- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
Çok güzel meyve yaptik bakın diyecek nerdeyseModern olmak için mantık gerek, düşünmek gerek. Sevişince geliştiğini düşünen bi kafa modernliği savunmasın bence. Ne güzel, sevişti. Adam dilediği gibi eğlendi. Üstüne birde çocuk yaptı. Modernleşen kadında “neden hep kadınlar, neden ben, napıcam Allahım” diyerek sızlanmaya başladı. Neyse ki devletler bu kafayla ileriye taşınmıyor.
Sen benden iyi bilcen cümle kurmayı Türkçe öğretmeniyim ben gel özel ders vereyim sana
Korunmadınız mı ? Umarım hamile değilsinizdir.... Allah yardımcınız olsun.iyi günler hanımlar 25 yaşındayım daha önce bir evlilik yaşadım 1 oğlum var.eşimden sonra hayatımda biri oldu ailesi istemediği için ayrıldık...konu şu ki hamile olma ihtimalim var hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamadım bir kere yaşadım oda oğluma hamileymişim zaten...şuan 5 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı kandada bir şey çıkmadı ama hastada olmadım.eski erkek arkadaşıma söyledim ama tabiki hamileysem aldırmamı istedi bu yükü taşıyamam dedi ama ben eger hamileysem nasıl aldıracağım nasıl kıyacağım.hem zina yaptım hem katil olamam bide hamileysem o benim evladım.ne yaparım bilmiyorum babam yok sadece annem var .herseyi göze alıp doğurmalımıyım yoksa.onun dediği gibi aldırmalımıyım...hastada olmuyorum uykularım kaçtı...
Ilk yorumda sordum korundunuz mu diye.. ama nedense o tarz sorulara degilde muhalefet olan postlara cvp verdi kendisi.. acaba polemik miKonu sahibi hiçbir yorumunda“ben bile isteğe hamile kaldım” dememiş ki. Belki kazayla oldu? Belki korunduğu halde hamile kaldı?
Sen kimsin acaba peygamberi tanıyan birisin de nasıl yapiyon şunu da söylim anan baban seni yaparken en büyük halti yemiş kendine bak bi önce kendini geliştir sen
Bence cevap veremeden konu kapanacak. Ban’lar havada uçuşacak. Ban yiyenler mapus damlarında özgürlüğe kavuşmayı bekeyeceklerIlk yorumda sordum korundunuz mu diye.. ama nedense o tarz sorulara degilde muhalefet olan postlara cvp verdi kendisi.. acaba polemik mi
Olusturulmaya calisiliyo
Oh ne güzel yapmış o adam sen böyle akilsizligini devam et ya sen kimsin be cümle kurmak haddine mi ama doğru sen ancak bazı şeyler yapmayı bilirsin doğru iki cümle degil bin cumle kurdum okumayı sık önce sensizene benim annemden babamdan pardonda saçma sapan konuşmayın rezil oluyorsunuz...insanız şaşarız beşeriz düşeriz kalkarız herşey gelebilir başımıza kimin ne olacağını siz mi biliyorsunuz belki tek yaptıgım günah zinadır belki allah affedecektir siz kimsiniz böyle saçma sapan konuşuyorsunuz içinizdeki kini burada kusuyorsunuz psikolojk sorununuz varsa doktora gidin....yok her haltı yemişim de yok öyleymiş böyleymiş şurda iki cümleyi birleştirip konuşamıyorsunuz bile
evet korunduk neden polemik yaratayım zaten burda sıkıntıdayım yani keyfimden konu açmadım gelip burda insanlarla tartışayım diyeIlk yorumda sordum korundunuz mu diye.. ama nedense o tarz sorulara degilde muhalefet olan postlara cvp verdi kendisi.. acaba polemik mi
Olusturulmaya calisiliyo
Senin psikolojin bozulmuş güzelim allah yardımcın olsun:)Oh ne güzel yapmış o adam sen böyle akilsizligini devam et ya sen kimsin be cümle kurmak haddine mi ama doğru sen ancak bazı şeyler yapmayı bilirsin doğru iki cümle degil bin cumle kurdum okumayı sık önce sen
Çok güzel tartışıyorsun bence cümle falan önce git tdknin sözlükleri var gayri meşru ne demek arastirevet korunduk neden polemik yaratayım zaten burda sıkıntıdayım yani keyfimden konu açmadım gelip burda insanlarla tartışayım diye
Zina diye kendin soledigin icin oraya odaklandi bazilari..ama sen surekli tersliyosun herkesi...evet korunduk neden polemik yaratayım zaten burda sıkıntıdayım yani keyfimden konu açmadım gelip burda insanlarla tartışayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?