Baya sayfa olmuş da tamam bence biraz abartmayalım artık. Ben kendisine inandım ısrarla aynı konuları açmasından dolayı. Belli ki çok zor durumda hem de hamile. Ne olursa olsun hamile bir kadını bu kadar sıkıştırmayalım artık. Bir kaç kişiye telefon adres yazmış zaten yardım edeceklerse onlar etsin hala telefon adres istenmesini hiç mantıklı bulmuyorum.
O da bir ihtimal çaresiz kalmış demekki. İnsan hayatında çok çaresiz kalınca yapmayacağı şey yoktur arkadaşlar, emniyetten sorgulayayım falan filan yazdığınız için korkmuş da olabilir, bu kadar eziyet çekip de ailesinin boşanmasını dahi istemediği bir kadını bir de kapıya yardıma geldik diye emniyetten ordan burdan birileri gelse acaba nasıl bir muameleye maruz kalacak? Herkesin yaşadığı hayat eşit değil, herkesin ailesi de düzgün değil!
Herkese de numarasını veremez ki. Ne bileyim vicdanım rahat etmedi. Şu saatte uykum kaçtı sırf bu sebepten.
Dediğim gibi Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
Çaresizlik, yoksulluk, karnındaki bebeye yetememe, kocanın sorumsuz olması, seni istememesi vs vs hepsi üst üste gelince nasıl bir ruh sağlığı olur ki insanın?
İstediği zaten iki parça kıyafet.
Ayrıca Kim adresini tam yazar ki zaten? Mantıklı olan kargo şirketini yazması değil mi? Bez mama falan bunlar gerçekten büyük şeyler. Ailesi laf edebilir, zor durumda kalabilir. Ne bileyim hamile bir kadın var sonuçta o kadar üstüne gidilmesini hiç doğru bulmuyorum.