Hamileymişim ama... :(

bence ikinizde kendinizi suçlamayın.sende eşinde hamile olduğunu bilmiyordu.belkide biraz büyüyünce düşürecektin.inan daha zor olurdu.nice hamileler var kilolarca yük taşıyor,trafik kazası geçiriyor birşey olmuyor.toparlanınca en kısa zamanda tekrar denersiniz.geçmiş olsun.

oyy kıyamam canım benim yaa:(herşey nasip işte canım onun sizde yiyeceği ekmeği yokmuşki rabbim aldı sizden onu herşeyde bir hayır vardır .biraz zaman geçsin toparlan hayırlısıyla olur inşallah tekrardan...

normalde korunuyorduk daha bir bebek düşünmüyorduk ama olmuş...
cumartesi akşamı eşim film izliyordu bende filmden sıkıldım eşimde izlemesin diye üstüne atladım ve gıdıklayıp filmi izlemesini engellemeye kalkıştım eşimde şakalaşmaya karşılıık verdi beni kucaklayıp yere yatırdı ayaklarının arasına sıkıştırıp beni gıdıklayacktı bende elinden kurtulmaya çalışırken yanlışlıkla dizkapağıyla kasığıma bastı.
ben bir anda kıvranmaya başladım ve kanamam olmaya başladı biraz bekledik durmayınca doktora gittik meğer 4 haftalık gebeymişim ama eşimin kasığıma basmasıyla herşey bitmiş :(
kürtaj oldum ama nasıl içim acıdı anlatamam :14::14:
günlerdir etkisinden kurtulamadım bebeğimin varlığından bile haberdar olmadan onu kaybettim:14::14::14:
ayyy canim yaaaa Allah tekrar nasip etsin yaa cok uzucu gercekten bend eummadigim bir an geldi kelebegim hic aklimin ucundan gecmezdi drn olmayacak demisti ve oldu Allah hersey kadir canim bunu bilir bunu solerim nasibi yokmus malesef yaa Allah bir daha yasatmasin ayrica kananandan cektiklerine de cok uzuldum Allah islah etsin bende var bir cadi :47:

bence ikinizde kendinizi suçlamayın.sende eşinde hamile olduğunu bilmiyordu.belkide biraz büyüyünce düşürecektin.inan daha zor olurdu.nice hamileler var kilolarca yük taşıyor,trafik kazası geçiriyor birşey olmuyor.toparlanınca en kısa zamanda tekrar denersiniz.geçmiş olsun.
ayy sorma ben hamile oldugumu bilmiyorum iki tane camasir selesini ust uste koyup iki kat indiriyoum ya Allah iste koruyor meleklerini

öyle kişiler biliyorum ki düşürmek için neler yapıyorda kocasında tekme yiyenler biliyorum.ben de bebeğimi kaybettim düşmesin diye tuvalete bile gitmek istemezdim ya düşerse korkusuyla o kadar dikkat ettim kendime anladımki olmayınca olmuyor işte şu bu o neden yok tatlım allahın dediği olur.eşine sımsıkı sarıl yenisi olsun diye dua et.

Mevla görelim Ne eyler, Ne eylerse hayreyler....

Canım Rabbim sana da kocana da sabırlar versin elbet vardır bunda da bir hayır umarım bundan sonra herşey çok güzel olur ...

nerden bileceksiniz insan bilse dikkat eder. Karışık kuruşuk işler işte Allah inşallah bundan sonrakini kısmet etsin tekrar geçmiş olsun

aslına bakarsanız benim hikayem de biraz değişik ama sonuç aynı ben de bronşit oldum diye röntgen çektirdim bir sürü ilaç kullandım ne olur ne olmaz diye gebelik testi yaptırmıştım negatif çıktı meğer ondan sonra döllenme olmuş şansssızlığa bak. yani bir kere ay başında yaşanan korunmasız ilişkinin testi ayın 15 inde negatif çıkıyo sonra 23 ünde kan değerleri artmış arada zaten hiç ama hiçbirşey yapmamıştık başka buara yoğunluktan bronşit olduğum için keyidsizlikten. Yani bir kere birlikte olmakla önce negatif sonra pozitif sonuç arada da bilmeden nasıl olsa yok diye çekilen röntgenler ve birsürü ilaçlar :( bebek falan kalmadı tabi şimdi düştüğünü söylüyorlar :(

6 yıllık evliyim buarada hayatımızı yaşadık pek bebek aklımızda yoktu haziran ayı başında ilk kez korunmadan birlikte olduk bi de ne göreyim hamile kalmışım. Ama malesef artık bronşit için kullandığım birsürü antibiyotik ilaçlar röntgenler den mi bilemiyorum çok kısa sürdü sevincimiz. Adet kanaması başladı ve artık bebek mebek yok :( kan değerim de düştü gitti. Eşimin bu kadar bu konuda hevesli olduğunu hiç bilmiyodum sen kalk arkadaşlarına söyle kutlamalar yap falan bir kan testiyle :) daha ortada kese bebek falan bişey görmeden dereyi görmeden paçaları sıvadı çok üzüldüm sonra onun o hayal kırıklığı gözümün önünden gitmiyor. Öyle mutlu olmuştu ki anlatamam. Ben de artık ciddi ciddi ne yapılması gerekiyorsa bu konua yapmaya karar verdim. İşin garibi ben de hiç aklımda yokken sevmediğimden değil ama aman çalışırken kime bırakacam nasıl olucak nasıl edicez falan diye hep ertelerken ki artık nereye erteliyorum 75 liyim yaş da geldi geçiyor şimdi böyle birşey yaşayınca iyice değerli oldu hamile olmak .Bakalım kısmet ilk denemede kanda pozitif görmek ok harika bir duyguydu şuna bak hiç uğraşmadan hamile kaldm falan diye nasıl sevinmiştim. Bugün doktora gidip ne yapılması gerekiyor diye bir sorucam bakalım. Biraz gidip bayayım doktoru neden böyle oldu nasıl niçin niye bundan sonra nasıl olcak falan. Bi de alttan muayne eder herhalde. Kimyasal gebelik diyolar herhalde bu yaşadığıma ki Allahtan bildiğim kadarı ile öyle dış gebelik boş gebelik falan gibi sonrasında kürtaj olmak gerekmiyor kendi kendine biraz tutunup gidiyomuş. Neyse işte böyle Allahtan hayırlısı bakalım. Hepinize sevgiler herşey gönlünüzce olsun. İnşallah bu ay bütün isteyenler hamile kalsınlar hayırlı haberi kocalarına versinler. Çok farklı bir duyguymuş 1-2 gün yaşamış oldum gerçeğini ve tamamını yaşamak istiyorum.

sanki yıllardır çalışma yapmış emek vermiş kadar üzüldük ben anlamadım valla ne garip bir duyguymuş bu. Öğrenmemizle havalara uçup sevinmemiz ve üzülmemiz bir oldu :( Burda yıllarca uğraşan arkadaşlara ayıp olacak diye yazmak istemiyodum ama benim gibiler de var anladığım kadarı ile diye yazdım. Bir de can işte insan kıyamıyor valla. Kendinden bir parça kopmuş gibi :(

Sitede dolanırken kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar (benim gibi) diyorlar ki en azından hamile kalabileceğimizi gördük falan doğru mu bu acaba e tabi aslında benim gibi daha önce bu taraklarda bezi olmayıp kendi doğurganlığı ve eşinin bu konudaki yeterliliği ile ilgili hiçbir fikir sahibi olmayan bir insan için belki de olumlu bir haber iyi tarafından bakınca.

Bir de sonrasında hamile kalma şansı çok yüksek diye bir söylenti var demek ki rahim bebek arıyomuş falan derler ya halk arasında :)

tam da bilmiyorum nereye yazcam nerden okucam kendi kendime yazıp kendim sorup kendim cevaplıyorum gibi geldi :) hadi hayırlısı :)

ay çok kötü bişey ya eşin vicdan azabı çekiyodur ama napsın yanlışlıkla olmuş geçmiş olsun cnm hemen yenisini yap valla hiç bekleme zaten niye beklicen ki:14:

çok geçmiş olsun canım valla çok üzüldüm allahım yeniden en kısa zaman da nasip etsin inşallah

Back
X