Hamileysem bebeğe bişey olur mu

ben 2 kere gebelik yaşadım.İlkinde hiç bir belirtim olamamıştı

ben 2 kere gebelik yaşadım.İlkinde hiç bir belirtim olamamıştı
Çok ilginç ben her hamilelikte belirti olur sanıyorum hele ki ilk hamileliğimde 1 hafta sonra başladı tüm belirtiler. Baş dönmeleri , bulantı kumsala , yerleşme kanaması , üşümeler , vücudumun çekilmesi , sürekli uyuma , 10 dk da bir acıkmam , ağzımın tadının olmaması vs. Yine hamile kalsam aynı olur sanıyodum. Hiçbir belirtim olmayabilir mi yani hamile olsam da

öyle düşünmeyin hiç belirtisi olmadan da hamile olduğunu öğrenenler var. bir de aynı kişinin farklı gebeliklerinde aynı belirtiler olmayabiliyormuş

Adetin 23 gün geçtiyse eğer ve gerçekten hamileysen şu anda 7-8 haftalık falan hamile olmalısın. Test yaptırıp doktora görünmen gerekirken ve hamile olma durumun varken neden burada soru sorup vakit kaybediyor ve bebeğin varsa onu riske atıyorsun???? İlacı bırak, en masum ilaç bile hamilelikte içilmez...

Bugün itibariyle bıraktım ilacı. Şu an tatildeyim. Bikaç güne dönücem eve. Fikirlerinizi almak istedim dönene kadar içim biraz olsun rahatlasın istedim

kesinlikle katılıyorum size... arkadaşımda pko luydu... adeti de düzensizdi... doktora gideyim de söktürücü yazsın demiş. bir gitmiş doktora 2,5 aylık hamile.. kız günlerce kendini yedi bitirdi bir sürü ilaç kullandım bebeğe bişey olmuş mudur diye...

Bugün itibariyle bıraktım ilacı. Şu an tatildeyim. Bikaç güne dönücem eve. Fikirlerinizi almak istedim dönene kadar içim biraz olsun rahatlasın istedim

Eczaneden gebelik testi al bence. Var mı eczane yakında? Bu testi yap bir an evvel, emin ol ancak öyle rahat edebilirsin.

Bir de gebeysen yaz burada merak ederiz şimdi.

Olabiliyomuş demek ki. Nasıl anlamamış ki hamile olduğunu

Eczaneden gebelik testi al bence. Var mı eczane yakında? Bu testi yap bir an evvel, emin ol ancak öyle rahat edebilirsin.

Bir de gebeysen yaz burada merak ederiz şimdi.
Alıp yapıcam bugün. Öyle bişey varsa da çok çok şaşırırım. Sizlere de yazarım. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Olabiliyomuş demek ki. Nasıl anlamamış ki hamile olduğunu
işte pko lu olduğu için zaten adetleri 2 ayda bir falan oluyormuş. bir de doktor buna senin asla normal yolla çocuğun olmaz tüp bebek yapman lazım demişti. ilk çocuğu tüp bebekti zaten. bu da nasıl olsa çocuğum olması imkansız diye korunmuyordu. şimdi 6,5 aylık hamile..

belirti olmayabilir canım .Benim çoğu arkadaşlarımdada olmamıştı

Bugün icmedim zaten. 1 aydır hiç aksatmadan kullandım. Pco var ama adetlerim düzenlidir. İlaca başlayana kadar düzenliydi en azından :)
anladim canim simdi kafana kotu dusunceleri getirmeden eve donene kadar keyfini surmeye bak. artik donunce hemen doktora gider kontrollerini yaptirirsin insalla. stres yapmak yok ama !!

Test yaptım ... napıcam ben şimdi ...

Eklentiler

• 20150820_162229.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 49
Ya bişey olduysa bebeğe ... Hamile kaldıktan sonra başladım bu ilaca 57 tane içtim 850 mg ya bişey olduysa Allahım sen sabır ver çok korkuyorum ilkini de aldırdım bişey olmuş mudur

Ya bişey olduysa bebeğe ... Hamile kaldıktan sonra başladım bu ilaca 57 tane içtim 850 mg ya bişey olduysa Allahım sen sabır ver çok korkuyorum ilkini de aldırdım bişey olmuş mudur
eğer yakınlarında sağlık ocağı ya da hastane yoksa, eczaneye danış bu durumu

Canım Allah razı olsun da sinir krizi geçirmek üzereyim ya bebeğe bişey olduysa
biliyor musun az önce bahsettiğim pko lu arkadaşım da senin gibiydi... bir sürü ilaç içmişti hamile olduğunu bilmeden... üstüne bir de film falan çektirmişti düşün yani... hiç birşey olmadı çok şükür... bence kötü düşünme, bir hastaneye gitme durumun varsa hiç durma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…