HAMİLEYMİŞİMM :)

miniqim_naz_bnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
379
322
Merhaba hanımlar dün kan testi yaptırdım sonuç 598,04 çıktı dahiliye ye farklı bi rahatsızlıktan dolayı gitmiştim Sormak istediğim dr hamilesin dedi ama ben netten referans aralığına bakıyorum kaç haftaya tekabul ediyor bu sonuç bi türlü netleştiremedim bilen yardımcı olacak biri varmı bana sizce kaç haftalık şimdi bu bebişim. :)

Merhaba hanımlar dün kan testi yaptırdım sonuç 598,04 çıktı dahiliye ye farklı bi rahatsızlıktan dolayı gitmiştim Sormak istediğim dr hamilesin dedi ama ben netten referans aralığına bakıyorum kaç haftaya tekabul ediyor bu sonuç bi türlü netleştiremedim bilen yardımcı olacak biri varmı bana sizce kaç haftalık şimdi bu bebişim. :)

ORTALAMA 5 HAFTALIK CNM TEBRİK DERİM HAYIRLI OLSUN :)

teekkürler Eceonur çok heycanlıyım :)))

eşine söyledin mi ? söylemediysen güzel bişeler düşün ben hayal kurardım şöle sölicem böle sölicem die sora evimizi su bastı kalorifer borusu patlayıp bütün gece evi temizledik eşimle gece artık havluları makineye attıktan sora saat 2de testi yaptım çift çizgyi görünce koştum eşimi kaldırdım kalk kalk die oda şaşırdı gene su geldi borudan sanmış yazık :KK71: gösterdim ilk başta şaşırdı sora sevindi bide dalga geçer gibi bak ne güzel sular seller kısmetiyle gelio bebiş dedi yedi kafasına şaplağı:-)

X