Hamileymişım

Daha once öyle olmamissa yerlesmistir insallah sen yine bi iki gun bekle adet olmassan test yap insallah hamilesin ya insallah :)
İnş cnm daha önce böle koyu kahverngi akntı gelmemşti bu ay düşünmedk açkcası heray hüsran diye cnm ama gelnce şaşrdm bende:)

Peki hic bacagnn bi ara agrdgni farkettinmi o bikerelik bisey benim kaynanam sirdu bacagna agri vurdumu diye yok dedim sonra biraz dusununce evet bi ara biraz agridi sag ayagm ama bi kerelikti

Peki hic bacagnn bi ara agrdgni farkettinmi o bikerelik bisey benim kaynanam sirdu bacagna agri vurdumu diye yok dedim sonra biraz dusununce evet bi ara biraz agridi sag ayagm ama bi kerelikti
Benmde gecn hafta agrıdı bacgma agrı girdi dedm yagmur yagack ondndr dye hiç aklma gelmedi kızz böle bacgm agryrdu benmde sagdı

Benim yasadigim tum bekirtileri yasamissn insallah ya hamilesndr

Karnn sag tarafina dokun ve sol tatafina dojun sag tarafn daha sıcak olmasi lazim

Sen bi dene belki farketmessnde ben yaptm farketmedm valla sende bi dene
Aynn cnm adet olrsmda bugun inan üxülmem beklmyrdm ve iyi olur cnm bakalm:) sen idrara kız sık sık ckyn mu onu de bakim
Birde yaptm anlmdm ben brsy kaynanan mı söledi cnm onu ya

Cn
Sol taraf agrir evet en cok sol agrir zaten sag bazen agrir
m dış gebrlk degldr deme dış grblkre halszlk baygnlk oluymş ama yok şüjr birde kanama oluyrmş o da yok şükr degldr deme cnm korktm biran

Yok canm ne alakasi var seninki normal gebelik belirtileri insallah bisey olmaz ne zamn test yapcksn
Cnm idrr yapmcm yarn kan vercm direk korktm cnkü acile gdrm iş ckşı kan vermeye gdcm sence ckar mı idrrda nye cıkmadı üç gün önce anlmyrm((

Hayirli olsuj kac haftalik bebeginiz? Size tavsiyem sakin beni yanlis anlamayin ama bazi seyler netlesene kadar,yani kalp atislarini duyana kadar bu guzel haberi kendinize saklayin. Cunku ben iki kere ayni durumu yasadim,sevindm kalp atislarini duyamadim kaybettim. İnsanin morali bozuluyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…