguma gırerken hamıle kaldıgım kılodan zayıftım ben
ınanılmaz mıde bulantısı yasadım aclıktan dusup bayılıyordum
ne denedıysem gecmedı doktor ılac verdı fayda etmedı
tek cozumum acile gıdıp serum oluyordum o bana cok ıyı gelıyordu onun sayesınde elma falan yıyebılıyordum
Maşallah iyimis inşallah benimki de iyi olurBen 38.haftaya geldim, hala bulantilar devam ediyor malesef. Ama buna rağmen istahim yerine geldi. Ilk 16 hafta baya kotuydum, ben de kilo verdim ve zaten zayiftim.
Annem 3 doğum yapmış. Hepsinde de çok zayifken hamile kalmış ve 9 ay boyunca her yediğini çıkarmış. Hep kilo vermiş, doğum yaptığında hamile kaldığı kilodan hep eksikmis. Düşün yani o derece. 3 kardeş ortalamaya göre çok çok uzun boylu, gayet sağlıklı insanlariz :)
Yazdı vitamin falan ama et süt yoğurt bi suru de şey dedi sakin aksatma falan benimde kafama takıldı bi taraftan zayifligimi da katinca bebekte mi beslenemiyor diye kafama takıldı inşallah bende yerim kendimi suçlayıp duruyorum yoksa
Aç aç geziyorum ben acıkıyorum ama yiyemiyorum canım istemiyor sadeceAynı ben :) resmen yemek yemeye üşendiğim zamanlar oluyor ama bebek sağlıklı. Sen sağlıklı beslen ve normal öğünlerini ye sorun olmaz canım. Zaten uzmanlar da diyor normal öğünleriniz gibi yemeye devam edin diye.
Acıktıkça ye tıka basa yemek de sağlıklı değil.
oo sen zaten zayıfmıssınseninki daha fenaymis ben 49 kiloyla hamile kalıp henüz 47 ye düştüm inşallah başka vermem
İlk aylar normal zaten. Sonra düzene giriyor :)Aç aç geziyorum ben acıkıyorum ama yiyemiyorum canım istemiyor sadece
Yok kızdı sadece kilo alman lazım dedi böyle olmaz falan bulantı zamanım gecmis artık yemem lazımmışoo sen zaten zayıfmıssın
ben tombıktım kılo verdıgıme sevınıyordum
doktor ılac yazdı mı
bebek herturlu senden beslenır ondan endıselenme ama senın degerler cok dustugu ıcın sana cok zararı olur
Bide ikizler şükür iyilerse zorluk önemli değil de işte endişeleniyorumBen ((ikizlere)) hamileyken 75 le kalıp 56 ya düşmüştüm
Su bile icemiyordum
Haftada 1 serum işte
Bebeklerim şükür iyiler ama açlık mide bulantısı cok zor
Ben ilaç da kullanamadımBide ikizler şükür iyilerse zorluk önemli değil de işte endişeleniyorum
Kuzu peki demir eksikliğin falan var mıydı o süreçte?hamılelıgımın bıtımıne kadar ılk gunden ıtıbaren oyle mıde bulantısı yasadım kı heryerde her konuda soyluyorum 13 kılo verdım
doguma gırerken hamıle kaldıgım kılodan zayıftım ben
ınanılmaz mıde bulantısı yasadım aclıktan dusup bayılıyordum
ne denedıysem gecmedı doktor ılac verdı fayda etmedı
tek cozumum acile gıdıp serum oluyordum o bana cok ıyı gelıyordu onun sayesınde elma falan yıyebılıyordum
Ben Doğum yapalı 2 ay oldu. 5.haftadan 18.haftaya kadar allah düşman başına vermesin diyeceğim bir bulantım oldu ki duşa bile giremiyorsun çünkü su bile kokuyordu. Acayip kilo verdim ve bu süre içinde genel olarak haşlanmış patates yedim hiç beslenemedim. Sonra bi iştah açılması oldu bebiş büyüdükçe, vitamin takviyesi de veriyorlar zaten :) çok şükür ikimizde sağlıklıyız. Doktorum demişti ki bebek senin depolarından kullanır, yani sen beslenemesen de o besleniyor sen kendine takviye edeceksin. Hiç canını sıkma tadını çıkarİyi geceler kizlar. Yaklaşık 13 haftalık hamileyim ama yemek yiyemiyorum hatta açım açlıktan midem bulanmasina rağmen canım hiç bişey yemek istemiyor böyle olunca da bebeğe Bişey olur diye korkuyorum zaten çok zayıfım doktor bile kilo alman gerek dedikçe ben zayıflıyorum böyle olup önerisi olan varmı ne yapabilirim yiyebilmek için bi çare bulamadım depresyonda olabilirmiyim ki..Teşekkür ederim simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?