- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır öyle olduğunu düşünmüyorum cahillikten söylenmiş sözler, bende onun kadar dini duygularda hassasım ama nihayetinde insanız üzülüyorum diye sanki haşa Allah'a isyan ediyorum ya da inancımın sorgulanması tamamen cahillik başka bir şey değil.Hep böyle Allah Allah, iman, namaz, vs vs dilinden düşürmeyenlerin içinin fesat, dedikoducu ikiyüzlü olması tesadüf mü merak eder oldum.
Kocasına kıyamıyordu kaç kere ağzından H..... ne üzülüyorum uğraşıyor ama beceremiyor diyordu demek bana laf atıyormuş sen getir demek istemiyormuş.Gitsin kocasi hazirlasin ona yemek sen usagi misin?
Vallah canini üzdügüne degmez. Senin bu kadindan yana üzüldügün zaten icindeki iyi niyetini gösteriyor. bosver takma
amin inşallah tüm isteyenlere de nasip olsun,sizde sağ salim bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.Çok egoist bir kadınmış takmayın kafanıza.
Allah size de en hayırlı zamanda bebek nasip eder inşallah.
amin inşallah tüm isteyenlere de nasip olsun,sizde sağ salim bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.
Kocasına kıyamıyordu kaç kere ağzından H..... ne üzülüyorum uğraşıyor ama beceremiyor diyordu demek bana laf atıyormuş sen getir demek istemiyormuş.
üzülmemin sebebi arkamdan konuşması ve hassas olduğum bir konuda üzerime gelinmesi,bana söyleyen arkadaşta ben olsam verirdim bir kap yemek acaba sen fark etmeden çocuk meselesini çok mu taktığını belli ettin dedi yani öyle algılanmam beni üzdü.Gitsin kocasi hazirlasin ona yemek sen usagi misin?
Vallah canini üzdügüne degmez. Senin bu kadindan yana üzüldügün zaten icindeki iyi niyetini gösteriyor. bosver takma
Selam kızlar,direk konuya geçeyim.Öğretmenim ücra bir ilçede çalışıyorum,lojmanda kalıyorum.Hem aynı okulda görev yaptığım hem de alt komşum olan bir arkadaşım vardı bu yaz tayinleri çıktı.
Önce samimiyetimizden bahsedeyim daha anlaşılır olsun, bu arkadaşla memleketlerimiz aynı olduğu için samimiyet kurduk, iki yıllık bir arkadaşlık oldu.Fakat zamanla bu arkadaşın bencil davranışlarını gördüm biraz da egosu yüksek,sürekli onay bekleyen davranışları kendinden soğuttu.Zaten ben yapı olarak çok çabuk samimiyet kuramam genelde mesafeliyimdir.
Ben geçen nisanda çocuk düşünmeye başladım ve ilk defa fsh değerim yüksekmiş onu öğrendim şok oldum ve üzüldüm bu arkadaşımla konuşurken onunla da dertleştim. Hatta kıza korunma boş ver bir an önce bebek düşün dedim.Benim üzüldüğümü görünce hiç unutmuyorum bana direk senin Allah'a inancın az, Allah'a tam iman etsen üzülmezsin falan dedi.Bende ipler koptu o zaman.
Bu arkadaş diğer ay hamile kaldı sevindim,sevincini paylaştım hatta dış gebelik olur mu diye korkuyordu ben teselli ettim fakat haziranda gittikten sonra başkalarından yeni yeni duyuyorum ben yemek götürmemişim,evini taşımaya yardımcı olmamışım,öğrencilerini almam lazımmış benim sadece 4 öğrencim varmış.
Her gün olmasa da yemek götürüyordum ki diyet yaptığım için çoğu zaman sadece yulaf ezmesi yiyordum,kaç defa köfte yaptım,çorba yaptım,tatlı vs götürdüm ama her gün götürsem ne olacakmış kısacası hamile kaldığı için onu kıskanmışım
Belki hormonlarındandır ama cidden çok üzüldüm. Allah içimi biliyor tabi bir burukluk oluyor ama herkesin nasibi farklı kimisi ilk ayda kalır kimisinin 3 sene 5 sene sonra.Sonuçta Allah benden alıp ona vermiyor ki onu kıskanayım.
Sizinle paylaşıp rahatlamak istedim karışık olduysa kusura bakmayın.
Sürekli o kelimelerin kullanılması da cahillik zaten onu diyorum dini hassas kişi içinde yaşar, fesatlik da cahillikten. Dindar ve dinci farkı gibi işte.Hayır öyle olduğunu düşünmüyorum cahillikten söylenmiş sözler, bende onun kadar dini duygularda hassasım ama nihayetinde insanız üzülüyorum diye sanki haşa Allah'a isyan ediyorum ya da inancımın sorgulanması tamamen cahillik başka bir şey değil.
üfff şu hamile kalanların çoğu sadece dünyada o hamile gibi davranmasa çok güzel olur zira çok tici duryorlar.Siz yemek yapmaya mecbur değilsiniz Allah razı olsun ben az çok anladığım birine o kadarda yapmazdım.Selam kızlar,direk konuya geçeyim.Öğretmenim ücra bir ilçede çalışıyorum,lojmanda kalıyorum.Hem aynı okulda görev yaptığım hem de alt komşum olan bir arkadaşım vardı bu yaz tayinleri çıktı.
Önce samimiyetimizden bahsedeyim daha anlaşılır olsun, bu arkadaşla memleketlerimiz aynı olduğu için samimiyet kurduk, iki yıllık bir arkadaşlık oldu.Fakat zamanla bu arkadaşın bencil davranışlarını gördüm biraz da egosu yüksek,sürekli onay bekleyen davranışları kendinden soğuttu.Zaten ben yapı olarak çok çabuk samimiyet kuramam genelde mesafeliyimdir.
Ben geçen nisanda çocuk düşünmeye başladım ve ilk defa fsh değerim yüksekmiş onu öğrendim şok oldum ve üzüldüm bu arkadaşımla konuşurken onunla da dertleştim. Hatta kıza korunma boş ver bir an önce bebek düşün dedim.Benim üzüldüğümü görünce hiç unutmuyorum bana direk senin Allah'a inancın az, Allah'a tam iman etsen üzülmezsin falan dedi.Bende ipler koptu o zaman.
Bu arkadaş diğer ay hamile kaldı sevindim,sevincini paylaştım hatta dış gebelik olur mu diye korkuyordu ben teselli ettim fakat haziranda gittikten sonra başkalarından yeni yeni duyuyorum ben yemek götürmemişim,evini taşımaya yardımcı olmamışım,öğrencilerini almam lazımmış benim sadece 4 öğrencim varmış.
Her gün olmasa da yemek götürüyordum ki diyet yaptığım için çoğu zaman sadece yulaf ezmesi yiyordum,kaç defa köfte yaptım,çorba yaptım,tatlı vs götürdüm ama her gün götürsem ne olacakmış kısacası hamile kaldığı için onu kıskanmışım
Belki hormonlarındandır ama cidden çok üzüldüm. Allah içimi biliyor tabi bir burukluk oluyor ama herkesin nasibi farklı kimisi ilk ayda kalır kimisinin 3 sene 5 sene sonra.Sonuçta Allah benden alıp ona vermiyor ki onu kıskanayım.
Sizinle paylaşıp rahatlamak istedim karışık olduysa kusura bakmayın.
Bence de dinci ve dindar farklı kavramlar imanın kimde olduğunu da Allah bilir zaten kimse bilemez sorgulayamaz.Sürekli o kelimelerin kullanılması da cahillik zaten onu diyorum dini hassas kişi içinde yaşar, fesatlik da cahillikten. Dindar ve dinci farkı gibi işte.
O kadar güzel yazmışsın ki cidden nasip bu işler kimisi ilk ayda hamile kalır kimisi daha uzun bir sürede.Sizin adınıza çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Üzülme canım Rabbim en kısa zamanda sanada tattırsın inşallah bu duyguyu bende beş yıl bekledim denemedigmiz tedavi tüp bebek kalmadı ama kendilignden oldu Allah biliyor en dogru zamanı hormonların etkisi falan degil bile bile üzmüş seni benim oldukça sıkıntılı geçiyo gebeligim kanamam oluyo ayaga kalkmam yasak ama burda gurbetteyim eşimden başka kimsem yok arkadaşlarım evime gelip yemegimi yapıyolar arada ve ben gerçekten çok eziliyorum bu duruma rica dahi etmedim inan bulantılarmda çok fazla herşeyden tiksiniyorum ama kimseye hormonların etkisi diye trip dahi atmıyorum hakkm yok çünkü![]()
Ayy ne güzel konuma genelde hamileler yazıyor, hamilelerin bakış açısı benim için çok önemli,sağlıkla kucağınıza alın inşallah.ay sana da yazık ama ya! üzüldüğün dert ettiğin şeye bak. bi kere sen ona yemek götürmek zorunda değilsin, 2.si ona neymiş inançlarınızdan? Bildiğin manyak yahu, hiç takma kafana.