Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zaten gitmeyi düşünmüyorum eşime diyorum sen git.ama o da sensiz gitmem diyor.Ben insan yerine koymayanı ben hiç koymam , gitmeyin kesinikle , arkadaşınız sevgilisi ile sizin düğününüze gelmediyse eşinizde gitmesin ben olsam gitmem de göndermem de böyle bir durumda
aynen çok mantıksız ama eşim kızın eşini çok seviyor.araları muhabbetleri çok iyi.ben gitmem dediğimde eşim sen beni sevmiyorsun hatrım için bişey yapmıyosun dedi.![]()
ben zaten gitmeyi düşünmüyorum eşime diyorum sen git.ama o da sensiz gitmem diyor.
aynen ben de hazetmiyorum.ama malesef oluyor.götürmek için yapıyor sanırım sırf bu yüzden huzursuzluk kaçacak ama sinir bozucu bir durum açukcası hiç hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan ben
Ay bende basligi okuyunca bu kiz yoksa hamile olmamasi gereken birinden mi hamile dedim
Bence gitmeyin. Kim size nasil davraniyorsa sizde öyle davranin.
Esiniz istiyorsa arkadasini telden arar veya ayaküstü ugrar hayirli olsun der. Sonucta kadinin esi ile sizin esiniz arkadasmis..
evet öyle bi anlam çıkmış arkadaşlar kusura bakmayın sinirle yazdım çok düşünemedenAynen ben de öyle düşündüm. Hatta şey dedim kocanın eski sevgilisi hamileymişte senin kocandan diyecek gibi geldiBDV'ye takılalı kafam bir milyon oldu vallaha
![]()
Ya siz kusura bakmayın. Burada bazen öyle saçma konular açılıyor ki artık paranoyak oldum herhalde.evet öyle bi anlam çıkmış arkadaşlar kusura bakmayın sinirle yazdım çok düşünemeden![]()
bu ihtimalde aklıma gelmedi değil.sonuçta ilk tanıştığımız andan itibaren tavrı hep bu yönde ve arkadaşlarıma anlattığımda da onlarda aynı yorumu yaptılar.bi ara eşim bu kızın bi arkadaşı varmış eşimle tanıştırmak istemiş ve eşim kabul etmemiş.yani hiç görüşmemişler.laf arasında bahsetti eşim.acaba diyorum o da sebep olabilir mi.Ya soylemeyim soylemeyim diyorum ama aklima su da gelmedi degil. Size ozellikle selam vermemek icin caba sarfetmesi sizi esinizden kiskaniyor olabilir mi? Hayir aklima getirmek istemiyorum ama dugununuze bile gelmemis.
Niye bu kadar ozellikle ayri durmak icin caba sarfeder ki bir insan?
Bilmiyorim ama hatinun tavirlari sanki esinizle o evlenecekmis de siz evlenmissiniz gibi size tavir yapiyor. Var bir kuyruk yarasi ama anlayamadim. Ben olsaydim boyle birini evime bile sokmazdim. Ne kadar uzak durursaniz o kadar kar. Hatta mumkunse esiniz de bu aile ile gorusmese. Esiniz gorusse bile siz o hatunun oldugu ortama girmeyin bence. Cunku boylelerinden zarar gelir emin olun. Haset cunku.bu ihtimalde aklıma gelmedi değil.sonuçta ilk tanıştığımız andan itibaren tavrı hep bu yönde ve arkadaşlarıma anlattığımda da onlarda aynı yorumu yaptılar.bi ara eşim bu kızın bi arkadaşı varmış eşimle tanıştırmak istemiş ve eşim kabul etmemiş.yani hiç görüşmemişler.laf arasında bahsetti eşim.acaba diyorum o da sebep olabilir mi.