• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymişim

Bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor işte?
Yaparız yapmayız keyif bizim hayat bizim dıymaktan bu kadar rahatsız olmanız hiç normal değil.

Normal bence
Rakı keyif neyin yazdın ben burda dinden imandan çıktım senin yerine:deli::deli::deli:
Bekaretim bozuldu ayol:deli::deli:

4 çocuk annesiyim. Onlardan önce bir hayatım yokmuş gibi geliyor. Hayatımın parçası, hayatımın tamamı onlar. Hayırlı olsun hamileliğin. Tekmelemeye başladığında bebeğini hissetmeye başlarsin ve gözlerin önce sevinçten sonra acıdan dolar. Kucağına alınca da herşeyi unutursun, bambaşka hissedersin. İyi ki varsın bebeğim, hoşgeldin hayatıma dersin. Umarım herşey istediğin gibi olur.

Ne alaka regl olayin raki iceyim kelimesi..Ya sizin yazilariniz hep onume geliyor gereksiz sacma yazilar hep kendinizi boyle seylerle gostermeye neden calisiyorsunuz ?
Icki icmeniz , dinsiz olmaniz bunlardan bizene
Her yorumda illa abuk sabuk hayat tarzinizi neden buraya yansitiyosunuz ?
Pardonda boyle seylee yazinca kimse size ozenmiyor bence
Yani sizin icki icmeniz alemler yapmaniz Allaha dine inanmamaniz sahsen beni size ozendirmiyor irite ediyor
Sakın beni kimse yanlis anlamasin
Ben muslumanligi savunmuyorun
Herkezin dini kendine
Her dine saygim var
Sadece her yorumunuzda subliminal mesajlar vermenizden gina geldi
MADEM DINI KONULAR YASAK
MADEM HAKARET YASAK SACMA KELIMELEE YASAK NEDEN BU HANIM EFENDININ YAZDIKLARI BANLANMIYOR
VE NEDEN KIMSE BU YAZILARA BI NE ALAKA DEMIYOR
CUNKU GERCEKTEN ALAKASIZSINIZ

Çok katılıyorum.
Rakının tadı berbat kokusu berbat.
Campari olsa öyle mi ohhh mis gibi greyfurt tadı kokusu
Rakı yazıp insanları yanlış yönlendiriyorlar yazık günah:deli::deli:

merhaba kızlar...

Eşimle 4 yıldır evliyiz.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Ne hissetmem ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.Beni burda bilen bilir hiçbir zaman çocuk meraklısı bir insan olmadım ve düşünmedim de hatta istemiyodum bile.Zaten tedavi olmadan nasıl hamile kalabildim anlamış değilim çünkü azılı bir pko hastasıydım.Doktor normal yollarla hamile kalmama imkansız gözüyle bakıyodu.Bu yaşadığım mucize mi yoksa kaderim mi ne desem bilemiyorum.Psikolojik açıdan hiç hazır değildim.Aldırmayı düşünmüyorum tabii ki ama korkuyorum işte.Ne hissetmem gerektiğini ve ne düşüneceğimi bilemiyorum.Sanki bu sabahtan itibaren bütün özgür ve rahat hayatım ebediyen bitmiş gibi hissediyorum.Bi sabah kalktım ve tüm hayatım değişti.
Hamileliğini benim gibi öğrenenlerden akıl istiyorum.Naptınız,bu fikre nasıl alıştınız?Nerden başladınız? İçimi dökmek istedim lütfen biraz anlatın bana, tecrübelerinizi paylaşın.
Yüzünü gördüğünde diyeceksin ki neden bu kadar beklemişim

burcubahar0635 burcubahar0635 @elvanelvan88 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ikinize de hayırlı olsun.

Süreç nasıl gelişiyor o konuda fikrim Yok da ilk hamileliğimde bende "daha çok erkendi sanki yapabilecek miyim nasıl olacak" gibi paniğe kapılmıştım. 3 -5 gün sürdü bu panik çünkü kimyasal gebelikmiş :KK23:

Sonrakilerde o kaygı olmadı , devamı gelecek mi sağlıklı ilerleyecek mi kaygısı vardı çünkü ama henüz kısmet olmadı sağlıklı bir hamilelik.

Tüm bunlardan yola çıkarak ilk öğrenildiğinde bu düşüncelerin normal olduğu kanaatindeyim. Zamanla herşey yoluna oturur. Vücudun da psikolojin de 9 ay hazırlanacak zaten. Anın tadını çıkarın , sağlıkla kucağınıza alın inşallah

merhaba kızlar...

Eşimle 4 yıldır evliyiz.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Ne hissetmem ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.Beni burda bilen bilir hiçbir zaman çocuk meraklısı bir insan olmadım ve düşünmedim de hatta istemiyodum bile.Zaten tedavi olmadan nasıl hamile kalabildim anlamış değilim çünkü azılı bir pko hastasıydım.Doktor normal yollarla hamile kalmama imkansız gözüyle bakıyodu.Bu yaşadığım mucize mi yoksa kaderim mi ne desem bilemiyorum.Psikolojik açıdan hiç hazır değildim.Aldırmayı düşünmüyorum tabii ki ama korkuyorum işte.Ne hissetmem gerektiğini ve ne düşüneceğimi bilemiyorum.Sanki bu sabahtan itibaren bütün özgür ve rahat hayatım ebediyen bitmiş gibi hissediyorum.Bi sabah kalktım ve tüm hayatım değişti.
Hamileliğini benim gibi öğrenenlerden akıl istiyorum.Naptınız,bu fikre nasıl alıştınız?Nerden başladınız? İçimi dökmek istedim lütfen biraz anlatın bana, tecrübelerinizi paylaşın.
Siz çocuk düşünmediniz ama, bebeğiniz artık annesini istedi :) Sizi sevmek için daha ne kadar bekleyecekti.
Merak etmeyin, bu fikre alışmanız gerekmeyecek. Çünkü duygularınız kontrol edilemez biçimde kalbinizi ısıtacak. Ne fikir kalacak sonra ne de kısıtlanma hissi. Allah'a size verdiği bu mucize için şükretmelisiniz.

Mucizeniz hoşgelmiş hergün gezen, çalışan,işine aşırı düşkün biri olarak söylüyorum hayatınız eskisi gibi olmayacak. Daha güzel olacak evet belki gezmeler azalacak sınırlanacak işler yarım kalacak uykusuz yorgun günler olacak ama bir çift göz size bakıp gülümseyecek sadece sizin kokunuzla teninizde hayat bulacak yanı başınızda uyurken yorgunluktan ölsenizde biraz daha izleyeyim derken bulacaksınız kendinizi. Bu duygu tarif edilemez Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdi derin bir nefes alın hamileliğinizi doyasıya yaşayın artık o sizi hissediyor

Bende hiç beklemezken öğrenmiştim hamileliğimi. Korunmayı bırakmıştık eşimin ısrarıyla bende olabilir artık diyordum ama hiç ummuyordum ilk ayda olmasını.

Adet olacak gibi ağrım vardı ama bi türlü olmuyodu adetim geçti baya geçti ama 10 gün kadar bi test yaptım ışık hızıyla pozitif çıktı :)) o an dondum kaldım hiç hazır değildim benden nasıl anne olurdu. Testi aldım içeri gittim yarı ağlamaklı eşime uzattım al marifetini mutlu musun dedim. Oda şaşırdı bi an hamile misin dedi heyecanla kucakladı felan ama bende yok yani oturdum yatağa ağlamaklı napcam ben nasıl çocuk bakcam derdindeyim bide o ara tayin meselesi vardı evimden 2 yıl ayrı kalabilirdim.
Aynı senin hissettiğini hissetmiştim sabah uyanıcam ve eski hayatm geri gelecek gibi. Tabi öyle olmadı :)

Aylar geçti oğlum oldu şuan herşeyim ama herşeyim o. Anamı ağlattı hala da ağlatıyor uykusuzluk gazı kusması dişi ama gülüşü boynuma sarılması hepsine bedel. Emin ol hayatında hiç kalmadığın kadar uykusuz kalabilirsin ama ondan aldığın sevgiyi gücüde hiçbişeyden alamazsın. Candan öte dedikleri bu sadece evlat. Anne baba eş hepsinden bambaşka.

Bide ilk tekme felan değil kucağına aldığında anlıyacaksın anneliği emerken ağlarken sadece sende susarken anlıcaksın.

Eşime derim iyiki beni kandırmışsın keşke daha önce kandırsaydın beklediğim 8 aya pişman oldum. :)

Bilmiyorum ben çok sevdim anneliği evet sosyal hayat azalıyor özgürlük kısıtlanıyor ama bitmiyor ve zamanla eskiye dönüyor. İlk sene sabretceksin yine çıkıyorsun anneye bırakıp felan ama dilediğin kadar olmuyo. Bide emerse emzirme süresince alkol yok benimde en özlediğim şey o :) emzirme bitince eşimin sözü var bi nevizade yapıcaz :)

Allah isteyen herkese versin çok çok güzel bişey. Herşeye bedel herşeye değer.

Bende sizin gibi hazırlıksız yakalanmıştm. Ilk gun ruh gibi gezmistim. Ama Allah içime oyle bir annelik duygusunu yüklediki. O sanki dogmus gibi surekli onla ilgileniyorum konuşuyorum karnimdayken seviyorum. Ve keske evlendigim gibi dusunseydim diye kendime kiziyorum. Allah sizede bu duyguyu yukleyecek emin olun.

Ne alaka regl olayin raki iceyim kelimesi..Ya sizin yazilariniz hep onume geliyor gereksiz sacma yazilar hep kendinizi boyle seylerle gostermeye neden calisiyorsunuz ?
Icki icmeniz , dinsiz olmaniz bunlardan bizene
Her yorumda illa abuk sabuk hayat tarzinizi neden buraya yansitiyosunuz ?
Pardonda boyle seylee yazinca kimse size ozenmiyor bence
Yani sizin icki icmeniz alemler yapmaniz Allaha dine inanmamaniz sahsen beni size ozendirmiyor irite ediyor
Sakın beni kimse yanlis anlamasin
Ben muslumanligi savunmuyorun
Herkezin dini kendine
Her dine saygim var
Sadece her yorumunuzda subliminal mesajlar vermenizden gina geldi
MADEM DINI KONULAR YASAK
MADEM HAKARET YASAK SACMA KELIMELEE YASAK NEDEN BU HANIM EFENDININ YAZDIKLARI BANLANMIYOR
VE NEDEN KIMSE BU YAZILARA BI NE ALAKA DEMIYOR
CUNKU GERCEKTEN ALAKASIZSINIZ
kardeş psikolojin mi bozuk neden çıldırdın kudurdun :-):-):-)

Tebrik ederim allah anali babali büyütsün vatanina milletine hayirli bir insan olsun insallah
Bence bebek olunca da ilk aylar biraz zor gecer ama sonrada bebeginizle her seyi yapabilirsiniz bir avukat bayan vardi feyza altun diye bebegiyle durusmaya bile giriyordu :anne:
Insallah allah isteyen herkese nasip etsin
@elvanelvan88 sizi de tebrik ederim insallah sag salim alirsiniz bebisinizi kucaginiza:KK46:

Öncelikle hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi, burcubahar0635 burcubahar0635 @elvanelvan88
Sizi azda olsa anlıyorum,bende kızımda hazır değildim pek,bebek düşünüyorduk evet ama ben 5-6 ay sürer ,hemen olmaz demiştim,öyle hazırlamıştım kendimi,derken korunmayı bıraktığım ilk ay hamile olduğumu öğrendim. O kendimi hazırlama süreside uçtu gitti tabi.
Daha uzatmayayım şu an kızım 4.5 yaşında,geriye dönüp baktığımda gayet mutlu anlar hatırlıyorum,ilk karşılaşmamız,ilk gülümsemesi,ilk göz teması,ilk anne deyişi vb sayamayacağım kadar çok şey var asla unutamam dediğim.Beni mutlu eden,iyiki var dedirten.
Sizde hazır değilsiniz normal bu düşünceler,hormonlarında etkisini unutmamak lazim ama öyle bir alışıp seveceksiniz ki siz bile inanamayacaksınız. Zaten aksi mümkün değil inanın,öyle savunmasız,öyle bakıma muhtaç oluyorlar ki bebekler,kendinizi gözünün içine bakarken bulacaksınız.

Ben sana dini gorusunle ilgili hic bisey demedim konuyu carpitma o kadar seyin icinden neden dini olayi aliyosun kendine .
Benim kimsenin dinine tahammuszlugum falan yok
Sizin her konuda icki iciyorum vs vs laflariniz baydi artik bi donun millete yazdiginjz yorumlara bakin ne kadar cok alem yaptiginizi konusyorsunuz
Dininiz ne dusundugunuz beni ilgilendirmez
Umrumda bile degilsiniz
Hür doğdum hür yaşarım kime ne kime sana ne sana ne

Öncelikle hayırlı olsun. Çocuk istemeyen biri olarak kendimi senin yerine koydum ve korkman çok normal, isteyerek hamile kalanlar bile korkuyo sonuçta artık içinde senden bi parça var..

Benim annem ben çocuk istemiyorum dedikçe bana hep kucağına alınca neden daha önce yapmadım diye pişman olacaksın derdi umarım haklıdır ve bebeğini kucağına alınca bütün bu korkuların yerini mutluluk alır:anneadayı::anne:

Hayırlı olsun öncelikle.
Seni anlıyorum. Ben de ocakta korunmayı bıraktım ama hemen olmaz nasılsa kafasındaydım. Regl olayım kadınlar gününde rakı içelim diyordum hamile kalmışım, iki gün öğrence öğrendim.
Ki ben olabilir artık hazırım demiştim güya. Buna rağmen özeklikle gece uykuya dalmadan önce çok korkuyorum düşünüp duruyorum.
Hayatım eskisi gibi olmayacak ya eski hayatımı özlersem ne yaparım, hayatımı çocuk odaklı yaşamaktan korkuyorum ne zaman yine arkadaşlarla yada eşimle akşam dışarı çıkabilecek kadar normalleştirebilirim diye düşünüp yine korkuyorum.
Becerememekten de korkuyorum anneliği. Kendimi pek anne olacakmış gibi hissedemiyorum sonra gebelik topiğindeli kadınlara bakıyorum o heyecan bende yok anne gibi de hissetmiyorum ben kesin kötü anne olacağım diye daha da korkarken buluyorum.
İstemesine istiyorum ama korkum da var. Normal ama bence. Çok sorumluluğu olan kolay da olmayan bitmeyen bir iş. Zamanla alışırız sanırım. Yeni Doğum yapan kuzenle konuştuk ilk hareketi hissedince geçecek korkuların merak etme derdi. Ona güveniyorum ben de
Neden bu kadar dertleniyorsunuzki? Allah iyi demez.şukredinki size anneligi bahşetmis...bide bunun icinn senelerce bekleyenleri, trilyonlari bu yola dökenleri düsunun.lutfen saglikla sihhatle dogmasini düsünun hamileligin keyfini cikarin

merhaba kızlar...

Bu yazdiklariniza cook guleceksiniz.bebeginiz yüzünüze güler olunca

Bende geçen sene tam rahat bir hayata kavuşmuşken yaza tatil planları yaparken üçüncü bebegime hamile oldugumu ögrenmiştim tuhaf bir duyguydu ee yani dedim yine mi sil baştan

Hamilelik boyunca nasil bakarim becerebilirmiyim diyip durdum herkes güldü güya ben tecrübeli anneyim ya

Birkaç gün ağladım istemiyorum dedim tam kabuguma cekilmisken testi randevuydu bana zor geldi

Aslinda benim korkum diger cocuklarima annelik yapamamakti onlara ya yetemezsem düşüncesiydi

bana o hallerimi hatırlatıyorlarda gülüyorum ;) berbat bir üc ay gecirdim uyku ve bulantıyla sonra kendime geldim

Hayatım degisti tabiki ama yavrum öyle güzelki günün yarısını uykusuz ve hicbir ihtiyacımı karşılayamadan gecirsemde o uyurken onu izledigimde iyki var diyorum

Zorluk dedigin en fazla 1 sene sonrasi tut elinden gez umut ederek hayal kurarak günlerimiz geciyor

Senin ilk cocugun olacak inan bana dusundugun kadar zorlanmayacaksin

Allah insana ekstra güç veriyor vay be ben neymisim diyorsun

Saglikla dogup buyur insallah gozun aydin hayirli olsun

Back
X