• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymiş diye onu kıskanmışım:(

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.844
29.166
798
Selam kızlar,direk konuya geçeyim.Öğretmenim ücra bir ilçede çalışıyorum,lojmanda kalıyorum.Hem aynı okulda görev yaptığım hem de alt komşum olan bir arkadaşım vardı bu yaz tayinleri çıktı.

Önce samimiyetimizden bahsedeyim daha anlaşılır olsun, bu arkadaşla memleketlerimiz aynı olduğu için samimiyet kurduk, iki yıllık bir arkadaşlık oldu.Fakat zamanla bu arkadaşın bencil davranışlarını gördüm biraz da egosu yüksek,sürekli onay bekleyen davranışları kendinden soğuttu.Zaten ben yapı olarak çok çabuk samimiyet kuramam genelde mesafeliyimdir.

Ben geçen nisanda çocuk düşünmeye başladım ve ilk defa fsh değerim yüksekmiş onu öğrendim şok oldum ve üzüldüm bu arkadaşımla konuşurken onunla da dertleştim. Hatta kıza korunma boş ver bir an önce bebek düşün dedim.Benim üzüldüğümü görünce hiç unutmuyorum bana direk senin Allah'a inancın az, Allah'a tam iman etsen üzülmezsin falan dedi.Bende ipler koptu o zaman.

Bu arkadaş diğer ay hamile kaldı sevindim,sevincini paylaştım hatta dış gebelik olur mu diye korkuyordu ben teselli ettim fakat haziranda gittikten sonra başkalarından yeni yeni duyuyorum ben yemek götürmemişim,evini taşımaya yardımcı olmamışım,öğrencilerini almam lazımmış benim sadece 4 öğrencim varmış.
Her gün olmasa da yemek götürüyordum ki diyet yaptığım için çoğu zaman sadece yulaf ezmesi yiyordum,kaç defa köfte yaptım,çorba yaptım,tatlı vs götürdüm ama her gün götürsem ne olacakmış kısacası hamile kaldığı için onu kıskanmışım:(
Belki hormonlarındandır ama cidden çok üzüldüm. Allah içimi biliyor tabi bir burukluk oluyor ama herkesin nasibi farklı kimisi ilk ayda kalır kimisinin 3 sene 5 sene sonra.Sonuçta Allah benden alıp ona vermiyor ki onu kıskanayım.
Sizinle paylaşıp rahatlamak istedim karışık olduysa kusura bakmayın.

Selam kızlar,direk konuya geçeyim.Öğretmenim ücra bir ilçede çalışıyorum,lojmanda kalıyorum.Hem aynı okulda görev yaptığım hem de alt komşum olan bir arkadaşım vardı bu yaz tayinleri çıktı.

Önce samimiyetimizden bahsedeyim daha anlaşılır olsun, bu arkadaşla memleketlerimiz aynı olduğu için samimiyet kurduk, iki yıllık bir arkadaşlık oldu.Fakat zamanla bu arkadaşın bencil davranışlarını gördüm biraz da egosu yüksek,sürekli onay bekleyen davranışları kendinden soğuttu.Zaten ben yapı olarak çok çabuk samimiyet kuramam genelde mesafeliyimdir.

Ben geçen nisanda çocuk düşünmeye başladım ve ilk defa fsh değerim yüksekmiş onu öğrendim şok oldum ve üzüldüm bu arkadaşımla konuşurken onunla da dertleştim. Hatta kıza korunma boş ver bir an önce bebek düşün dedim.Benim üzüldüğümü görünce hiç unutmuyorum bana direk senin Allah'a inancın az, Allah'a tam iman etsen üzülmezsin falan dedi.Bende ipler koptu o zaman.

Bu arkadaş diğer ay hamile kaldı sevindim,sevincini paylaştım hatta dış gebelik olur mu diye korkuyordu ben teselli ettim fakat haziranda gittikten sonra başkalarından yeni yeni duyuyorum ben yemek götürmemişim,evini taşımaya yardımcı olmamışım,öğrencilerini almam lazımmış benim sadece 4 öğrencim varmış.
Her gün olmasa da yemek götürüyordum ki diyet yaptığım için çoğu zaman sadece yulaf ezmesi yiyordum,kaç defa köfte yaptım,çorba yaptım,tatlı vs götürdüm ama her gün götürsem ne olacakmış kısacası hamile kaldığı için onu kıskanmışım:KK43:
Belki hormonlarındandır ama cidden çok üzüldüm. Allah içimi biliyor tabi bir burukluk oluyor ama herkesin nasibi farklı kimisi ilk ayda kalır kimisinin 3 sene 5 sene sonra.Sonuçta Allah benden alıp ona vermiyor ki onu kıskanayım.
ne mecburiyetin varmış yemek götürmeye.
hormonsa hormon herkeste var.
hamileyse nazını eşine yapacak.
hiiç te boşuna üzülme işin mi yok.
densiz fesat biriymiş kendisi görmüş olmuşssun işte.

Her gün olmasa da yemek götürüyordum ki diyet yaptığım için çoğu zaman sadece yulaf ezmesi yiyordum,kaç defa köfte yaptım,çorba yaptım,tatlı vs götürdüm ama her gün götürsem ne olacakmış kısacası hamile kaldığı için onu kıskanmışım:KK43:

içime sinmeyen ,kafa yapıma ,fikirlerine ,yaşam şeklime saygı duymayan insanları
istisnasız üstünü çiziyorum

konun vb gibi durumları kafaya takıp ,
kendimi germiyorum

Mutfağa giremiyordu gerçekten kötüydü, eşi yapsa dahi evde piştiği için yiyemiyordu. Kocasına da üzülüyordu yazık zor durumda kalıyor diyordu.

ee tamam da her gün götürmek zorunda değilsin.
zaten elinden geleni yapmışsın.
ben de giremiyorum mutfağa, sürekli midem ağzımda
başkası neden bana yemek yapmadı diye trip atmak aklımdan bile geçmedi

Valla şu hamilelerin poposunun kalkmasından tiksiniyorum ya.
Kocana çektir, anana çektir arkadaşa salça olmak nedir...
Yüz vermeyin böylelerine.
Bir hamile olarak böyle düşünüyorsan içim daha da rahatladı ister istemez acaba benim de bir hatam oldu mu diye düşünmeden edemedim yani.

nıye yemek beklıyo anlamadım?sürekli yatması mı gerekıyor?
hasta degıl hamıle sonucta
bu insan kullanmaktan zevk alan tiplerden gına geldi:işsiz:
Mutfağa giremiyormuş koku hassasiyeti varmış olabilir yani ama benden neden bu kadar çok beklentiye girdi onu anlamadım,muhtemelen yakın gördüğü için.

Yaa var ya ... hayat dış kapının dış mandalarının hezeyanlarını çekmememiz gerekecek kadar kısa ve stresli zaten .

Onu demiş bunu demiş , salla .

Güle güle büyütsün çocuğunu . Allah sana da isteyenlere de nasip etsin .

Salla , hiç umursanacak mevzu değil .

Yaptığında yiyemeyen bitek o mu? Herkes yaşıyo ama çaresini buluyo. Kimse kimseye bişey götürmüyo yeain kocasıda aç kalmasın aman diye. Dışardan alsın yesin öğretmen olmuş ama beyni hala gelişememiş. Böyle insanların Allahın yüzünü göstermesi en güzeli ömür boyu kambur olurlar. Doğursa neler bekler Allah bilir!!

Mutfağa giremiyormuş koku hassasiyeti varmış olabilir yani ama benden neden bu kadar çok beklentiye girdi onu anlamadım,muhtemelen yakın gördüğü için.
Hala çok iyi niyetlisiniz ve oda muhtemelen bunu sonuna kadar kullanmak istedi:sopa: boşverin baya baya fırsatçıymış

Yaa var ya ... hayat dış kapının dış mandalarının hezeyanlarını çekmememiz gerekecek kadar kısa ve stresli zaten .

Onu demiş bunu demiş , salla .

Güle güle büyütsün çocuğunu . Allah sana da isteyenlere de nasip etsin .

Salla , hiç umursanacak mevzu değil .
Amin inşallah Allah isteyen herkese de bana da nasip etsin.
Aynen dediğiniz gibi hayat kısa ve stresli zaten.

Ya hu su hamilelerin tripleride sikti artik.

Hormonlarda hormonlar. Dunyada tek hamile kalan varlik kendileriymis gibi triplenen insanlardan fellik fellik kacasim geliyor.

Gecen sene hamileydim. Ne triplere girim ne de kimseden bir kasik yemek bekledim.

Bizde yok muydu o hormonlar?

Bos verin gulun gecin.

Irtibatida kesin. Birsey kaybetmezsiniz.

Back
X