Hamileyken yemek yememek

Bebek her koşulda lendini beslemenin bir yolunu bulacaktır az ya da çok.
Olan sizin dişlerinize, böbreklerinize ve karaciğerinize olacak.
O yüzden iştahım yok demeden yemeğe zorlamanız lazım.

Aç aç geziyorum ben acıkıyorum ama yiyemiyorum canım istemiyor sadece

Yediginizi cikarsaniz anlarim ama canim istemiyor diye yememek gibi bi luks yok kusura bakmayin.
Bulantidan degil anladigim kadariyla.
Ite ite tepe tepe bikac bisey yemek zorundasiniz, ben digerleri gibi aman duzelir demiycem cunku 12 haftadan sonra bebek enerji ihtiyaci icinde.
Butun organlari gelisiyor.
Kusup mide bulantisindan yememeyi dedigim gibi anliyorum, bende oyleydim ona ragmen ev kokuyor diye yemegimi alir balkonda parkta bahcede yerdim.
Yemek yapamasam gider disardan bikac bisey alir yine yerdim.
Cok mu kilo aldim, toplamda 12 kilo aldim ama cocuklarim cok sukur saglikli.
Canim istemiyor diye yememek olmaz.

Bende boyleyim. 17. haftamdayim hala toparlanamadim
Kendi yaptigim hic biseyi yiyemiyorum herseyden tiksinmis durumdayim
Yemek yemek istemiyorum
5. aya kadar bebek kanimizdan besleniyormus ac kal bisey olmaz dedi dr ama sonrasinda yemek zorundayiz
İns yediklerimizden tiksinmeyiz de artik istahimiz acilir.

bende biraz öyleyim normalde açlıktan içim kıyılır hamile olmasam da çocuk sanki yemek seçiyor yağlı ve tatlı yiyecek istemiyor kokusunu geçtim mesela açım eve doğru gidiyorum.düşünüyorum cips alsam mı diye sonra kafamda yerken canlandırıyorum kendimi ama yağlı yağlı olması aklıma gelince tiksinip vazgeçiyorum aynı şey iş yerinde yediğim öğle yemeklerinde ve çikolata alırken de oluyor.

Yiyemiyorsanız vitamin bar şeklinde yapıp için belki daha kolay olur

Bende sizin gibiydim 7 kilo verdim şimdide durduramıyorum kendimi ne bulsam yiyorum, geçici bi durum olsada yinede zorlayın kendinizi biraz bebeğiniz için

ben hamileligimde hic kilo almadim hatta 4 kilo verdim.ilk zamanlar ekmek peynir disinda hic birsey yemezdim hatta yemekten bahsedilince bile midem bulanirdi o derece.son aylarda da hic yemedim sadece ceviz findik falan yiyodum sut iciyodum bebege vitamin gecsin diye.cok sukur sagliydi sizde onemli seyleri yersiniz bisey olmaz bebeginize

Bana da bahsettiğiniz gibi oluyordu hamilelikte. Hiç kusmadım ama bu hayaller yüzünden midem allak bullaktı. Meyve ve haşlanmış patatesle geçirdim neredeyse hamileliği. :)

Konuyu hortlatıcam belki baya olmuş ama, bende şuan 10 haftalık hamileyim. Yaklaşık bir aydır okadar kötüyüm ki. Mide bulantısı artı iştahsızlıktan. Mutfağa dahi zar zor giriyorum =(3 kilo verdim. Hiç bişey yıyemiyorum evde, yesem de ya geri çıkıyo. Okadar iştahsızki ağlaya ağlaya yıyorum... . Açlıktan da zaten resmen ağlıyorum. Dışardan bişey yemeği aklımdan bile geciremem eşim bişeyler alayım demeye kalmadan midem kalkıyor. Bi anneme gidince biraz toparlıyorum. Ama her zaman da orda kalamam ki=(çok kötüyüm ya dua edin canlar... Bi iki gune doktora gidicem, zaten yeni antibiyotik kullandım idrar yollarından , bulantı içinde hap isteyip istememe konusunda tereddütteyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…