• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymiş diye onu kıskanmışım:(

Bu hayatta herkesin bir sınavı var kimi hemen elde ettikleriyle, kimi de edemedikleriyle sınanıyor... Hep düşünürdüm kendi çevremden şimdi siz de yazınca emin oldum... Bu bencil hep banacı kıskanıldığını düşünen tipler istediklerini hemen elde edip asla tatmin olmayan kişiler... Demek ki onların sınavı da o boşver kalsın ya da geçsin... Sen kendine bak... Yoksa gereksiz çok üzülürsün...
Okadar guzel anlatmissinki aynen imtihan dunyasi,sadece elde edemediklerimizle degil hemen elde edebildiklerimizle de sinaniriz tespitin cok dogru.

Dupeduz terbiyesizlik ve simariklik. Kimse kimsenin hormonunu cekmek zorunda degil ayol (ki bu kadari hormonal de degil) :KK70: Hic uzmeyin caninizi, 'buldumcuk olmak' derler ya hamileligi meziyet sayan ve simarikliga vurmus bi insan kanimca.
Kaldi ki siz cogu insanin yapmayacagi insanligi yapip yemek goturup iyi davranmissiniz onceki terbiyesizligine ragmen (kime ne ayol milletin inancindan inancsizligindan). Hadsiz, densiz bi insan. Siz hic uzmeyin guzel caninizi :KK200:
Tabiki kimse kimsenin hormonunu tribini cekmek zorunda degil,kocamin nazini cekmiyorum cogu zaman.
Iyi birimiyim kotu birimiyim bilmiyorum ama hamile bir kadina haset edecek, ne hali varsa gorsun diyecek kadar icim kararmadi sukur.
Inanc konusunda kalbim kirilmisti sonucta isyan etmedim sadece uzuldum (insaniz yani) diye inancimin sorgulanmasi korkunc bir seydi.
Hepinizden Allah razi olsun guzel yorumlariniz icin sagolun:KK200:

Tabiki kimse kimsenin hormonunu tribini cekmek zorunda degil,kocamin nazini cekmiyorum cogu zaman.
Iyi birimiyim kotu birimiyim bilmiyorum ama hamile bir kadina haset edecek, ne hali varsa gorsun diyecek kadar icim kararmadi sukur.
Inanc konusunda kalbim kirilmisti sonucta isyan etmedim sadece uzuldum (insaniz yani) diye inancimin sorgulanmasi korkunc bir seydi.
Hepinizden Allah razi olsun guzel yorumlariniz icin sagolun:KK200:
Aynen oyle, insan yeri geliyo esinin ana babasinin tribini nazini cekemiyo o kimmis ki? Haset edecek olsan bu kadar uzulmezdin canim belli zaten sozlerinden. Kaldi ki Allah herkese hayirli zamanda,saglikla versin. Sen de sagol canim hictee uzulme boyle bi insan icin.

Konumu dikkatli okudugun yorumundan belli aynen oyle hamile kalmadan bir kac ay once bazi seyler oldu ve ben mesafe koymaya basladim ama o hamilelige yordu yoksa oncesinde zaten cok yakin davranmiyordum.Sonucta hamilelik Allah vergisi bir sey imrendim ama ruh hastasida degilim haset edeyim.

Zaten tavrınızı koymanız gerektiği ortada.. Kendinizi üzmeyin ve yormayın.. Düşündüğünüze değmez

aynenn zate onlarin bebegi sorunlu dodgu.. hala ugrasiyorlar, ve rabbim de beni bos cevirmedi cok sükür yarab...

uyuz olurum hamile kalinca bi havalara girenlere. sanki bi kendileri cocuk doguracak. salla gitsin boylelerini . burda bi ara bir konu vardi. uyenin arkadasi hamile kalmis ve kadin senin bebegin olmuyor bana nazar degersin diye gorusmeyi kesmis o konu aklima geldi.

anlamadım ihtiyacı mı var yemege? durumları kötü müymüş ki senden yemek bekliyor. kocası nerede bu kadının? ac mı kalıyormus ki yazık :( niye hamile kalıyor o zaman

Sürekli pohpohlanmak isteyen tiplerden biri galiba siz elinizden geleni yapmış ve onun söylediklerini hiç hak etmemişsiniz boşverin iyi ki de tayini çıkmış gitmiş yoksa sizi daha çok üzerdi

uyuz olurum hamile kalinca bi havalara girenlere. sanki bi kendileri cocuk doguracak. salla gitsin boylelerini . burda bi ara bir konu vardi. uyenin arkadasi hamile kalmis ve kadin senin bebegin olmuyor bana nazar degersin diye gorusmeyi kesmis o konu aklima geldi.
O konuyu bilmiyorum ama cok kotu bir durummus ya:(
Dogurmayi bir meziyet olarak sadece kendilerine bahsedildigini dusunen zavallilar var me yazikki:(

anlamadım ihtiyacı mı var yemege? durumları kötü müymüş ki senden yemek bekliyor. kocası nerede bu kadının? ac mı kalıyormus ki yazık :KK43: niye hamile kalıyor o zaman
Dusuk tehlikesi kanamasi vs yoktu sadece asiri bulanti ve koku hassasiyeti vardi.Kocasi vardi ama ona da kiyamiyordu ve evinde pisen bir seyide yiyemiyormus yani ben gidip orda pisirsem bile yiyemezmis,evimde pisirip goturursem yermis.

Sürekli pohpohlanmak isteyen tiplerden biri galiba siz elinizden geleni yapmış ve onun söylediklerini hiç hak etmemişsiniz boşverin iyi ki de tayini çıkmış gitmiş yoksa sizi daha çok üzerdi
Beni daha cok uzmesini gectim bu defada bakicilik beklerdi benden:(
Vardir herseyde bir hayir bu da bana ders oldu,siz de saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah:)

Yav sen niye elalemi besleyecekmişsin? Millete bak dert tasa yok işsizlikten senle uğraşıyor. Hiiç takma kafana

Mutfağa giremiyordu gerçekten kötüydü, eşi yapsa dahi evde piştiği için yiyemiyordu. Kocasına da üzülüyordu yazık zor durumda kalıyor diyordu.

Amman zıkkımın kökünü yesin ozaman. Evde pismisi yiyemiyorsa dışardan söylesin premses. 9 ay boyunca hergun ona yemek goturcek degilsin 2 sene arkadaslik ettin diye. Deli mi ne

Beni daha cok uzmesini gectim bu defada bakicilik beklerdi benden:KK43:
Vardir herseyde bir hayir bu da bana ders oldu,siz de saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah:)
Çok teşekkür ederim Allah da sizi hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah :)

Back
X