Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi sehir?
Ortaligi sen karistirmistin ben kimseye hakaret etmedimInsanlara beddua edip hakaret etmişti hatırlayanlar olacaktır mutlaka
neden cagiriyosunuz ki anlamadimAha geldi yine muneyi çagırdığım için topa tutulmuştum aynı kişinin farkı isimlerle açtığı 3. Konu ve yine çagırıyorumMune
Palavrayı bırak canım sonrasında actıgın konuda hamile insanlara bile beddua etmiştinOrtaligi sen karistirmistin ben kimseye hakaret etmedim
Çünkü bireysel yardım yasak ve bu üye bu konuyu kac kere actı farklı üyelik ve isimlerleneden cagiriyosunuz ki anlamadim
Yardım bulamıyor demek ki?Çünkü bireysel yardım yasak ve bu üye bu konuyu kac kere actı farklı üyelik ve isimlerle
bilmiyordum yasak oldugunu yazik belki gercekten zor durumdadir belki dogru yere konu acsa yardimci olurlarÇünkü bireysel yardım yasak ve bu üye bu konuyu kac kere actı farklı üyelik ve isimlerle
Sana ne oluyor ki senin derdin ne kac defa diyorsun 2 defa aninda sen beni sikyt ediyrdunÇünkü bireysel yardım yasak ve bu üye bu konuyu kac kere actı farklı üyelik ve isimlerle
Ayyyy offff sizin gbi masum düşünenlerle tartısmak istemiyorum gercekten böyle yardım istendiği nerde görülmüş?Yardım bulamıyor demek ki?
Sadece 2 defa konuyu actim ve ayni dk kapandi ayni insan sikayt etti sanki her dk burda baska isi yokYardım bulamıyor demek ki?
Masum düşünmek hakaret mi :)Ayyyy offff sizin gbi masum düşünenlerle tartısmak istemiyorum gercekten böyle yardım istendiği nerde görülmüş?