HAMİLEYMİŞŞŞŞ....

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
mrb arkadaşlar iyi akşamlar,fazla ayırıntıya girip sizleri de sıkmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Yaklaşık 2 yıllık evliyiz.Ve eşimle sevgiliyken eşimin arkadaş çevresinden beni ilk tanıştırdığı bi çift var çok samimilerdi.ilk tanıştığımızda kız hemen hemen hiç benm yüzüme bakmadı çok muhabbet etmedi ben de ilk kez görüştüğümüz için çok üstünde durmadım.sonra okullar açılıp aynı ilçeye gelince ki hepimiz aynı ilçede çalışıyoruz öğretmeniz.bi kaç defa ayaküstü muhabbetimiz oldu ve kız beni gördüğünde hep soğuk davrandı hatta eşimde fark etti.biz onlardan önce evlendik ve düğünümüze gelmediler hatta sonrasında tebrik bile etmedi kız bizi.neyse evlendikten sonra da bi kaç defa karşılaştık ve ben yokmuşum gibi sadece eşimle selamlaşıp konuştular ve bana selam dahi vermediler.sonra aynı havuza yüzmeye gittik ve yine birbirimizi tanımıyomuş gibi davrandık hiç konuşmadık ve bunun gibi şeyler...
en son bu kız ortak bi arkadaşımıza gitmiş ve benmle ilgili demişki beni havuzda gördü konuşmadı.halbuki havuza gelene kadar aslında o bana tavır koydu ve anlamadım sebebini.
neyse sonuç kız hamile ve eşim doğumda gidelim diyor.kızın kocasıyla çok yakınlar.ben ise asla istemiyorum.haksızmıyım?siz olsanız nasıl davranırdınız?eşimde sen çok fenasın unut gitsin nolcak gidelim dio ve sinir ediyor.bi akıl verin lütfen siz olsanız nasıl davranırdınız?uzun oldu kusura bakmayın.şimdiden çok teşekkürler....

anladığım kadarıyla ikinizde konuşmak için birbirinizden atak beklemişsiniz.
şahsi fikrim; ilk adımı karşıdan beklemekten ziyade siz atmayı deneseydiniz konuşmak için. haa eğer bile isteye yüzünü eğiyorsa zaten keserdiniz münasebeti.. Şuan iki taraf olarak aynı şeyleri düşünüyor olabilirsiniz

anladığım kadarıyla ikinizde konuşmak için birbirinizden atak beklemişsiniz.
şahsi fikrim; ilk adımı karşıdan beklemekten ziyade siz atmayı deneseydiniz konuşmak için. haa eğer bile isteye yüzünü eğiyorsa zaten keserdiniz münasebeti.. Şuan iki taraf olarak aynı şeyleri düşünüyor olabilirsiniz
peki sizce bu kız neden beni tanımadığı halde bana karşı bu kadar soğuk ve tavırlı olabilir?kaldı ki geçimsiz huysuz biri değlim arkadaş çevrem çok ve genelde sevilen biriyim.

peki sizce bu kız neden beni tanımadığı halde bana karşı bu kadar soğuk ve tavırlı olabilir?kaldı ki geçimsiz huysuz biri değlim arkadaş çevrem çok ve genelde sevilen biriyim.

bilemiyorum eşinizi tanıyor mu demiştiniz?
bana da böyle davranan biri vardı. okul dönemlerinde, erkek arkadaşımla aynı sınıfta bi kızdı ve karşılaşsak beni görmeden sadece erkek arkadaşımla konuşurdu.. insanın canını sıkıyor görünmez gibi hissediyorsun, seni basitleştirmeye çalışıyolar kıl oluyorum ben de.

Eşinizin size cok fenasin demesi sacma tabi sonuçta kiz ozellikle sizinle muhattap olmamis ama son bir adim atabilirsiniz hediyenizi alip giderek. Sicak davranmayi da denersiniz. Hala ayni hareketlere devam ederse siz de artik muhattap olmazsiniz onun gibi davranirsiniz.
Ha bunu esleriniz cok iyi anlasiyormus diye söylüyorum. iyi anlassaniz hos olur esli gorusmek sonucta ayni ortamdasiniz. Belki o da siz soguk davraniyorsunuz saniyordur.

Ay bende basligi okuyunca bu kiz yoksa hamile olmamasi gereken birinden mi hamile dedim :KK70:

Bence gitmeyin. Kim size nasil davraniyorsa sizde öyle davranin.
Esiniz istiyorsa arkadasini telden arar veya ayaküstü ugrar hayirli olsun der. Sonucta kadinin esi ile sizin esiniz arkadasmis..

Siz onun düğününe gittiniz mi?

Bir de hani yolda karşılaşınca ben de limi tanıyor isem eşlerden onunla konuşurum diğerine de merhaba iyi akşamlar vs derim bana çok garip gelmedi

Düğününüze gelmemiş ama diğer karşılaşmalarda o da belki sizden bir girişkenlik sıcaklık beklemiştir

Ben mesela iş ortamında insanların ayy canıııım diye sarılıp muhabbete dalmasından hoşlanmam kişiyi sevsen bile yüzüm değişir arkandan damdan kendini bir şey sanıyor gördüm bana içten davranmadı diyorlar

Soğuksa soğuktur karşı taraf siz ben öyle değilim demişsiniz o zaman ilk yakınlaşma da sizden beklenmiş olabilir

gitmek zorunda degılsın kı.. eşin çok istiyorsa kendı gıder zaten :KK66:
kısacası; gitmek ıstemıyorsam gıtmezdım

bilemiyorum eşinizi tanıyor mu demiştiniz?
bana da böyle davranan biri vardı. okul dönemlerinde, erkek arkadaşımla aynı sınıfta bi kızdı ve karşılaşsak beni görmeden sadece erkek arkadaşımla konuşurdu.. insanın canını sıkıyor görünmez gibi hissediyorsun, seni basitleştirmeye çalışıyolar kıl oluyorum ben de.
evet biz eşimle tanışmadan önce tanışıyolardı.ve samimiydiler.

Bebeğin doğumuna ne kadar var ; eşiniz ne kadar aceleci ?
Eğer eşiniz gidecekse sizde gitmelisiniz. Tebrik eder evinize gidersiniz.
Çok dert edilecek bir durum değil bence. Aileden değiller, her zaman görme zorunluluğunuz yok, sorumluluğunuz yok v.s
Bunun için tartışmayın derim.

Bebeğin doğumuna ne kadar var ; eşiniz ne kadar aceleci ?
Eğer eşiniz gidecekse sizde gitmelisiniz. Tebrik eder evinize gidersiniz.
Çok dert edilecek bir durum değil bence. Aileden değiller, her zaman görme zorunluluğunuz yok, sorumluluğunuz yok v.s
Bunun için tartışmayın derim.
doğuma daha 2-3 ay var sanırım.bugün yemekte söyledi eşim.kızın eşiyle aynı okuldalar ve sürekli görüşüyorlar.eşimde istiyoki samimi olalım ve gidip gelelim.ama olay benden kaynaklı değilki.

doğuma daha 2-3 ay var sanırım.bugün yemekte söyledi eşim.kızın eşiyle aynı okuldalar ve sürekli görüşüyorlar.eşimde istiyoki samimi olalım ve gidip gelelim.ama olay benden kaynaklı değilki.

Erkekler anlaşıyorsa , eşleri de anlaşmak zorunda değil ki.. Eşiniz anlayışla karşılamak zorunda. Yıldızlarınız barışmamış hepsi bu.
Devamlı gelip gidince ne olacakmış ki ?

X