- 4 Mayıs 2017
- 84
- 56
- 3
- 28
- Konu Sahibi Aysel 3363
-
Cnm tebrik ederm birşy sorablrmym sennde mi cnm kahverngi akntn geldiKizlar cok sukur adet saniyodm ama test yaotm meger hamileymisim allah olmayan herkeze versin
Normal cnm benmde ilk olck olursa adet sancsi gbi agrı cekmen norml benimde bir gün geçti bakalm beklyrmYok canm valla adetime 3 gun falan kala sari akintm var sadece halada oyle ama kasiklarm cok agriyo ya heleji geceleru ilj oldugu icinde bilgm yok acaba normalmi
Canmcinan bende ona bakyrm adetme 6 gün kala koyu kahverngi akıntı grldi cogu yrde yrrlşmr kanamsı dyr ama üç gün önce yaptgmda test negatf cktı ondn korkyrm tekrrdn yapmaya test cnmBen her adet okucagm zaman sol kasigim orta tarafi agrirdi ama sag hic agrimazdi ilk defa cok az bibagri hissettim yine bekledim adetim gecsn her dk adet oldm olucam diye wc ye koautorum 2 gun gecti rest yaptm pozitif insallah sende hamilesndr bazi kadinlarda bebek rahme yerlesirken kanama okurmus kahverwngi sendede olabilir bu
Cnm ne güzl ya maşşlah bebegn hrp sana sımsıkı tutnr inş cnm ondn snra birdhaa öle akntm gelmdi az pedme acık kahverngi gelyr o kadr normlde peçetye gln birşy yok k.bkma söledm ama cnm bir yerde okdm böle bir hafta önce gelymş bu akntı benmde öle oldu acaba yrrlştmi bebekSuanki akintn nasl
Cnm şuan agrmyrda dün kasklrm agryrdu hatrlmyrm hangi taraf brlime agrı grmişti igne batlr gbiGöguslerde hassasiyet bulanti yorgunluk falan hepsi bos onlar sobradan gelir ben hala yasamadm o belirtileri sadece kasik agrisi olur sag kasigin agriyosa kesin hamilesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?