Kan verin benceMerhaba hanımlar uzun süredir üyeyim ama ilk defa konu açıyorum.Ben 23-24 günlük periyotta adet oluyorum ve tam vaktinde oluyorum her ay bu ay adet gunume 1 hafta kala lekelenme oldu açık pembe renkli 2 gün sürdü ve sadece peceteye silince geldi ve durdu adetim de 3 gün gecikti dün 1 tane erken gebelik testi 1 tane de kaset test yaptım biri silik çizgi kaset olan da çok çok silik çıktı kan testi versemmi vermesem mi bilemedim hayal kırıklığı korkutuyor yaşım da biraz var 40sizce ne yapmalıyım?
Yarın sabah gidicem kan vermeyeKan verin bence
Hayırla sonuçlansınYarın sabah gidicem kan vermeye
İnşallah canım benim bugün Dr yokmuş yarına kaldı vardır bunda da bir hayır inşallah rabbim banada nasıl etmiştir bir bebekHayırla sonuçlansın
Naptınız acabaMerhaba hanımlar uzun süredir üyeyim ama ilk defa konu açıyorum.Ben 23-24 günlük periyotta adet oluyorum ve tam vaktinde oluyorum her ay bu ay adet gunume 1 hafta kala lekelenme oldu açık pembe renkli 2 gün sürdü ve sadece peceteye silince geldi ve durdu adetim de 3 gün gecikti dün 1 tane erken gebelik testi 1 tane de kaset test yaptım biri silik çizgi kaset olan da çok çok silik çıktı kan testi versemmi vermesem mi bilemedim hayal kırıklığı korkutuyor yaşım da biraz var 40sizce ne yapmalıyım?
Gebelik olma ihtimali çok yüksekMerhaba hanımlar uzun süredir üyeyim ama ilk defa konu açıyorum.Ben 23-24 günlük periyotta adet oluyorum ve tam vaktinde oluyorum her ay bu ay adet gunume 1 hafta kala lekelenme oldu açık pembe renkli 2 gün sürdü ve sadece peceteye silince geldi ve durdu adetim de 3 gün gecikti dün 1 tane erken gebelik testi 1 tane de kaset test yaptım biri silik çizgi kaset olan da çok çok silik çıktı kan testi versemmi vermesem mi bilemedim hayal kırıklığı korkutuyor yaşım da biraz var 40sizce ne yapmalıyım?
Bunu maalesef buradaki kimse net olarak bilemez. İkinci bir yumurtlama da olabilir, pcos da olduğu için muhtemel. Gebelik şüpheniz varsa ya idrar testi ya da kan testi verinMerhaba kızlar adetime 4 gün var ve ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik mi yoksa ikinci bir yumurtlama olabilir Mİ pcosluyum o yüzden de olabilir Mi yorumlar mısınızEki Görüntüle 3569542
Eki Görüntüle 3569587
Geçikme bekleyeceğim o zaman suanda bir belirtim yok canımBunu maalesef buradaki kimse net olarak bilemez. İkinci bir yumurtlama da olabilir, pcos da olduğu için muhtemel. Gebelik şüpheniz varsa ya idrar testi ya da kan testi verin
Anladım canım en iyisi gecikmeyi beklemek, inşallah güzel haberler alırsınızGeçikme bekleyeceğim o zaman suanda bir belirtim yok canım
Hamile olabilirsin canım hiç mi belirtin yok batma gerilme vsGeçikme bekleyeceğim o zaman suanda bir belirtim yok canım
Hafif kaşık ağrım var karnımda şişkinlik gibi bir ara ara ağrı var ama çok değil 2/3 gün öncede beyaz akıntım varHamile olabilirsin canım hiç mi belirtin yok batma gerilme vs
Gebesin sanki ovulasyon testin bu kadar koyu olmazdı dün de yaptın mı o nasildiHafif kaşık ağrım var karnımda şişkinlik gibi bir ara ara ağrı var ama çok değil 2/3 gün öncede beyaz akıntım var
Gebesin sanki ovulasyon testin bu kadar koyu olmazdı dün de yaptın mı o nasildi
İnşallah hamilesindir canım birkaç güne öğrenecek zaten. Allah gönlümüze göre hayırlısını verir inşallah.Eki Görüntüle 3569749
1 nisana kadar böyleydi en alttaki testin üstündeki dün ki testimde
Inşallah canım gebeliği istiyorum allahım isteyen hepimize nasip etsinİnşallah hamilesindir canım birkaç güne öğrenecek zaten. Allah gönlümüze göre hayırlısını verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?