Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Ya sen ne yüzle daha gerçek merçek iddia ediyorsun o kadar uğraştım yemediğim hakaret kalmadı. Yardım falan etmeyeceğim, darkmore'a yazabilirsin.
Ben senin kim oldugunu bilmiyorum insanlar niye seni oneriyor bilmiuorum ve ilk sen on yargili davranmistn

Ya gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanları tenzih ediyorum ama saatlerce internette takılan biri çocuğuna kıyafet alamıyor mu? Etrafında hiç kimse yok mu küçülen kıyafetleri verebilecek sanki?
Alışmış insanlar tembelliğe-birilerinden beklemeye.Eskiden insanlar onur meselesi yapar kimseden bir şey isteyemezlermiş,bu nedir yahu! Kaldı ki hiç inandırıcı gelmedi konu net.

Ben senin kim oldugunu bilmiyorum insanlar niye seni oneriyor bilmiuorum ve ilk sen on yargili davranmistn

Yardım istediğin için güvenimi sağlayacak olan da sensin, burada her anonim üyeye inansak işimiz iş. Kaldı ki yine de bin saat uğraştım, psikolog olduğum için ve Bakanlıkta tanıdıklarım olduğu için insanlar beni öneriyor ama senden hakaret dahi yediğim için şu saatten sonra benim için önemin yok. Dediğim gibi ben yardım etmeyeceğim, herkes sana defalarca yazdığımı gördü bu kadar yönlendirmeye ve ısrarıma rağmen bana hakaret eden birisi için uğraşmam. Kimlere ispat ediyorsan kendini edebilirsin. Diğer arkadaşlar da beni etiketlemezse sevinirim.

Yuhh şimdi gördüm sana yazdıklarını :KK12:

Hayır yani o kadar yazdım, bin kere aynı şeyi yazdım göndersin diye. E car car millete laf yetiştirip, bana beyinsiz diye hakaret eden birine güvenip yardım etmem mi bekleniyor hala? Kaldı ki ne olduğu da şüpheli, ispat edecekmiş de neyi edecek baştan etseydi o zaman. Kusura bakmasın, geçti artık. Yardım isteyen kendisi, ben peşinden koşamam. Darkmore ilgileniyorsa ilgilenebilir.

Bu ne ya boyle herkes yaz diyor.kisa kosa durumunuzu anlatmiyorsunuz millet tabi inanmaz bide hakaret ediyorsunuz sahsen benim yardima ihtiyacim olsa kendimi ispat ederm cnku insanlar korkuyor yardim etmeye dolandirici cok ve iyi niyet su istimal ediliyor anlatabiliyormym sizin tavrınız ve yasadiginiz zorlu hayatin bir hikayesi yok S sevgi21

Kusura bakmayın da internetiniz var ki buraya yazabiliyorsunuz demek ki.teliniz de internet var ve teliniz de eski değil ama bebeğinize 2 parça kıyafet alamıyorsunuz ailenizde alamıyor öyle mi.bu kaçıncı konu bugün. çalışın herkes çalışıyor

Ben nedense bu yazılanların birden fazla kişinin yazdıgını düşünüyorum
Verilen cevaplar birbirinden bagımsız, sanki hesabı bikaç kişi kullanıyor birisi saf gibi yazıyor , öteki hiddetleniyor bian evvel sonuca ulaşmak ister gbi,
şebeke gibi birsey mi yoksa bir kişide birden fazla karakter mi bilinmez?

Ne para istemis ne pul 2 parça kiyafet istemis bazi arkadaslar cok üzerine gidip bir annenin gururunu incitmis gibi görünüyor.
Ona 2 değil 1000 parca kıyafet gider :) neden ısrarla kıyafet? Bez değil mama değil niye kıyafet? Ve neden farklı üyeliklerle ,isimlerle, aynı yazım şekliyle defalarca aynı konuyu açıyor ? Ve neden onu yargılayanları, adres isim vererek gercekten muhtac olduğunu anlayacak kişilrle, itribata gecerek utandırmıyor ? Neden yardıma muhtac insan beddua hakaret ediyor? nedenler uzar böyle böyle burda gercekçiliğini kanıtlasa bazı arkadaşlar kıyafetten ötesini yapacaklardı ama yapmadı demekki onun işine yarayan 3 5 parça kıyafet

Okudum biraz.Kıyafetleri toplayıp satanlar varmis bunu bilmiyordum günahı boynuna artik.Yardima ihtiyacı varsa da Allah yardimcisi olsun.Ben anlayip dinlemeden kalp kirmamaktan yanayım.Önce yerip sonra yaz adresini demekte hoş görünmedi gözüme.Bu yüzden inatla yazmamis olabilir.

Okudum biraz.Kıyafetleri toplayıp satanlar varmis bunu bilmiyordum günahı boynuna artik.Yardima ihtiyacı varsa da Allah yardimcisi olsun.Ben anlayip dinlemeden kalp kirmamaktan yanayım.Önce yerip sonra yaz adresini demekte hoş görünmedi gözüme.Bu yüzden inatla yazmamis olabilir.
Yazmış ama adresini degil Kargo şubesini sebebi de köye Kargo gelirse komşular konuşurmuş bana hiç akla yatkın gelmedi

Konu sahibi yeterince kötü konuştu sonrasında.

İlk basta üzüldüm bende bişeyler yapabilr miyim diye düşünmüştüm ama insanlara ettiğin beddualardan dolayı vazgectim. Yardım isteyen insan mahcup olur tutup hakaret ve beddua etmez.

Konu sahibi konun gercekse bende baya bir bebek kiyafeti var.iki kizim var kucugu 10aylik oldu kuculenleri bir cuvala doldurdum.bebek battaniyesi cantasi ana kucagi hepsi duruyor vermek isterdim ihtiyacinvarsa gercekten...

Baya sayfa olmuş da tamam bence biraz abartmayalım artık. Ben kendisine inandım ısrarla aynı konuları açmasından dolayı. Belli ki çok zor durumda hem de hamile. Ne olursa olsun hamile bir kadını bu kadar sıkıştırmayalım artık. Bir kaç kişiye telefon adres yazmış zaten yardım edeceklerse onlar etsin hala telefon adres istenmesini hiç mantıklı bulmuyorum.
O da bir ihtimal çaresiz kalmış demekki. İnsan hayatında çok çaresiz kalınca yapmayacağı şey yoktur arkadaşlar, emniyetten sorgulayayım falan filan yazdığınız için korkmuş da olabilir, bu kadar eziyet çekip de ailesinin boşanmasını dahi istemediği bir kadını bir de kapıya yardıma geldik diye emniyetten ordan burdan birileri gelse acaba nasıl bir muameleye maruz kalacak? Herkesin yaşadığı hayat eşit değil, herkesin ailesi de düzgün değil!
Herkese de numarasını veremez ki. Ne bileyim vicdanım rahat etmedi. Şu saatte uykum kaçtı sırf bu sebepten.
Dediğim gibi Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
Çaresizlik, yoksulluk, karnındaki bebeye yetememe, kocanın sorumsuz olması, seni istememesi vs vs hepsi üst üste gelince nasıl bir ruh sağlığı olur ki insanın?
İstediği zaten iki parça kıyafet.
Ayrıca Kim adresini tam yazar ki zaten? Mantıklı olan kargo şirketini yazması değil mi? Bez mama falan bunlar gerçekten büyük şeyler. Ailesi laf edebilir, zor durumda kalabilir. Ne bileyim hamile bir kadın var sonuçta o kadar üstüne gidilmesini hiç doğru bulmuyorum.

Simdi bisey diyicem agir olucak al o iki parca gondericegn bebek kyafetini 15 20 tlni ..........yazma defol
Üyeliğiniz şu lafınız üzerine zaten kesin İptal ama diğer üyeliğinizi de yakalamadık sanmayın.
Kaldı ki sizin amacınız gerçekten yardım almak olsaydı, size özelden bağlı bulunduğunuz ilçe belediyesi ve kaymakamlığa başvurursanız maddi yardım alabileceğinizi, Doğum parası verilebileceğini yazdım.

Gerçek ihtiyaç sahibi utangaç olur ama siz küfürbazsınız.

Back
X