Hamileymişım

Yok bi ara ihtimal var dedim bazi arkadaslar tesr yaptktan sonra bizede bildir dedi o amacla konu actm

Hayırlı olsun :) Rabbim sağlıcakla kucağınızada almak nasip etsin inşallah :)

Yok canm valla adetime 3 gun falan kala sari akintm var sadece halada oyle ama kasiklarm cok agriyo ya heleji geceleru ilj oldugu icinde bilgm yok acaba normalmi

Yok canm valla adetime 3 gun falan kala sari akintm var sadece halada oyle ama kasiklarm cok agriyo ya heleji geceleru ilj oldugu icinde bilgm yok acaba normalmi
Normal cnm benmde ilk olck olursa adet sancsi gbi agrı cekmen norml benimde bir gün geçti bakalm beklyrm

Ben her adet okucagm zaman sol kasigim orta tarafi agrirdi ama sag hic agrimazdi ilk defa cok az bibagri hissettim yine bekledim adetim gecsn her dk adet oldm olucam diye wc ye koautorum 2 gun gecti rest yaptm pozitif insallah sende hamilesndr bazi kadinlarda bebek rahme yerlesirken kanama okurmus kahverwngi sendede olabilir bu

Canmcinan bende ona bakyrm adetme 6 gün kala koyu kahverngi akıntı grldi cogu yrde yrrlşmr kanamsı dyr ama üç gün önce yaptgmda test negatf cktı ondn korkyrm tekrrdn yapmaya test cnm
.kan vermye ne zmn gtcksn

Esim hemen ertesi gunu gotrdu dun gittim doktor dedi daha cok yeni kanda bile tam cikmamis gebelik dogrulanmamis yaziyodu korktum hatta acaba yanlsmi diye sinra doktor dedi hamilesn ama daha cok ama cok yeni dedi sen eczaneden test al bugun yarin sabah ilk idrarda yap insllh cikar ama sakin uzulme bak ben test yaptgmda bakamadm damlattm esimin yanina gitti kaynanam bakti o geldi bana mujdeyi verdi cunku tek cizgi ciksaydi uzulurdum

Göguslerde hassasiyet bulanti yorgunluk falan hepsi bos onlar sobradan gelir ben hala yasamadm o belirtileri sadece kasik agrisi olur sag kasigin agriyosa kesin hamilesn

Suanki akintn nasl
Cnm ne güzl ya maşşlah bebegn hrp sana sımsıkı tutnr inş cnm ondn snra birdhaa öle akntm gelmdi az pedme acık kahverngi gelyr o kadr normlde peçetye gln birşy yok k.bkma söledm ama cnm bir yerde okdm böle bir hafta önce gelymş bu akntı benmde öle oldu acaba yrrlştmi bebek

Göguslerde hassasiyet bulanti yorgunluk falan hepsi bos onlar sobradan gelir ben hala yasamadm o belirtileri sadece kasik agrisi olur sag kasigin agriyosa kesin hamilesn
Cnm şuan agrmyrda dün kasklrm agryrdu hatrlmyrm hangi taraf brlime agrı grmişti igne batlr gbi

Daha once öyle olmamissa yerlesmistir insallah sen yine bi iki gun bekle adet olmassan test yap insallah hamilesin ya insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…