kızlar ben seven seas pulse balık yağı verdi ama bazı şeler duydumm günde alınan balık yağı belli seviyeyi aşmamalıymış korktumm açıkcası cevap verirseniz çok sevinirimm
canımm çok teşekkür ederimm cevap verdiğin için banada doktorumm seven seas pulse verdi ama hergün bi tane balık yemediğin günler iç dedi zaten ben balık yemiyorum yani haftanın yedi günü içiyodumm sanrıımm azaltıyım bende onu fazla galiba hem doktorumada bidaha diyimm bu arada maşallah bebişine ve sana Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn aminnnnnnnnnnn
canımm çok teşekkür ederimm cevap verdiğin için banada doktorumm seven oulse verdi ama hergün bi tane balık yemediğin günler iç dedi zaten ben balık yemiyorum yani haftanın yedi günü içiyodumm sanrıımm azaltıyım bende onu fazla galiba hem doktorumada bidaha diyimm bu arada maşallah bebişine ve sana Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn aminnnnnnnnnnn
Doktorlar ne diyor bilemiyorum ama Diyetisyen Canan Karatay her gün içilmesi gerektiğini söylüyor...Başlarda vücudunuzda az bulunduğundan fazla içmeniz gerekir...Daha sonra vücudunuzda gereken oranı yakaladığınızda doktorunuz dozajı düşürecektir... Her gün bir tane fazla değil gibi geldi bana :26::26::26:
Doktorlar ne diyor bilemiyorum ama Diyetisyen Canan Karatay her gün içilmesi gerektiğini söylüyor...Başlarda vücudunuzda az bulunduğundan fazla içmeniz gerekir...Daha sonra vücudunuzda gereken oranı yakaladığınızda doktorunuz dozajı düşürecektir... Her gün bir tane fazla değil gibi geldi bana :26::26::26: