Aminn cok sagolunnSağlıkla gelsin gayet normal hayırlı. Evlat olsun cnm
Aminnn cok sagolun allah razi olsunnnGozun aydin canim bebek haberi aldikca mutlu oluyorum rabbim evladini sana bagislasin insallah
Degerin gayet iyi hayirli ugurlu olsun insallah vok guzel bir haberEvet arkadaşlarr hamileyimmmm hep bu anı bekledim 2 yil boyunca hep burada konular okudum hamile kalanlara sevindim kalamayanlara üzüldüm 1 asilama denememiz negatifti sonrasinda ara verip işe başladim kafam dagilsin diye bu surecte tup bebek parasi biriktirelim dedik ve ilk aydan hamile kaldimm hala inanamiyorum adetim 2 gun gecikti ve dun aksam idrar testi yaptim cikmicagina emin olarak ve dusa girdim ciktim bi baktim ki cift cizgi ikinciiyi bidaha yaptim oda cift allahim inanamiyodum hala test bozuktur diye dusunuyodum. Bugun kan verdim ve 4+2 haftalik hamile oldugumu ve kan degerimin 705 oldugunu ogrendim kese henuz gozukmedi ama ben cok saskinim suan sizinle heyecanimi paylasmak istedim hep diyordum burada bende hamileyim diye haykirabilecekmiyim diyordum allahim bizede nasip etti cok sukur isteyen herkese nasip etsin rabbim bana biraz deger yuksek gibi geldi sizce normal mi arkadaslar 4+2de kan degeri 705 olan var mi ??
Ayy kuzum çok sevindimm bende 2 yılın ardından tedaviye başlarım diye para biriktirmek amaçlı iş arıyorken o ay hamile olduğumu öğrenmiştim çook sevindimmEvet arkadaşlarr hamileyimmmm hep bu anı bekledim 2 yil boyunca hep burada konular okudum hamile kalanlara sevindim kalamayanlara üzüldüm 1 asilama denememiz negatifti sonrasinda ara verip işe başladim kafam dagilsin diye bu surecte tup bebek parasi biriktirelim dedik ve ilk aydan hamile kaldimm hala inanamiyorum adetim 2 gun gecikti ve dun aksam idrar testi yaptim cikmicagina emin olarak ve dusa girdim ciktim bi baktim ki cift cizgi ikinciiyi bidaha yaptim oda cift allahim inanamiyodum hala test bozuktur diye dusunuyodum. Bugun kan verdim ve 4+2 haftalik hamile oldugumu ve kan degerimin 705 oldugunu ogrendim kese henuz gozukmedi ama ben cok saskinim suan sizinle heyecanimi paylasmak istedim hep diyordum burada bende hamileyim diye haykirabilecekmiyim diyordum allahim bizede nasip etti cok sukur isteyen herkese nasip etsin rabbim bana biraz deger yuksek gibi geldi sizce normal mi arkadaslar 4+2de kan degeri 705 olan var mi ??
Ne güzel bi haber inşallah rabbim bana ve diğer 'hamile kalmak isteyenler derneğinindeki 'arkadaslarımada nasip eder.Evet arkadaşlarr hamileyimmmm hep bu anı bekledim 2 yil boyunca hep burada konular okudum hamile kalanlara sevindim kalamayanlara üzüldüm 1 asilama denememiz negatifti sonrasinda ara verip işe başladim kafam dagilsin diye bu surecte tup bebek parasi biriktirelim dedik ve ilk aydan hamile kaldimm hala inanamiyorum adetim 2 gun gecikti ve dun aksam idrar testi yaptim cikmicagina emin olarak ve dusa girdim ciktim bi baktim ki cift cizgi ikinciiyi bidaha yaptim oda cift allahim inanamiyodum hala test bozuktur diye dusunuyodum. Bugun kan verdim ve 4+2 haftalik hamile oldugumu ve kan degerimin 705 oldugunu ogrendim kese henuz gozukmedi ama ben cok saskinim suan sizinle heyecanimi paylasmak istedim hep diyordum burada bende hamileyim diye haykirabilecekmiyim diyordum allahim bizede nasip etti cok sukur isteyen herkese nasip etsin rabbim bana biraz deger yuksek gibi geldi sizce normal mi arkadaslar 4+2de kan degeri 705 olan var mi ??
Hadi ya seninki daha yuksekmis sanki :)Ayy kuzum çok sevindimm bende 2 yılın ardından tedaviye başlarım diye para biriktirmek amaçlı iş arıyorken o ay hamile olduğumu öğrenmiştim çook sevindimmbenim 4+1de kan değerim 1022,82 ydi canım değerin normal yani merak etme sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine
Gözünüz aydınnn,sevinciniz daimm olsunEvet arkadaşlarr hamileyimmmm hep bu anı bekledim 2 yil boyunca hep burada konular okudum hamile kalanlara sevindim kalamayanlara üzüldüm 1 asilama denememiz negatifti sonrasinda ara verip işe başladim kafam dagilsin diye bu surecte tup bebek parasi biriktirelim dedik ve ilk aydan hamile kaldimm hala inanamiyorum adetim 2 gun gecikti ve dun aksam idrar testi yaptim cikmicagina emin olarak ve dusa girdim ciktim bi baktim ki cift cizgi ikinciiyi bidaha yaptim oda cift allahim inanamiyodum hala test bozuktur diye dusunuyodum. Bugun kan verdim ve 4+2 haftalik hamile oldugumu ve kan degerimin 705 oldugunu ogrendim kese henuz gozukmedi ama ben cok saskinim suan sizinle heyecanimi paylasmak istedim hep diyordum burada bende hamileyim diye haykirabilecekmiyim diyordum allahim bizede nasip etti cok sukur isteyen herkese nasip etsin rabbim bana biraz deger yuksek gibi geldi sizce normal mi arkadaslar 4+2de kan degeri 705 olan var mi ??
Evet canm ama o çok fark etmiyor :)Hadi ya seninki daha yuksekmis sanki :)
Hayırlı uğurlu gelsin inş.Evet arkadaşlarr hamileyimmmm hep bu anı bekledim 2 yil boyunca hep burada konular okudum hamile kalanlara sevindim kalamayanlara üzüldüm 1 asilama denememiz negatifti sonrasinda ara verip işe başladim kafam dagilsin diye bu surecte tup bebek parasi biriktirelim dedik ve ilk aydan hamile kaldimm hala inanamiyorum adetim 2 gun gecikti ve dun aksam idrar testi yaptim cikmicagina emin olarak ve dusa girdim ciktim bi baktim ki cift cizgi ikinciiyi bidaha yaptim oda cift allahim inanamiyodum hala test bozuktur diye dusunuyodum. Bugun kan verdim ve 4+2 haftalik hamile oldugumu ve kan degerimin 705 oldugunu ogrendim kese henuz gozukmedi ama ben cok saskinim suan sizinle heyecanimi paylasmak istedim hep diyordum burada bende hamileyim diye haykirabilecekmiyim diyordum allahim bizede nasip etti cok sukur isteyen herkese nasip etsin rabbim bana biraz deger yuksek gibi geldi sizce normal mi arkadaslar 4+2de kan degeri 705 olan var mi ??
Allah tamamına erdirsin inşallah. Saglıcakla kucagınıza alın. Ben de hep buralardayım. Insallah bir gün bende yazarım sizin gibi hamileyim DİE. 5 yıllık hasretim var.Evet arkadaşlarr hamileyimmmm hep bu anı bekledim 2 yil boyunca hep burada konular okudum hamile kalanlara sevindim kalamayanlara üzüldüm 1 asilama denememiz negatifti sonrasinda ara verip işe başladim kafam dagilsin diye bu surecte tup bebek parasi biriktirelim dedik ve ilk aydan hamile kaldimm hala inanamiyorum adetim 2 gun gecikti ve dun aksam idrar testi yaptim cikmicagina emin olarak ve dusa girdim ciktim bi baktim ki cift cizgi ikinciiyi bidaha yaptim oda cift allahim inanamiyodum hala test bozuktur diye dusunuyodum. Bugun kan verdim ve 4+2 haftalik hamile oldugumu ve kan degerimin 705 oldugunu ogrendim kese henuz gozukmedi ama ben cok saskinim suan sizinle heyecanimi paylasmak istedim hep diyordum burada bende hamileyim diye haykirabilecekmiyim diyordum allahim bizede nasip etti cok sukur isteyen herkese nasip etsin rabbim bana biraz deger yuksek gibi geldi sizce normal mi arkadaslar 4+2de kan degeri 705 olan var mi ??
TabikiiHayırlı uğurlu gelsin inş.
Bu seviçle bana ve benim gibi ümitsizlerede dua edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?