- 4 Mayıs 2017
- 84
- 56
- 3
- 28
- Konu Sahibi Aysel 3363
-
İnş cnm daha önce böle koyu kahverngi akntı gelmemşti bu ay düşünmedk açkcası heray hüsran diye cnm ama gelnce şaşrdm bende:)Daha once öyle olmamissa yerlesmistir insallah sen yine bi iki gun bekle adet olmassan test yap insallah hamilesin ya insallah :)
K sık idrara ckymsn ben ckyrm hep ya bktm açkcası bana hep baskı yapyrEvet ya belde agriyo afedersn kalca üstü bi iki dk gecer kasiklarda bazen agrir
Benmde gecn hafta agrıdı bacgma agrı girdi dedm yagmur yagack ondndr dye hiç aklma gelmedi kızz böle bacgm agryrdu benmde sagdıPeki hic bacagnn bi ara agrdgni farkettinmi o bikerelik bisey benim kaynanam sirdu bacagna agri vurdumu diye yok dedim sonra biraz dusununce evet bi ara biraz agridi sag ayagm ama bi kerelikti
Benim yasadigim tum bekirtileri yasamissn insallah ya hamilesndr
Karnn sag tarafina dokun ve sol tatafina dojun sag tarafn daha sıcak olmasi lazim
Aynn cnm adet olrsmda bugun inan üxülmem beklmyrdm ve iyi olur cnm bakalm:) sen idrara kız sık sık ckyn mu onu de bakimSen bi dene belki farketmessnde ben yaptm farketmedm valla sende bi dene
Ayy bende ya durmadan ckyrm kız brnmde sol tarafma girdi agrı ya anlamdmEvet sık sık cikiyorum valla ama oyle ikide bir degil eskisinden daha cok
m dış gebrlk degldr deme dış grblkre halszlk baygnlk oluymş ama yok şüjr birde kanama oluyrmş o da yok şükr degldr deme cnm korktm biranSol taraf agrir evet en cok sol agrir zaten sag bazen agrir
Cnm idrr yapmcm yarn kan vercm direk korktm cnkü acile gdrm iş ckşı kan vermeye gdcm sence ckar mı idrrda nye cıkmadı üç gün önce anlmyrmYok canm ne alakasi var seninki normal gebelik belirtileri insallah bisey olmaz ne zamn test yapcksn
Normal canım hayırlı olsun :) Allah kucağına almayı nasip etsinYok canm valla adetime 3 gun falan kala sari akintm var sadece halada oyle ama kasiklarm cok agriyo ya heleji geceleru ilj oldugu icinde bilgm yok acaba normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?