hamilleikte balık yağı kullanan varmı varsa doktorunuzun tavsiye ettiği balık yağı

yoncamel

YARABBİM SEN NASİP ET
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
2.181
0
46
Tekirdağ
kızlar ben seven seas pulse balık yağı verdi ama bazı şeler duydumm günde alınan balık yağı belli seviyeyi aşmamalıymış korktumm açıkcası cevap verirseniz çok sevinirimm

ben marincap kullanıyorum .. haftada iki kez içiyorum

canımm çok teşekkür ederimm cevap verdiğin için banada doktorumm seven seas pulse verdi ama hergün bi tane balık yemediğin günler iç dedi zaten ben balık yemiyorum yani haftanın yedi günü içiyodumm sanrıımm azaltıyım bende onu fazla galiba ;) hem doktorumada bidaha diyimm :34: bu arada maşallah bebişine ve sana Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn aminnnnnnnnnnn :16:

Son düzenleme:
canımm çok teşekkür ederimm cevap verdiğin için banada doktorumm seven oulse verdi ama hergün bi tane balık yemediğin günler iç dedi zaten ben balık yemiyorum yani haftanın yedi günü içiyodumm sanrıımm azaltıyım bende onu fazla galiba ;) hem doktorumada bidaha diyimm :34: bu arada maşallah bebişine ve sana Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn aminnnnnnnnnnn :16:

Doktorlar ne diyor bilemiyorum ama Diyetisyen Canan Karatay her gün içilmesi gerektiğini söylüyor...Başlarda vücudunuzda az bulunduğundan fazla içmeniz gerekir...Daha sonra vücudunuzda gereken oranı yakaladığınızda doktorunuz dozajı düşürecektir... Her gün bir tane fazla değil gibi geldi bana :26::26::26:

Doktorlar ne diyor bilemiyorum ama Diyetisyen Canan Karatay her gün içilmesi gerektiğini söylüyor...Başlarda vücudunuzda az bulunduğundan fazla içmeniz gerekir...Daha sonra vücudunuzda gereken oranı yakaladığınızda doktorunuz dozajı düşürecektir... Her gün bir tane fazla değil gibi geldi bana :26::26::26:

cevabın için çok teşekkür ederimm :) bilemiyorumki tatlımmm kafam iyice karıştı ben önümüzdeki hafta doktora gidicem en iyisi bide ona sorıyımm ;)

Back
X